Aveti nevoie de o casa de schimb valutar in orasul unde locuiti? Consultati lista urmatoare, aici veti gasi informatii de interes despre firmele locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai comoda, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Barlad

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Blvd. Republicii nr. 237, Barlad

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Gheorghe Asachi nr. 6, Barlad

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Barlad potrivita?

Alegerea unei case de schimb valutar Barlad adecvate va poate asista sa puneti deoparte o suma importanta de bani. Spre deosebire de ceea ce cred majoritatea oamenilor, rata de schimb nu este singurul aspect care distinge doua unitati din aceasta industrie. Prin urmare, este folositor sa luati in considerare toti ceilalti factori care va ofera oportunitatea sa alegeti cea mai buna unitate pentru dvs.

Amplasamentul

Una dintre cele mai evidente diferentieri dintre diferite birouri este locatia lor. Tranzactionarea la o casa de schimb valutar pozitionata intr-un aeroport va fi mai nefavorabila decat cea efectuata la o unitate situata in oras. Acest lucru se intampla din cauza pozitionarii acestora, in principal (de exemplu, chiria in aeroporturi este extrem de mare), dar si din cauza altor firme din domeniu.

Intr-adevar, atunci cand cea mai apropiată locatie in care se poate tranzactiona valuta este situata la 10-20 km de aeroport, este foarte posibil ca o casa de schimb valutar sa foloseasca in avantajul ei incapacitatea oamenilor de a-si schimba banii in alta parte. Totodata, daca o singura unitate are un acord exclusiv pentru a tranzactiona valuta intr-o anumita zona (aeroport, centru comercial etc), va putea sa practice orice tarife.

Dimpotriva, atunci cand mai multe case de schimb valutar sunt localizate in aceeasi zona ori pe aceeasi strada, exista sanse ca ratele lor sa fie similare si competitive, cel putin pe valutele principale, si fiecare din ele sa caute o alta cale de a iesi in evidenta.

Tipurile de valuta tranzactionata

Nu toate casele de schimb valutar sunt la fel – unele tranzactioneaza sume diferite pentru fiecare tip de moneda.

Care este motivul? Acest lucru se datoreaza partial volumului de cumparare si vanzare al fiecarei valute. Daca oferta si cererea pentru fiecare moneda ar fi mai echilibrata, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Cu toate acestea, acest lucru nu se intampla, iar casa ajunge pe de o parte, sa-si creasca depozitele procurand unele monede, si mai mult, trebuie sa scape de valutele in exces. Si, ca si in cazul multor furnizori, cand numarul comenzilor ajunge mai mare, costul unitar scade.

De obicei, toate casele de schimb valutar tranzactioneaza un volum similar de valute foarte populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot specializa pe monede pe care nu le tranzactioneaza foarte multa lume. In realitate, o casa de schimb valutar Barlad se va axa pe o valuta anume din cauza modului de lucru sau din cauza contractelor cu agentii de turism sau companii care au capacitatea de a aduce multi clienti care cauta aceeasi valuta. Pentru ca volumul nu este acelasi, la fel va fi si pretul aplicat.

In sfarsit, in aceeasi casa de schimb valutar, costul poate varia de la o moneda la alta de la 2% peste cursul pe care l-am primi la banca pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru monedele care sunt putin tranzactionate.

Serviciile disponibile

Solicitarea unor servicii poate ajunge sa fie, totodata, un factor de diferentiere din care poate rezulta o diferenta a preturilor afisate de catre unitate.

Doriti sa va cumparati monedele folosind un card bancar sau detineti contravaloarea valutelor in numerar? Unele unitati ofera posibilitatea de a plati cu cardul bancar, dar la altele vom putea plati doar cu numerar. In prima varianta, comisioanele de tranzactie se vor achita prin reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi incluse partial in rata paritatii.

Alegerea marimii bancnotelor in care sa primiti banii este posibila in unele case de schimb valutar, dar altele vor tranzactiona doar bancnote mari, care nu sunt acceptate peste tot. Bancnotele mari sunt mai practice si mai usor de numarat pentru functionarul de la ghiseu, si este mai simplu sa depoziteze aceeasi valoare in bancnote care sa nu fie de dimensiuni mici.

De asemenea, este mai facil in ceea ce priveste aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). A oferi clientului ocazia sa hotarasca marimea bancnotelor este astfel un serviciu neprofitabil, si acel cost se poate reflecta in tarifele oferite. De asemenea, casele de schimb valutar care pun la dispozitie bancnote noi vor expune rate putin mai crescute decat cele care furnizeaza bancnote vechi bancnote vechi.

Acestea fiind spuse, alegerea unui birou de schimb valutar Barlad o vom face dupa ce raspundem la aceste intrebari:

 1. Va aflati in apropierea multor case de schimb valutar – deoarece cand exista mai multe unitati, pretul este mai competitiv)?
 2. Cautati sa tranzactionati o moneda comuna pentru locul in care sunteti
 3. Urmariti caracteristici speciale pentru tranzactia dumneavoastra?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?