Cautati o casa de schimb valutar in orasul d-voastra? Examinati lista urmatoare, acolo sunt disponibile informatii de interes despre serviciile locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai comoda, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Caracal

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Calea Bucuresti nr. 1, Caracal

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Caracalla Antonius nr. 19, Caracal

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Caracal potrivita?

Descoperirea unei case de schimb valutar Caracal convenabile va poate ajuta sa puneti deoparte o suma importanta de bani. In comparatie cu ceea ce cred multe persoane, cursul de schimb nu este singurul aspect care distinge doua case de amanet diferite. Asadar, este necesar sa luati in considerare toti ceilalti factori care va dau ocazia sa selectati unitatea care vi se potriveste cel mai bine.

Pozitionarea

Probabil printre cele mai evidente deosebiri dintre astfel de sedii este locatia lor. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar pozitionata intr-un aeroport va va costa mai mult decat cea efectuata prin intermediul unei unitati din oras. Acest fapt se datoreaza locatiei lor, in principal (de exemplu, chiria in aeroporturi este extrem de mare), dar si din cauza concurentei.

Desigur, in situatia in care cea mai apropiată locatie la care se poate tranzactiona valuta se afla la 10-20 km de aeroport, este foarte posibil ca o casa de schimb valutar sa profite de incapacitatea oamenilor de a-si schimba banii in alta parte. Totodata, in situatia in care doar o firma se bucura de exclusivitate pentru a vinde si cumpara valute intr-o anumita zona (aeroport, centru comercial etc), va fi liber sa-si impuna tarifele dorite.

Pe de alta parte, in cazurile in care mai multe case de schimb valutar sunt situate in aceeasi zona ori pe aceeasi artera, sunt sanse ca ratele lor sa fie aproape identice si competitive, cel putin pe principalele valute, si fiecare unitate sa foloseasca o alta modalitate de a se diferentia.

Tipurile de valuta tranzactionata

Exista diferente semnificative intre casele de schimb valutar – unele sunt mai active pe o piata pentru o anumita moneda decat altele.

De ce? Acest fapt se datoreaza partial sumelor tranzactionate in fiecare valuta. Daca oferta si cererea pentru monedele tranzactionate ar fi mai scazuta, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Din pacate, acest lucru nu se intampla, iar casa ajunge pe de o parte, sa-si suplimenteze stocurile cumparand valutele care lipsesc, si mai mult, trebuie sa plafoneze sumele pentru monedele din care au prea mult. Si, la fel ca la multi furnizori, cand numarul comenzilor ajunge mai mare, costul unitar scade.

De obicei, toate casele de schimb valutar au un rulaj asemanator in cazul valutelor populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot specializa pe una sau mai multe valute mai putin obisnuite. In general, o casa de schimb valutar Caracal se va axa pe o anumita moneda din cauza strategiei comerciale sau din cauza contractelor cu operatori de turism sau afaceri care vor asigura un flux ridicat de clienti din aceeasi tara. Deoarece volumul este diferit, si preturile practicate se vor modifica.

In sfarsit, in aceeasi casa de schimb valutar, costul poate varia de la o moneda la alta de la 2% peste cursul pe care l-am primi la banca pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru monedele care sunt putin tranzactionate.

Serviciile disponibile

Nevoia de servicii poate fi, totodata, un factor de diferentiere din care poate rezulta o diferenta a costului care se va reflecta in tarifele afisate.

Doriti sa va cumparati monedele folosind un card bancar sau aveti deja suma necesara in numerar? In unele birouri puteti sa platiti folosind un card de credit, dar la altele vom putea plati doar cu numerar. In primul caz, comisioanele de tranzactie se vor achita prin reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi incluse partial in rata paritatii.

Optarea pentru marimea bancnotelor in care sa primiti banii este posibila in unele case de schimb valutar, in vreme ce altele ofera doar posibilitatea de a primi bancnote mari, ce se pot dovedi greu de schimbat. Bancnotele mari sunt mai practice si mai usor de numarat pentru functionarul de la ghiseu, si este mai eficient sa depoziteze aceeasi suma in bancnote care sa nu fie de dimensiuni mici.

Mai mult, este mai convenabil in ceea ce priveste aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Daca i se da clientului optiunea sa aleaga bancnotele este astfel un serviciu costisitor, si acel cost va fi inclus in rata de schimb valutar. In mod similar, casele de schimb valutar care pun la dispozitie bancnote noi vor expune rate un pic mai mari decat in cazul celor care ofera bancnote vechi.

Pe scurt, optarea pentru un birou de schimb valutar Caracal trebuie sa se bazeze pe raspunsul primit la aceste intrebari:

 1. Va aflati in apropierea multor case de schimb valutar – unde concurenta ridicata va avea un impact pozitiv asupra ratelor aplicate?
 2. Moneda pe care doriti sa o tranzactionati se gaseste usor in locul in care va aflati?
 3. Serviciul de care aveti nevoie este unul special?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?