Cautati o casa de schimb valutar in localitatea d-voastra? Consultati lista de mai jos, aici veti gasi informatii folositoare despre firmele locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai usoara, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Campia Turzii

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Adresa firmei Dvs aici

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Ne pare rau 🙁 , inca nu sunt firme inscrise pentru orasul Campia Turzii.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Campia Turzii potrivita?

Descoperirea unei case de schimb valutar Campia Turzii potrivite va poate sustine sa salvati o suma importanta de bani. Contrar a ceea ce cred multi oameni, paritatea de schimb nu este singurul element care distinge doua case de amanet diferite. Prin urmare, este util sa cunoasteti ceilalti parametri care va dau ocazia sa alegeti cea mai buna unitate pentru dvs.

Amplasamentul

Una dintre cele mai evidente diferente dintre astfel de sedii este locatia lor. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar situata intr-un aeroport va va costa mai mult decat cea efectuata prin intermediul unei unitati din oras. Acest fapt se datoreaza pozitionarii acestora, in principal (de exemplu, chiria in aeroporturi se ridica la valori foarte mari), dar si datorita concurentei.

Desigur, daca urmatoarea unitate in care se poate face schimb valutar este situata la 10-20 km de aeroport, este probabil ca o casa de schimb valutar sa profite de incapacitatea persoanelor de a tranzactiona valuta la alta casa. In mod similar, in situatia in care doar o firma se bucura de exclusivitate pentru a vinde si cumpara valute intr-o anumita zona (aeroport, centru comercial etc), are posibilitatea sa impuna orice tarife doreste.

Pe de alta parte, in acele cazuri in care mai multe case de schimb valutar sunt localizate in aceeasi zona ori pe aceeasi strada, exista sanse ca tarifele lor sa fie similare si competitive, cel putin pe valutele principale, si fiecare unitate sa gaseasca o alta modalitate de a iesi in evidenta.

Valutele ce pot fi cumparate si vandute

Exista diferente semnificative intre casele de schimb valutar – unele sunt mai active pe o piata pentru o anumita moneda decat altele.

Care este motivul? Acest lucru se datoreaza partial volumului valutelor tranzactionate. In situatia in care diferenta de pret pentru fiecare moneda ar fi mai echilibrata, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Cu toate acestea, nu ne intalnim cu aceasta situatie, iar casa ajunge pe de o parte, sa-si completeze rezervele achizitionand valutele care lipsesc, iar pe de alta parte, trebuie sa vanda excesul de valute pe care il are. Si, ca si in cazul altor distribuitori, cand numarul comenzilor ajunge mai mare, costul unitar scade.

De obicei, toate casele de schimb valutar tranzactioneaza un volum similar de valute foarte populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot specializa pe una sau mai multe valute mai putin obisnuite. In general, o casa de schimb valutar Campia Turzii se va axa pe o valuta anume pe baza modului de lucru sau din cauza intelegerilor cu firme de turism sau afaceri care vor aduce multi clienti dintr-o anumita tara la birou. Pentru ca volumul nu este acelasi, si pretul aplicat va fi altul.

In sfarsit, in aceeasi casa de schimb valutar, costul poate varia de la o moneda la alta de la 2% peste cursul practicat de banci pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru monedele care sunt putin tranzactionate.

Operatiunile de care puteti beneficia

Cererea de servicii poate ajunge sa fie, de asemenea, un factor de diferentiere prin care se realizeaza variatii a preturilor afisate de catre unitate.

Vreti sa achizitionati monedele cu ajutorul cardului bancar sau ati pregatit suma necesara in numerar? In unele birouri puteti sa platiti folosind un card de credit, in timp ce altele propun doar sa va schimbe banii cu numerar. In prima varianta, comisioanele de tranzactie vor fi platite in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi incluse partial in rata paritatii.

Optarea pentru marimea bancnotelor in care sa intrati in posesia banilor este o caracteristica pentru unele case de schimb valutar, dar altele vor tranzactiona doar bancnote mari, care nu sunt acceptate peste tot. Bancnotele mari sunt mai usor de utilizat pentru angajatul care efectueaza tranzactia, si este mai usor sa depoziteze aceeasi valoare in bancnote de dimensiuni mai mari.

Mai mult, este mai accesibil in ceea ce priveste aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Daca i se da clientului optiunea sa hotarasca marimea bancnotelor este astfel un serviciu scump, si acel cost se poate reflecta in tarifele oferite. In acelasi timp, casele de schimb valutar care ofera bancnote noi vor afisa rate usor mai mari decat unitatile care ofera doar bancnote vechi.

Pe scurt, alegerea unui birou de schimb valutar Campia Turzii trebuie facuta luand in considerare aceste intrebari:

 1. Exista in zona mai multe case de schimb valutar – unde cu cat concurenta este mai mare, cu atat preturile afisate sunt mai bune?
 2. Moneda pe care o cautati este comuna sau rara in locul in care va aflati?
 3. Aveti nevoie de un anumit serviciu(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?