Cautati o casa de schimb valutar in localitatea unde locuiti? Consultati lista de mai jos, am adunat informatii folositoare despre firmele locale din acest domeniu, informatii care sa va faca cautarea mai simpla, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Calarasi

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Str. Prelungirea Bucuresti nr. 6, bl. N1, sc. 3, parter, Calarasi

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Prelungirea Bucuresti nr 16, Calarasi

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Calarasi potrivita?

Descoperirea unei case de schimb valutar Calarasi adecvate va poate sustine sa salvati o suma importanta de bani. Spre deosebire de ceea ce cred majoritatea oamenilor, paritatea de schimb nu este singurul element care face diferenta intre doua unitati din aceasta industrie. Prin urmare, este necesar sa va informati despre ceilalti parametri care va permit sa alegeti cea mai buna unitate pentru dvs.

Pozitionarea

Una dintre cele mai evidente deosebiri dintre diferite birouri este amplasarea lor. Tranzactionarea la o casa de schimb valutar pozitionata intr-un aeroport va fi mai nefavorabila decat cea efectuata la o locatie care se afla in oras. Acest situatie se intampla din cauza locatiei lor, de cele mai multe ori (de exemplu, chiria in aeroporturi presupune cheltuieli foarte mari), dar si datorita altor firme din domeniu.

Desigur, in situatia in care cea mai apropiată locatie la care se pot schimba bani este situata la 10-20 km de aeroport, este probabil ca o casa de schimb valutar sa foloseasca in avantajul ei imposibilitatea oamenilor de a tranzactiona valuta la alta casa. De asemenea, atunci cand o singura unitate beneficiaza de exclusivitate pentru a schimba diferite valute intr-un anume loc (aeroport, centru comercial etc), va fi liber sa-si impuna tarifele dorite.

Dimpotriva, in cazurile in care mai multe case de schimb valutar sunt localizate in aceeasi zona sau chiar pe aceeasi artera, e posibil ca tarifele lor sa fie aproape identice si competitive, cel putin pe principalele valute, si fiecare birou sa gaseasca o alta modalitate de a iesi in evidenta.

Oferta si cererea de valuta

Nu toate casele de schimb valutar sunt la fel – unele sunt mai active pe o piata pentru o anumita moneda decat altele.

Din ce motiv se intampla asta? Acest situatie se intampla partial datorita volumului valutelor tranzactionate. Atunci cand paritatea pentru fiecare moneda ar fi mai echilibrata, toate valutele schimbate de unii clienti ar fi revandute altor clienti. Cu toate acestea, aceasta situatie nu are loc, iar casa trebuie pe de o parte, sa-si creasca depozitele procurand valutele care lipsesc, si de asemenea, trebuie sa vanda excesul de valute pe care il are. Si, ca si in cazul altor distribuitori, pe masura ce comenzile devin mai mari, costul unitar scade.

De cele mai multe ori, toate casele de schimb valutar au un rulaj asemanator de valute foarte populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot orienta pe monede pe care nu le tranzactioneaza foarte multa lume. In realitate, o casa de schimb valutar Calarasi se va axa pe o paritate anume datorita planului de afaceri sau din cauza contractelor cu agentii de turism sau companii care au capacitatea de a aduce multi clienti care cauta aceeasi valuta. Pentru ca volumul nu este acelasi, la fel va fi si pretul aplicat.

In sfarsit, in aceeasi casa de schimb valutar, cheltuielile pot sa varieze intre valute de la 2% peste cursul interbancar al monedei pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, in cazul valutelor mai rare.

Serviciile disponibile

Cererea de servicii poate fi, in acelasi timp, o deosebire in ceea ce priveste diferentele care explica o variatie a preturilor afisate de catre unitate.

Optati pentru a tranzactiona monedele folosind un card bancar sau detineti banii de care aveti nevoie in numerar? Unele unitati ofera posibilitatea de a plati cu cardul bancar, dar la altele vom putea plati doar cu numerar. In prima varianta, comisioanele de tranzactie vor fi platite in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane se vor regasi partial in ratele practica.

Alegerea marimii bancnotelor in care sa intrati in posesia banilor este oferita de catre unele case de schimb valutar, in vreme ce altele vor tranzactiona doar bancnote mari, uneori dificil de utilizat. Bancnotele mari sunt mai facil de gestionat si de numarat pentru functionarul de la ghiseu, si este mai usor sa stocheze aceeasi valoare in bancnote mari decat mici.

In plus, este mai convenabil pentru a realiza aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Daca i se da clientului posibilitatea sa decida ce bancnote doreste este astfel un serviciu costisitor, si cel mai probabil costul de va reflecta in tarifele practicate. In acelasi timp, casele de schimb valutar care pun la dispozitie bancnote noi vor practica rate un pic mai mari decat in cazul celor care ofera bancnote vechi.

Avand in vedere cele mentionate, optarea pentru un birou de schimb valutar Calarasi o vom face dupa ce raspundem la aceste intrebari:

 1. Exista in zona mai multe case de schimb valutar – unde concurenta ridicata va avea un impact pozitiv asupra ratelor aplicate?
 2. Moneda pe care doriti sa o tranzactionati se gaseste usor in locul in care va aflati?
 3. Urmariti caracteristici speciale pentru tranzactia dumneavoastra?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?