Va intereseaza o casa de schimb valutar in orasul Dvs? Examinati lista de pe aceasta pagina, acolo sunt disponibile informatii de interes despre firmele locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai usoara, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Bucuresti

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Blvd. Camil Ressu nr. 1, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Bulevardul Iuliu Maniu, 140, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Sos. Giurgiului nr. 129, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Bucuresti potrivita?

Alegerea unei case de schimb valutar Bucuresti convenabile va poate asista sa puneti deoparte o suma considerabila. In comparatie cu ceea ce cred multe persoane, cursul de schimb nu este singurul aspect care diferentiaza doua astfel de locatii. Prin urmare, este util sa luati in considerare ceilalti parametri care va permit sa alegeti cel mai bun exchange office pentru dvs.

Locatia

Probabil printre cele mai evidente diferente dintre diferite birouri este pozitionarea acestora. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar care se afla intr-un aeroport va fi mai nefavorabila decat cea efectuata prin intermediul unei unitati din oras. Acest situatie se intampla din cauza locului in care se situeaza, de obicei (de exemplu, chiria in aeroporturi se ridica la valori foarte mari), dar si din cauza concurentei.

Intr-adevar, in situatia in care urmatorul birou in care se poate tranzactiona valuta se afla la 10-20 km de aeroport, este frecvent posibil ca o casa de schimb valutar sa foloseasca in avantajul ei incapacitatea clientilor de a tranzactiona valuta la alta casa. De asemenea, daca o singura unitate are un acord exclusiv pentru a vinde si cumpara valute intr-un anume loc (aeroport, centru comercial etc), are posibilitatea sa impuna orice tarife doreste.

Dimpotriva, in acele cazuri in care mai multe case de schimb valutar sunt situate in aceeasi zona sau chiar pe aceeasi artera, sunt sanse ca tarifele lor sa fie aproape identice si competitive, cel putin pe principalele valute, si fiecare unitate sa foloseasca o alta modalitate de a iesi in evidenta.

Valutele ce pot fi cumparate si vandute

Exista diferente semnificative intre casele de schimb valutar – fiecare alege monedele pe care le tranzactioneaza mai mult.

Din ce motiv se intampla asta? Acest fapt se datoreaza partial sumelor tranzactionate in fiecare valuta. In situatia in care diferenta de pret pentru fiecare moneda ar fi mai echilibrata, toate valutele schimbate de unii clienti ar fi revandute altor clienti. Din nefericire, aceasta situatie nu are loc, iar casa trebuie pe de o parte, sa-si suplimenteze depozitele procurand unele monede, si mai mult, trebuie sa plafoneze sumele pentru monedele din care au prea mult. Si, ca si in cazul multor furnizori, pe masura ce comenzile devin mai mari, costul unitar scade.

De obicei, toate casele de schimb valutar tranzactioneaza un volum similar de monede foarte cunoscute precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot orienta pe una sau mai multe valute mai putin obisnuite. In general, o casa de schimb valutar Bucuresti se va axa pe o valuta anume datorita strategiei comerciale sau din cauza acordurilor cu operatori de turism sau afaceri care vor asigura un flux ridicat de clienti din aceeasi tara. Pentru ca volumul nu este acelasi, si preturile practicate se vor modifica.

Nu in ultimul rand, pentru aceeasi casa de schimb valutar, cheltuielile pot sa varieze intre valute de la 2% peste cursul pe care l-am primi la banca pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru monedele care sunt putin tranzactionate.

Serviciile oferite

Cererea de servicii se poate dovedi, totodata, un factor de diferentiere prin care se realizeaza variatii a tarifelor pe care le va practica o unitate.

Vreti sa achizitionati monedele cu un card de credit sau aveti deja banii de care aveti nevoie in numerar? Unele unitati ofera posibilitatea de a plati cu cardul bancar, dar la altele vom putea plati doar cu numerar. In primul caz, comisioanele de tranzactie vor fi platite in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi partial integrate ratelor afisate.

Decizia in ceea ce priveste marimea bancnotelor in care sa intrati in posesia banilor este posibila in unele case de schimb valutar, dar altele va vor oferi doar bancnote mari, care nu sunt acceptate peste tot. Bancnotele mari sunt mai practice si mai usor de numarat pentru functionarul de la ghiseu, si este mai eficient sa stocheze aceeasi cantitate in bancnote care sa nu fie de dimensiuni mici.

De asemenea, este mai facil din punct de vedere al aprovizionarii (costuri de transport, livrare etc.). Cand i se ofera clientului ocazia sa hotarasca marimea bancnotelor este astfel un serviciu costisitor, si acel cost se poate reflecta in tarifele oferite. In acelasi timp, casele de schimb valutar care furnizeaza bancnote noi vor practica rate usor mai mari decat cele care furnizeaza bancnote vechi bancnote vechi.

Avand in vedere cele mentionate, alegerea unui birou de schimb valutar Bucuresti trebuie sa se bazeze pe raspunsul primit la aceste intrebari:

 1. Va aflati in apropierea multor case de schimb valutar – unde concurenta ridicata va avea un impact pozitiv asupra ratelor aplicate?
 2. Moneda pe care doriti sa o tranzactionati se gaseste usor in locul in care va aflati?
 3. Urmariti caracteristici speciale pentru tranzactia dumneavoastra?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?