Aveti nevoie de o casa de schimb valutar in localitatea unde locuiti? Cititi lista urmatoare, am adunat informatii folositoare despre firmele locale din acest domeniu, informatii care sunt menite sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Buftea

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Adresa firmei Dvs aici

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Ne pare rau 🙁 , inca nu sunt firme inscrise pentru orasul Buftea.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Buftea potrivita?

Gasirea unei case de schimb valutar Buftea potrivite va poate asista sa salvati o suma mare de bani. Spre deosebire de ceea ce cred majoritatea oamenilor, cursul de schimb nu este singurul aspect care face diferenta intre doua case de amanet diferite. De aceea, este necesar sa cunoasteti toti ceilalti factori care va ofera oportunitatea sa selectati unitatea care vi se potriveste cel mai bine.

Locatia

Una dintre cele mai evidente deosebiri intre diferitele unitati este pozitionarea acestora. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar care se afla intr-un aeroport va fi mai nefavorabila decat cea efectuata prin intermediul unei unitati din oras. Acest fapt se datoreaza pozitionarii acestora, de obicei (de exemplu, chiria in aeroporturi se ridica la valori foarte mari), dar si din cauza altor firme din domeniu.

Desigur, daca urmatoarea unitate in care se poate tranzactiona valuta este situata la 10-20 km de aeroport, este probabil ca o casa de schimb valutar sa profite de incapacitatea oamenilor de a cumpara valuta din alta parte. De asemenea, in situatia in care doar o firma are un acord exclusiv pentru a schimba diferite valute intr-un anumit spatiu (aeroport, centru comercial etc), va fi liber sa-si impuna tarifele dorite.

Pe de alta parte, atunci cand mai multe case de schimb valutar sunt pozitionate in aceeasi zona sau chiar pe aceeasi artera, e posibil ca ratele lor sa fie similare si competitive, cel putin pe monedele principale, si fiecare din ele sa gaseasca o alta modalitate de a iesi in evidenta.

Tipurile de valuta tranzactionata

Nu toate casele de schimb valutar sunt la fel – fiecare alege monedele pe care le tranzactioneaza mai mult.

Care este motivul? Acest situatie se datoreaza partial sumelor tranzactionate in fiecare valuta. Daca oferta si cererea pentru fiecare valuta este mai apropiata, toate valutele schimbate de unii clienti ar fi revandute altor clienti. Cu toate acestea, acest lucru nu se intampla, iar casa este obligata pe de o parte, sa-si creasca stocurile procurand valutele care lipsesc, iar pe de alta parte, trebuie sa vanda excesul de valute pe care il are. Si, ca si in cazul altor distribuitori, cand numarul comenzilor ajunge mai mare, costul unitar scade.

In general, toate casele de schimb valutar gestioneaza un volum echivalent in cazul valutelor populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot axa pe valute mai putin tranzactionate. In general, o casa de schimb valutar Buftea se va axa pe o anumita moneda datorita modului de lucru sau din cauza acordurilor cu operatori de turism sau companii care vor asigura un flux ridicat de clienti din aceeasi tara. Deoarece volumul este diferit, si preturile practicate se vor modifica.

In sfarsit, in aceeasi casa de schimb valutar, costul poate varia de la o moneda la alta de la 2% peste cursul interbancar al monedei pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, in cazul valutelor mai rare.

Serviciile oferite

Cererea de servicii poate ajunge sa fie, totodata, o deosebire in ceea ce priveste diferentele din care poate rezulta o diferenta a tarifelor pe care le va practica o unitate.

Doriti sa va cumparati monedele folosind un card bancar sau aveti deja suma necesara in numerar? In unele birouri puteti sa platiti folosind un card de credit, in vreme ce la altele putem folosi doar numerar. In prima varianta, comisioanele de tranzactie vor fi platite in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane se vor regasi partial in ratele practica.

Optarea pentru marimea bancnotelor in care sa primiti banii este o caracteristica pentru unele case de schimb valutar, dar altele va vor oferi doar bancnote mari, ce se pot dovedi greu de schimbat. Bancnotele mari sunt mai facil de gestionat si de numarat pentru functionarul de la ghiseu, si este mai usor sa stocheze aceeasi valoare in bancnote mari decat mici.

In plus, este mai accesibil pentru a realiza aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Cand i se ofera clientului ocazia sa hotarasca marimea bancnotelor este astfel un serviciu neprofitabil, si acel cost se poate reflecta in tarifele oferite. In mod similar, casele de schimb valutar care ofera bancnote noi vor expune rate un pic mai mari decat unitatile care ofera doar bancnote vechi.

Acestea fiind spuse, alegerea unui birou de schimb valutar Buftea o vom face dupa ce raspundem la aceste intrebari:

 1. Exista in zona mai multe case de schimb valutar – deoarece cand exista mai multe unitati, pretul este mai competitiv)?
 2. Moneda pe care doriti sa o tranzactionati se gaseste usor in locul in care va aflati?
 3. Serviciul de care aveti nevoie este unul special?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?