Aveti nevoie de o casa de schimb valutar in localitatea Dvs? Consultati lista de pe aceasta pagina, aici veti gasi informatii de interes despre serviciile locale din acest domeniu, informatii care sunt menite sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Barlad

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Blvd. Republicii nr. 237, Barlad

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Gheorghe Asachi nr. 6, Barlad

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Barlad potrivita?

Gasirea unei case de schimb valutar Barlad convenabile va poate sustine sa puneti deoparte o suma importanta de bani. Spre deosebire de ceea ce cred majoritatea oamenilor, paritatea de schimb nu este singurul aspect care distinge doua case de amanet diferite. Prin urmare, este util sa luati in considerare restul factorilor care va dau ocazia sa selectati unitatea care vi se potriveste cel mai bine.

Pozitionarea

Una dintre cele mai evidente diferentieri dintre diferite birouri este locatia lor. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar care se afla intr-un aeroport va fi mai nefavorabila decat cea efectuata la o locatie care se afla in oras. Acest situatie se intampla din cauza pozitionarii acestora, de obicei (de exemplu, chiria in aeroporturi este extrem de mare), dar si din cauza concurentei.

Desigur, in situatia in care cea mai apropiată locatie unde se poate tranzactiona valuta se afla la 10-20 km de aeroport, este probabil ca o casa de schimb valutar sa foloseasca in avantajul ei imposibilitatea oamenilor de a-si schimba banii in alta parte. Totodata, atunci cand un singur birou are un acord exclusiv pentru a schimba diferite valute intr-o anumita zona (aeroport, centru comercial etc), va fi liber sa-si impuna tarifele dorite.

Dimpotriva, atunci cand mai multe case de schimb valutar sunt situate in aceeasi zona sau chiar pe aceeasi artera, exista sanse ca ratele lor sa fie aproape identice si competitive, cel putin pe principalele valute, si fiecare birou sa gaseasca o alta modalitate de a iesi in evidenta.

Tipurile de valuta tranzactionata

Exista diferente semnificative intre casele de schimb valutar – fiecare alege monedele pe care le tranzactioneaza mai mult.

Care este motivul? Acest fapt se intampla partial datorita sumelor tranzactionate in fiecare valuta. Atunci cand paritatea pentru fiecare valuta este mai apropiata, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Cu toate acestea, aceasta situatie nu are loc, iar casa trebuie pe de o parte, sa-si completeze stocurile procurand unele monede, si de asemenea, trebuie sa plafoneze sumele pentru monedele din care au prea mult. Si, ca si in cazul multor furnizori, atunci cand fluxul de tranzactionare creste, costul unitar scade.

In general, toate casele de schimb valutar gestioneaza un volum echivalent de monede foarte cunoscute precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot specializa pe monede pe care nu le tranzactioneaza foarte multa lume. In realitate, o casa de schimb valutar Barlad se va axa pe o paritate anume datorita planului de afaceri sau din cauza intelegerilor cu operatori de turism sau agentii specifice care vor asigura un flux ridicat de clienti din aceeasi tara. Deoarece volumul este diferit, si pretul aplicat va fi altul.

In sfarsit, in aceeasi casa de schimb valutar, costul poate varia de la o moneda la alta de la 2% peste cursul pe care l-am primi la banca pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, in cazul valutelor mai rare.

Serviciile oferite

Solicitarea unor servicii poate fi, de asemenea, o deosebire in ceea ce priveste diferentele care explica o variatie a tarifelor pe care le va practica o unitate.

Doriti sa va cumparati monedele cu un card de credit sau detineti contravaloarea valutelor in numerar? Unele unitati ofera posibilitatea de a plati cu cardul bancar, dar la altele vom putea plati doar cu numerar. In primul caz, comisioanele de tranzactie vor fi platite in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane se vor regasi partial in ratele practica.

Alegerea marimii bancnotelor in care sa vi se dea banii este oferita de catre unele case de schimb valutar, dar altele va vor oferi doar bancnote mari, ce se pot dovedi greu de schimbat. Bancnotele mari sunt mai practice si mai usor de numarat pentru angajatul de la birou, si este mai usor sa stocheze aceeasi suma in bancnote mari decat mici.

In plus, este mai facil in ceea ce priveste aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Daca i se da clientului ocazia sa decida ce bancnote doreste este astfel un serviciu scump, si cel mai probabil costul de va reflecta in tarifele practicate. De asemenea, casele de schimb valutar care pun la dispozitie bancnote noi vor practica rate putin mai crescute decat unitatile care ofera doar bancnote vechi.

Acestea fiind spuse, alegerea unui birou de schimb valutar Barlad trebuie facuta luand in considerare aceste intrebari:

 1. Va aflati in apropierea multor case de schimb valutar – deoarece cand exista mai multe unitati, pretul este mai competitiv)?
 2. Moneda pe care o cautati este comuna sau rara in locul in care va aflati?
 3. Aveti nevoie de un anumit serviciu(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?