Aveti nevoie de o casa de schimb valutar in localitatea unde locuiti? Examinati lista de mai jos, acolo sunt disponibile informatii folositoare despre serviciile locale din acest domeniu, informatii care sunt menite sa va faca cautarea mai comoda, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Buftea

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Adresa firmei Dvs aici

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Ne pare rau 🙁 , inca nu sunt firme inscrise pentru orasul Buftea.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Buftea potrivita?

Gasirea unei case de schimb valutar Buftea potrivite va poate asista sa puneti deoparte o suma importanta de bani. In comparatie cu ceea ce cred multe persoane, paritatea de schimb nu este singurul element care diferentiaza doua astfel de locatii. De aceea, este necesar sa cunoasteti toti ceilalti factori care va permit sa alegeti unitatea care vi se potriveste cel mai bine.

Locatia

Una dintre cele mai evidente deosebiri dintre diferite birouri este locatia lor. Tranzactionarea la o casa de schimb valutar situata intr-un aeroport va va costa mai mult decat cea efectuata prin intermediul unei unitati din oras. Acest fapt se datoreaza locatiei lor, de obicei (de exemplu, chiria in aeroporturi este extrem de mare), dar si datorita concurentei.

Desigur, atunci cand cea mai apropiată locatie unde se poate face schimb valutar se afla la 10-20 km de aeroport, este probabil ca o casa de schimb valutar sa profite de incapacitatea clientilor de a-si schimba banii in alta parte. In mod similar, in situatia in care doar o firma are un acord exclusiv pentru a schimba diferite valute intr-un anume loc (aeroport, centru comercial etc), are posibilitatea sa impuna orice tarife doreste.

Pe de alta parte, atunci cand mai multe case de schimb valutar sunt localizate in aceeasi zona ori pe aceeasi artera, exista sanse ca ofertele lor sa fie similare si competitive, cel putin pe principalele valute, si fiecare din ele sa foloseasca o alta modalitate de a iesi in evidenta.

Valutele ce pot fi cumparate si vandute

Casele de schimb valutar nu sunt la fel – fiecare alege monedele pe care le tranzactioneaza mai mult.

De ce? Acest situatie se datoreaza partial sumelor tranzactionate in fiecare valuta. Daca oferta si cererea pentru fiecare valuta este mai apropiata, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Din nefericire, aceasta situatie nu are loc, iar casa ajunge pe de o parte, sa-si completeze rezervele achizitionand unele monede, si de asemenea, trebuie sa scape de valutele in exces. Si, la fel ca la multi furnizori, cand numarul comenzilor ajunge mai mare, costul unitar scade.

De cele mai multe ori, toate casele de schimb valutar au un rulaj asemanator de monede foarte cunoscute precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot orienta pe valute mai putin tranzactionate. De fapt, o casa de schimb valutar Buftea se va orienta pe o anumita moneda din cauza strategiei comerciale sau din cauza contractelor cu firme de turism sau agentii specifice care vor asigura un flux ridicat de clienti din aceeasi tara. Pentru ca volumul nu este acelasi, si pretul aplicat va fi altul.

Nu in ultimul rand, pentru aceeasi casa de schimb valutar, costul poate sa difere intre monede de la 2% peste cursul interbancar al monedei pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru o alta moneda mai putin solicitata.

Serviciile oferite

Solicitarea unor servicii se poate dovedi, in acelasi timp, un factor de diferentiere prin care se realizeaza variatii a costului care se va reflecta in tarifele afisate.

Vreti sa achizitionati monedele cu ajutorul cardului bancar sau detineti contravaloarea valutelor in numerar? Unele unitati ofera posibilitatea de a plati cu cardul bancar, dar la altele vom putea plati doar cu numerar. In prima varianta, comisioanele de tranzactie vor fi debursate in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane se vor regasi partial in ratele practica.

Optarea pentru marimea bancnotelor in care sa intrati in posesia banilor este o caracteristica pentru unele case de schimb valutar, dar altele va vor oferi doar bancnote mari, ce se pot dovedi greu de schimbat. Bancnotele mari sunt mai facil de gestionat si de numarat pentru functionarul de la ghiseu, si este mai usor sa pastreze aceeasi cantitate in bancnote mari decat mici.

Mai mult, este mai accesibil in ceea ce priveste aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Cand i se ofera clientului ocazia sa hotarasca marimea bancnotelor este astfel un serviciu neprofitabil, si acel cost se poate reflecta in tarifele oferite. In acelasi timp, casele de schimb valutar care pun la dispozitie bancnote noi vor afisa rate un pic mai mari decat in cazul celor care ofera bancnote vechi.

Acestea fiind spuse, optarea pentru un birou de schimb valutar Buftea trebuie facuta luand in considerare aceste intrebari:

 1. Exista in zona mai multe case de schimb valutar – deoarece cand exista mai multe unitati, pretul este mai competitiv)?
 2. Moneda pe care doriti sa o tranzactionati se gaseste usor in locul in care va aflati?
 3. Urmariti caracteristici speciale pentru tranzactia dumneavoastra?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?