Cautati o casa de schimb valutar in localitatea d-voastra? Examinati lista de pe aceasta pagina, am adunat informatii utile despre firmele locale din acest domeniu, informatii care sa va faca cautarea mai simpla, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Alexandria

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Str. Libertatii, bl. L 2, parter, Complex Bulevard, Alexandria

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Dunarii nr. 220, bl. BM3, Alexandria

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Alexandria potrivita?

Alegerea unei case de schimb valutar Alexandria potrivite va poate sustine sa salvati o suma mare de bani. Contrar a ceea ce cred multi oameni, paritatea de schimb nu este singurul element care diferentiaza doua astfel de locatii. Asadar, este util sa va informati despre restul factorilor care va ofera oportunitatea sa alegeti cea mai buna unitate pentru dvs.

Pozitionarea

Una dintre cele mai evidente diferente intre diferitele unitati este pozitionarea acestora. Tranzactionarea la o casa de schimb valutar care se afla intr-un aeroport va va costa mai mult decat cea efectuata prin intermediul unei unitati din oras. Acest lucru se intampla din cauza locatiei lor, de obicei (de exemplu, chiria in aeroporturi este extrem de mare), dar si din cauza altor firme din domeniu.

Intr-adevar, daca cea mai apropiată locatie in care se pot schimba bani se afla la 10-20 km de aeroport, este probabil ca o casa de schimb valutar sa profite de imposibilitatea clientilor de a tranzactiona valuta la alta casa. De asemenea, atunci cand doar o firma se bucura de exclusivitate pentru a vinde si cumpara valute intr-un anume loc (aeroport, centru comercial etc), are posibilitatea sa impuna orice tarife doreste.

Dimpotriva, atunci cand mai multe case de schimb valutar sunt localizate in aceeasi zona sau chiar pe aceeasi artera, sunt sanse ca ofertele lor sa fie similare si competitive, cel putin pe principalele valute, si fiecare din ele sa foloseasca un alt mod de a iesi in evidenta.

Valutele ce pot fi cumparate si vandute

Nu toate casele de schimb valutar sunt la fel – fiecare alege monedele pe care le tranzactioneaza mai mult.

Care este motivul? Acest lucru se intampla partial datorita sumelor tranzactionate in fiecare valuta. Atunci cand paritatea pentru monedele tranzactionate ar fi mai scazuta, toate valutele schimbate de unii clienti ar fi revandute altor clienti. Din nefericire, acest lucru nu se intampla, iar casa este obligata pe de o parte, sa-si completeze depozitele procurand unele valute, si de asemenea, trebuie sa scape de valutele in exces. Si, la fel ca la multi furnizori, atunci cand fluxul de tranzactionare creste, costul unitar scade.

De obicei, toate casele de schimb valutar tranzactioneaza un volum similar de valute foarte populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot axa pe una sau mai multe valute mai putin obisnuite. De fapt, o casa de schimb valutar Alexandria se va specializa pe o valuta anume pe baza modului de lucru sau din cauza intelegerilor cu firme de turism sau agentii specifice care vor aduce multi clienti dintr-o anumita tara la birou. Avand in vedere ca volumul difera, la fel va fi si pretul aplicat.

In sfarsit, in aceeasi casa de schimb valutar, costul poate sa difere intre monede de la 2% peste cursul pe care l-am primi la banca pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru monedele care sunt putin tranzactionate.

Serviciile oferite

Nevoia de servicii poate ajunge sa fie, totodata, o deosebire in ceea ce priveste diferentele din care poate rezulta o diferenta a tarifelor pe care le va practica o unitate.

Optati pentru a tranzactiona monedele cu un card de credit sau detineti banii de care aveti nevoie in numerar? In unele birouri puteti sa platiti folosind un card de credit, in timp ce altele propun doar sa va schimbe banii cu numerar. In primul caz, comisioanele de tranzactie vor fi platite in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi partial integrate ratelor afisate.

Decizia in ceea ce priveste marimea bancnotelor in care sa primiti banii este oferita de catre unele case de schimb valutar, in vreme ce altele vor tranzactiona doar bancnote mari, care nu sunt acceptate peste tot. Bancnotele mari sunt mai facil de gestionat si de numarat pentru angajatul de la birou, si este mai usor sa stocheze aceeasi valoare in bancnote mari decat mici.

In plus, este mai facil pentru a realiza aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Cand i se ofera clientului optiunea sa decida ce bancnote doreste este astfel un serviciu neprofitabil, si acel cost se poate reflecta in tarifele oferite. De asemenea, casele de schimb valutar care furnizeaza bancnote noi vor practica rate usor mai mari decat unitatile care ofera doar bancnote vechi.

Acestea fiind spuse, alegerea unui birou de schimb valutar Alexandria trebuie facuta luand in considerare aceste intrebari:

 1. Exista in zona mai multe case de schimb valutar – unde cu cat concurenta este mai mare, cu atat preturile afisate sunt mai bune?
 2. Cautati sa tranzactionati o moneda comuna pentru locul in care sunteti
 3. Aveti nevoie de un anumit serviciu(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?