Cautati o casa de schimb valutar in orasul d-voastra? Cititi lista de pe aceasta pagina, aici veti gasi informatii folositoare despre firmele locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai usoara, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Bacau

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Str. 9 Mai, Parcare BRD, Bacau

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Nicolae Balcescu nr. 1, Bacau

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).
Cum alegeti o casa de schimb valutar Bacau potrivita?

Gasirea unei case de schimb valutar Bacau potrivite va poate ajuta sa puneti deoparte o suma considerabila. Contrar a ceea ce cred multi oameni, paritatea de schimb nu este singurul element care diferentiaza doua unitati din aceasta industrie. Asadar, este folositor sa luati in considerare ceilalti parametri care va permit sa alegeti cel mai bun exchange office pentru dvs.

Amplasamentul

Probabil printre cele mai evidente diferente dintre diferite birouri este amplasarea lor. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar pozitionata intr-un aeroport va fi mai nefavorabila decat cea efectuata prin intermediul unei unitati din oras. Acest lucru se datoreaza locatiei lor, de obicei (de exemplu, chiria in aeroporturi este extrem de mare), dar si din cauza concurentei.

Intr-adevar, in situatia in care urmatoarea unitate in care se poate face schimb valutar este situata la 10-20 km de aeroport, este foarte posibil ca o casa de schimb valutar sa foloseasca in avantajul ei lipsa de posibilitate a persoanelor de a-si schimba banii in alta parte. De asemenea, in situatia in care o singura unitate are un acord exclusiv pentru a vinde si cumpara valute intr-un anume loc (aeroport, centru comercial etc), va fi liber sa-si impuna tarifele dorite.

Dimpotriva, in acele cazuri in care mai multe case de schimb valutar sunt localizate in aceeasi zona sau chiar pe aceeasi strada, sunt sanse ca tarifele lor sa fie asemanatoare si competitive, cel putin pe monedele principale, si fiecare unitate sa caute o alta cale de a iesi in evidenta.

Tipurile de valuta tranzactionata

Nu toate casele de schimb valutar sunt la fel – fiecare alege monedele pe care le tranzactioneaza mai mult.

Care este motivul? Acest fapt se intampla partial datorita volumului de cumparare si vanzare al fiecarei valute. Daca oferta si cererea pentru fiecare valuta este mai apropiata, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Din pacate, aceasta situatie nu are loc, iar casa trebuie pe de o parte, sa-si creasca rezervele procurand valutele care lipsesc, si mai mult, trebuie sa plafoneze sumele pentru monedele din care au prea mult. Si, ca si in cazul multor furnizori, cand numarul comenzilor ajunge mai mare, costul unitar scade.

In general, toate casele de schimb valutar tranzactioneaza un volum similar de monede foarte cunoscute precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot orienta pe valute mai putin tranzactionate. In general, o casa de schimb valutar Bacau se va specializa pe o valuta anume din cauza strategiei comerciale sau din cauza intelegerilor cu firme de turism sau afaceri care au capacitatea de a aduce multi clienti care cauta aceeasi valuta. Deoarece volumul este diferit, si pretul aplicat va fi altul.

In cele din urma, in aceeasi casa de schimb valutar, cheltuielile pot sa varieze intre valute de la 2% peste cursul interbancar al monedei pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru o alta moneda mai putin solicitata.

Operatiunile de care puteti beneficia

Solicitarea unor servicii poate ajunge sa fie, in acelasi timp, un factor de diferentiere din care poate rezulta o diferenta a preturilor afisate de catre unitate.

Doriti sa va cumparati monedele cu un card de credit sau aveti deja suma necesara in numerar? Unele unitati ofera posibilitatea de a plati cu cardul bancar, in vreme ce la altele putem folosi doar numerar. In prima varianta, comisioanele de tranzactie vor fi platite in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi incluse partial in rata paritatii.

Alegerea marimii bancnotelor in care sa intrati in posesia banilor este oferita de catre unele case de schimb valutar, dar altele ofera doar posibilitatea de a primi bancnote mari, uneori dificil de utilizat. Bancnotele mari sunt mai facil de gestionat si de numarat pentru angajatul care efectueaza tranzactia, si este mai simplu sa stocheze aceeasi suma in bancnote care sa nu fie de dimensiuni mici.

Mai mult, este mai facil pentru a realiza aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). A oferi clientului posibilitatea sa aleaga bancnotele este astfel un serviciu costisitor, si acel cost va fi inclus in rata de schimb valutar. De asemenea, casele de schimb valutar care ofera bancnote noi vor expune rate un pic mai mari decat cele care furnizeaza bancnote vechi bancnote vechi.

Avand in vedere cele mentionate, alegerea unui birou de schimb valutar Bacau trebuie sa se bazeze pe raspunsul primit la aceste intrebari:

 1. Exista in zona mai multe case de schimb valutar – deoarece cand exista mai multe unitati, pretul este mai competitiv)?
 2. Moneda pe care o cautati este comuna sau rara in locul in care va aflati?
 3. Serviciul de care aveti nevoie este unul special?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?