Cautati o casa de schimb valutar in orasul unde locuiti? Consultati lista de mai jos, acolo sunt disponibile informatii utile despre afacerile locale din acest domeniu, informatii care sunt menite sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Bacau

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Str. 9 Mai, Parcare BRD, Bacau

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Nicolae Balcescu nr. 1, Bacau

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).
Cum alegeti o casa de schimb valutar Bacau potrivita?

Alegerea unei case de schimb valutar Bacau potrivite va poate sustine sa salvati o suma mare de bani. Contrar a ceea ce cred multi oameni, rata de schimb nu este singurul aspect care diferentiaza doua astfel de locatii. De aceea, este necesar sa va informati despre ceilalti parametri care va dau ocazia sa selectati cea mai potrivita unitate de acest fel.

Amplasamentul

Probabil printre cele mai evidente deosebiri dintre astfel de sedii este pozitionarea acestora. Tranzactionarea la o casa de schimb valutar care se afla intr-un aeroport va fi mult mai costisitoare decat cea efectuata la o locatie care se afla in oras. Acest lucru se intampla din cauza locatiei lor, de obicei (de exemplu, chiria in aeroporturi se ridica la valori foarte mari), dar si datorita competitorilor.

Intr-adevar, atunci cand urmatorul birou unde se poate face schimb valutar o gasim la 10-20 km de aeroport, este frecvent posibil ca o casa de schimb valutar sa profite de lipsa de posibilitate a persoanelor de a cumpara valuta din alta parte. De asemenea, in situatia in care doar o firma beneficiaza de exclusivitate pentru a vinde si cumpara valute intr-un anume loc (aeroport, centru comercial etc), are posibilitatea sa impuna orice tarife doreste.

Pe de alta parte, in cazurile in care mai multe case de schimb valutar sunt situate in aceeasi zona ori pe aceeasi artera, sunt sanse ca tarifele lor sa fie similare si competitive, cel putin pe principalele valute, si fiecare din ele sa caute o alta modalitate de a se diferentia.

Tipurile de valuta tranzactionata

Casele de schimb valutar nu sunt la fel – unele sunt mai active pe o piata pentru o anumita moneda decat altele.

Care este motivul? Acest lucru se datoreaza partial volumului de cumparare si vanzare al fiecarei valute. Atunci cand paritatea pentru fiecare valuta este mai apropiata, toate valutele schimbate de unii clienti ar fi revandute altor clienti. Din nefericire, acest lucru nu se intampla, iar casa ajunge pe de o parte, sa-si suplimenteze stocurile procurand unele valute, si de asemenea, trebuie sa vanda excesul de valute pe care il are. Si, ca si in cazul altor distribuitori, pe masura ce comenzile devin mai mari, costul unitar scade.

De obicei, toate casele de schimb valutar au un rulaj asemanator in cazul valutelor populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot specializa pe valute mai putin tranzactionate. In general, o casa de schimb valutar Bacau se va orienta pe o anumita moneda datorita strategiei comerciale sau din cauza contractelor cu operatori de turism sau afaceri care au capacitatea de a aduce multi clienti care cauta aceeasi valuta. Avand in vedere ca volumul difera, si preturile practicate se vor modifica.

Nu in ultimul rand, pentru aceeasi casa de schimb valutar, costul poate sa difere intre monede de la 2% peste cursul practicat de banci pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru monedele care sunt putin tranzactionate.

Operatiunile de care puteti beneficia

Cererea de servicii poate fi, in acelasi timp, o deosebire in ceea ce priveste diferentele care explica o variatie a tarifelor pe care le va practica o unitate.

Vreti sa achizitionati monedele cu un card de credit sau ati pregatit banii de care aveti nevoie in numerar? Unele birouri pot propune intr-adevar o plata cu cardul de credit, in timp ce altele propun doar sa va schimbe banii cu numerar. In primul caz, comisioanele de tranzactie vor fi debursate in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi partial integrate ratelor afisate.

Optarea pentru marimea bancnotelor in care sa primiti banii este o caracteristica pentru unele case de schimb valutar, dar altele va vor oferi doar bancnote mari, uneori dificil de utilizat. Bancnotele mari sunt mai facil de gestionat si de numarat pentru functionarul de la ghiseu, si este mai eficient sa pastreze aceeasi suma in bancnote de dimensiuni mai mari.

De asemenea, este mai convenabil in ceea ce priveste aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Daca i se da clientului ocazia sa aleaga bancnotele este astfel un serviciu neprofitabil, si acel cost va fi inclus in rata de schimb valutar. De asemenea, casele de schimb valutar care furnizeaza bancnote noi vor practica rate usor mai mari decat in cazul celor care ofera bancnote vechi.

Pe scurt, alegerea unui birou de schimb valutar Bacau trebuie sa se bazeze pe raspunsul primit la aceste intrebari:

 1. Exista in zona mai multe case de schimb valutar – unde cu cat concurenta este mai mare, cu atat preturile afisate sunt mai bune?
 2. Cautati sa tranzactionati o moneda comuna pentru locul in care sunteti
 3. Serviciul de care aveti nevoie este unul special?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?