Va intereseaza o casa de schimb valutar in orasul Dvs? Consultati lista de mai jos, acolo sunt disponibile informatii de interes despre firmele locale din acest domeniu, informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Campulung

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Str. Negru Voda, Campulung

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Negru Voda nr. 126, Campulung

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Campulung potrivita?

Gasirea unei case de schimb valutar Campulung convenabile va poate sustine sa salvati o suma importanta de bani. In comparatie cu ceea ce cred multe persoane, rata de schimb nu este singurul aspect care diferentiaza doua unitati din aceasta industrie. Prin urmare, este folositor sa luati in considerare ceilalti parametri care va ofera oportunitatea sa alegeti unitatea care vi se potriveste cel mai bine.

Locatia

Probabil printre cele mai evidente diferente dintre diferite birouri este amplasarea lor. Tranzactionarea la o casa de schimb valutar pozitionata intr-un aeroport va fi mult mai costisitoare decat cea efectuata prin intermediul unei unitati din oras. Acest situatie se intampla din cauza locatiei lor, de obicei (de exemplu, chiria in aeroporturi se ridica la valori foarte mari), dar si din cauza altor firme din domeniu.

Bineinteles, atunci cand urmatorul birou unde se poate face schimb valutar o gasim la 10-20 km de aeroport, este probabil ca o casa de schimb valutar sa foloseasca in avantajul ei imposibilitatea oamenilor de a tranzactiona valuta la alta casa. In mod similar, in situatia in care un singur birou are un acord exclusiv pentru a vinde si cumpara valute intr-o anumita zona (aeroport, centru comercial etc), are posibilitatea sa impuna orice tarife doreste.

Pe de alta parte, in acele cazuri in care mai multe case de schimb valutar sunt situate in aceeasi zona sau chiar pe aceeasi artera, sunt sanse ca ratele lor sa fie similare si competitive, cel putin pe valutele principale, si fiecare din ele sa gaseasca o alta modalitate de a se diferentia.

Valutele ce pot fi cumparate si vandute

Nu toate casele de schimb valutar sunt la fel – fiecare alege monedele pe care le tranzactioneaza mai mult.

De ce? Acest fapt se intampla partial datorita volumului valutelor tranzactionate. Daca oferta si cererea pentru fiecare moneda ar fi mai echilibrata, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Din nefericire, aceasta situatie nu are loc, iar casa trebuie pe de o parte, sa-si completeze stocurile cumparand unele monede, iar pe de alta parte, trebuie sa plafoneze sumele pentru monedele din care au prea mult. Si, ca si in cazul altor distribuitori, pe masura ce comenzile devin mai mari, costul unitar scade.

In general, toate casele de schimb valutar au un rulaj asemanator de monede foarte cunoscute precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot orienta pe monede pe care nu le tranzactioneaza foarte multa lume. De fapt, o casa de schimb valutar Campulung se va specializa pe o paritate anume din cauza planului de afaceri sau din cauza intelegerilor cu firme de turism sau agentii specifice care vor aduce multi clienti dintr-o anumita tara la birou. Avand in vedere ca volumul difera, la fel va fi si pretul aplicat.

In cele din urma, in cadrul aceleiasi casa de schimb valutar, costul poate varia de la o moneda la alta de la 2% peste cursul pe care l-am primi la banca pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru monedele care sunt putin tranzactionate.

Serviciile disponibile

Nevoia de servicii poate ajunge sa fie, totodata, un mod de a face diferenta prin care se realizeaza variatii a preturilor afisate de catre unitate.

Vreti sa achizitionati monedele cu un card de credit sau detineti contravaloarea valutelor in numerar? In unele birouri puteti sa platiti folosind un card de credit, dar la altele vom putea plati doar cu numerar. In primul caz, comisioanele de tranzactie se vor achita prin reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi partial integrate ratelor afisate.

Optarea pentru marimea bancnotelor in care sa primiti banii este posibila in unele case de schimb valutar, dar altele vor tranzactiona doar bancnote mari, uneori dificil de utilizat. Bancnotele mari sunt mai usor de utilizat pentru angajatul care efectueaza tranzactia, si este mai usor sa depoziteze aceeasi valoare in bancnote de dimensiuni mai mari.

In plus, este mai convenabil in ceea ce priveste aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). A oferi clientului ocazia sa aleaga bancnotele este astfel un serviciu scump, si acel cost se poate reflecta in tarifele oferite. In acelasi timp, casele de schimb valutar care ofera bancnote noi vor afisa rate un pic mai mari decat cele care furnizeaza bancnote vechi bancnote vechi.

Avand in vedere cele mentionate, selectionarea unui birou de schimb valutar Campulung o vom face dupa ce raspundem la aceste intrebari:

 1. Va aflati in apropierea multor case de schimb valutar – unde cu cat concurenta este mai mare, cu atat preturile afisate sunt mai bune?
 2. Cautati sa tranzactionati o moneda comuna pentru locul in care sunteti
 3. Serviciul de care aveti nevoie este unul special?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?