Va intereseaza o casa de schimb valutar in localitatea d-voastra? Cititi lista de pe aceasta pagina, am adunat informatii de interes despre firmele locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai simpla, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Alexandria

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Str. Libertatii, bl. L 2, parter, Complex Bulevard, Alexandria

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Dunarii nr. 220, bl. BM3, Alexandria

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Alexandria potrivita?

Gasirea unei case de schimb valutar Alexandria adecvate va poate asista sa economisiti o suma considerabila. Contrar a ceea ce cred multi oameni, paritatea de schimb nu este singurul element care face diferenta intre doua case de amanet diferite. Asadar, este necesar sa cunoasteti ceilalti parametri care va ofera oportunitatea sa selectati cea mai potrivita unitate de exchange office.

Amplasamentul

Probabil printre cele mai evidente diferentieri dintre astfel de sedii este amplasarea lor. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar situata intr-un aeroport va fi mai nefavorabila decat cea efectuata la o unitate situata in oras. Acest lucru se intampla din cauza locatiei lor, de obicei (de exemplu, chiria in aeroporturi se ridica la valori foarte mari), dar si din cauza altor firme din domeniu.

Bineinteles, daca urmatorul birou in care se poate face schimb valutar o gasim la 10-20 km de aeroport, este foarte posibil ca o casa de schimb valutar sa profite de incapacitatea clientilor de a-si schimba banii in alta parte. Totodata, daca un singur birou se bucura de exclusivitate pentru a tranzactiona valuta intr-o anumita zona (aeroport, centru comercial etc), are posibilitatea sa impuna orice tarife doreste.

Cu toate acestea, in acele cazuri in care mai multe case de schimb valutar sunt pozitionate in aceeasi zona ori pe aceeasi artera, exista sanse ca tarifele lor sa fie similare si competitive, cel putin pe valutele principale, si fiecare din ele sa gaseasca un alt mod de a iesi in evidenta.

Oferta si cererea de valuta

Casele de schimb valutar nu sunt la fel – unele tranzactioneaza sume diferite pentru fiecare tip de moneda.

Din ce motiv se intampla asta? Acest situatie se datoreaza partial volumului valutelor tranzactionate. Daca oferta si cererea pentru fiecare valuta este mai apropiata, toate valutele schimbate de unii clienti ar fi revandute altor clienti. Cu toate acestea, nu ne intalnim cu aceasta situatie, iar casa ajunge pe de o parte, sa-si suplimenteze rezervele procurand valutele care lipsesc, si de asemenea, trebuie sa plafoneze sumele pentru monedele din care au prea mult. Si, ca si in cazul altor distribuitori, pe masura ce comenzile devin mai mari, costul unitar scade.

De obicei, toate casele de schimb valutar au un rulaj asemanator de valute foarte populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot axa pe una sau mai multe valute mai putin obisnuite. De fapt, o casa de schimb valutar Alexandria se va axa pe o paritate anume datorita strategiei comerciale sau din cauza contractelor cu operatori de turism sau agentii specifice care vor aduce multi clienti dintr-o anumita tara la birou. Pentru ca volumul nu este acelasi, la fel va fi si pretul aplicat.

In cele din urma, in aceeasi casa de schimb valutar, costul poate varia de la o moneda la alta de la 2% peste cursul interbancar al monedei pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru monedele care sunt putin tranzactionate.

Serviciile oferite

Solicitarea unor servicii se poate dovedi, de asemenea, o deosebire in ceea ce priveste diferentele prin care se realizeaza variatii a preturilor afisate de catre unitate.

Doriti sa va cumparati monedele folosind un card bancar sau ati pregatit contravaloarea valutelor in numerar? Unele birouri pot propune intr-adevar o plata cu cardul de credit, in vreme ce la altele putem folosi doar numerar. In prima varianta, comisioanele de tranzactie se vor achita prin reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi incluse partial in rata paritatii.

Alegerea marimii bancnotelor in care sa vi se dea banii este posibila in unele case de schimb valutar, in vreme ce altele ofera doar posibilitatea de a primi bancnote mari, ce se pot dovedi greu de schimbat. Bancnotele mari sunt mai practice si mai usor de numarat pentru functionarul de la ghiseu, si este mai eficient sa pastreze aceeasi cantitate in bancnote mari decat mici.

De asemenea, este mai convenabil din punct de vedere al aprovizionarii (costuri de transport, livrare etc.). A oferi clientului ocazia sa decida ce bancnote doreste este astfel un serviciu costisitor, si cel mai probabil costul de va reflecta in tarifele practicate. In acelasi timp, casele de schimb valutar care furnizeaza bancnote noi vor practica rate usor mai mari decat unitatile care ofera doar bancnote vechi.

Avand in vedere cele mentionate, selectionarea unui birou de schimb valutar Alexandria trebuie sa se bazeze pe raspunsul primit la aceste intrebari:

 1. Va aflati in apropierea multor case de schimb valutar – unde cu cat concurenta este mai mare, cu atat preturile afisate sunt mai bune?
 2. Cautati sa tranzactionati o moneda comuna pentru locul in care sunteti
 3. Serviciul de care aveti nevoie este unul special?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?