Cautati o casa de schimb valutar in orasul d-voastra? Consultati lista de pe aceasta pagina, aici veti gasi informatii utile despre firmele locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai usoara, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Campina

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Blvd. Carol I nr. 7, Campina

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adresa firmei Dvs aici

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Campina potrivita?

Gasirea unei case de schimb valutar Campina adecvate va poate sustine sa salvati o suma mare de bani. Contrar a ceea ce cred multi oameni, cursul de schimb nu este singurul element care diferentiaza doua unitati din aceasta industrie. De aceea, este util sa luati in considerare ceilalti parametri care va dau ocazia sa selectati cea mai buna unitate pentru dvs.

Amplasamentul

Probabil printre cele mai evidente deosebiri intre diferitele unitati este locatia lor. Tranzactionarea la o casa de schimb valutar pozitionata intr-un aeroport va fi mult mai costisitoare decat cea efectuata prin intermediul unei unitati din oras. Acest lucru se intampla din cauza locului in care se situeaza, de cele mai multe ori (de exemplu, chiria in aeroporturi este extrem de mare), dar si din cauza concurentei.

Desigur, daca urmatorul birou unde se poate tranzactiona valuta este situata la 10-20 km de aeroport, este probabil ca o casa de schimb valutar sa profite de imposibilitatea oamenilor de a tranzactiona valuta la alta casa. Totodata, in situatia in care un singur birou beneficiaza de exclusivitate pentru a tranzactiona valuta intr-un anume loc (aeroport, centru comercial etc), are posibilitatea sa impuna orice tarife doreste.

Dimpotriva, in cazurile in care mai multe case de schimb valutar sunt situate in aceeasi zona ori pe aceeasi artera, sunt sanse ca ratele lor sa fie aproape identice si competitive, cel putin pe principalele valute, si fiecare unitate sa gaseasca un alt mod de a iesi in evidenta.

Tipurile de valuta tranzactionata

Casele de schimb valutar nu sunt la fel – fiecare alege monedele pe care le tranzactioneaza mai mult.

De ce? Acest fapt se intampla partial datorita volumului de cumparare si vanzare al fiecarei valute. Atunci cand paritatea pentru fiecare valuta este mai apropiata, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Din nefericire, nu ne intalnim cu aceasta situatie, iar casa ajunge pe de o parte, sa-si suplimenteze rezervele procurand valutele care lipsesc, si mai mult, trebuie sa vanda excesul de valute pe care il are. Si, ca si in cazul altor distribuitori, cand numarul comenzilor ajunge mai mare, costul unitar scade.

De cele mai multe ori, toate casele de schimb valutar tranzactioneaza un volum similar de valute foarte populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot orienta pe una sau mai multe valute mai putin obisnuite. De fapt, o casa de schimb valutar Campina se va specializa pe o valuta anume pe baza planului de afaceri sau din cauza acordurilor cu operatori de turism sau afaceri care vor aduce multi clienti dintr-o anumita tara la birou. Avand in vedere ca volumul difera, si preturile practicate se vor modifica.

In sfarsit, in aceeasi casa de schimb valutar, costul poate sa difere intre monede de la 2% peste cursul practicat de banci pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru monedele care sunt putin tranzactionate.

Serviciile disponibile

Cererea de servicii se poate dovedi, de asemenea, o deosebire in ceea ce priveste diferentele care explica o variatie a tarifelor pe care le va practica o unitate.

Optati pentru a tranzactiona monedele folosind un card bancar sau aveti deja banii de care aveti nevoie in numerar? In unele birouri puteti sa platiti folosind un card de credit, dar la altele vom putea plati doar cu numerar. In primul caz, comisioanele de tranzactie vor fi platite in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi partial integrate ratelor afisate.

Alegerea marimii bancnotelor in care sa primiti banii este o caracteristica pentru unele case de schimb valutar, in timp ce altele va vor oferi doar bancnote mari, care nu sunt acceptate peste tot. Bancnotele mari sunt mai practice si mai usor de numarat pentru angajatul care efectueaza tranzactia, si este mai simplu sa depoziteze aceeasi suma in bancnote de dimensiuni mai mari.

De asemenea, este mai convenabil din punct de vedere al aprovizionarii (costuri de transport, livrare etc.). Cand i se ofera clientului optiunea sa aleaga bancnotele este astfel un serviciu scump, si cel mai probabil costul de va reflecta in tarifele practicate. In mod similar, casele de schimb valutar care pun la dispozitie bancnote noi vor afisa rate usor mai mari decat in cazul celor care ofera bancnote vechi.

Acestea fiind spuse, selectionarea unui birou de schimb valutar Campina o vom face dupa ce raspundem la aceste intrebari:

 1. Puteti alege dintr-un numar mare de case de schimb valutar – unde concurenta ridicata va avea un impact pozitiv asupra ratelor aplicate?
 2. Cautati sa tranzactionati o moneda comuna pentru locul in care sunteti
 3. Serviciul de care aveti nevoie este unul special?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?