Aveti nevoie de o casa de schimb valutar in localitatea Dvs? Consultati lista de mai jos, acolo sunt disponibile informatii utile despre firmele locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai comoda, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Caracal

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Calea Bucuresti nr. 1, Caracal

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Caracalla Antonius nr. 19, Caracal

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Caracal potrivita?

Gasirea unei case de schimb valutar Caracal adecvate va poate asista sa puneti deoparte o suma mare de bani. In comparatie cu ceea ce cred multe persoane, rata de schimb nu este singurul element care distinge doua astfel de locatii. Prin urmare, este folositor sa luati in considerare toti ceilalti factori care va dau ocazia sa alegeti cea mai buna unitate pentru dvs.

Pozitionarea

Probabil printre cele mai evidente diferentieri intre diferitele unitati este locatia lor. Tranzactionarea la o casa de schimb valutar situata intr-un aeroport va va costa mai mult decat cea efectuata la o unitate situata in oras. Acest situatie se intampla din cauza locatiei lor, de cele mai multe ori (de exemplu, chiria in aeroporturi este extrem de mare), dar si datorita concurentei.

Bineinteles, daca urmatoarea unitate in care se poate tranzactiona valuta este situata la 10-20 km de aeroport, este foarte posibil ca o casa de schimb valutar sa profite de lipsa de posibilitate a persoanelor de a cumpara valuta din alta parte. In mod similar, atunci cand un singur birou se bucura de exclusivitate pentru a tranzactiona valuta intr-un anume loc (aeroport, centru comercial etc), are posibilitatea sa impuna orice tarife doreste.

Pe de alta parte, in cazurile in care mai multe case de schimb valutar sunt situate in aceeasi zona sau chiar pe aceeasi strada, sunt sanse ca tarifele lor sa fie similare si competitive, cel putin pe monedele principale, si fiecare unitate sa caute o alta cale de a iesi in evidenta.

Tipurile de valuta tranzactionata

Nu toate casele de schimb valutar sunt la fel – unele sunt mai active pe o piata pentru o anumita moneda decat altele.

Din ce motiv se intampla asta? Acest situatie se intampla partial datorita volumului valutelor tranzactionate. Atunci cand paritatea pentru monedele tranzactionate ar fi mai scazuta, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Din nefericire, nu ne intalnim cu aceasta situatie, iar casa trebuie pe de o parte, sa-si completeze stocurile procurand unele monede, si de asemenea, trebuie sa vanda excesul de valute pe care il are. Si, ca si in cazul altor distribuitori, atunci cand fluxul de tranzactionare creste, costul unitar scade.

De obicei, toate casele de schimb valutar tranzactioneaza un volum similar in cazul valutelor populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot specializa pe una sau mai multe valute mai putin obisnuite. In general, o casa de schimb valutar Caracal se va specializa pe o valuta anume din cauza modului de lucru sau din cauza contractelor cu agentii de turism sau afaceri care au capacitatea de a aduce multi clienti care cauta aceeasi valuta. Avand in vedere ca volumul difera, si preturile practicate se vor modifica.

In sfarsit, in cadrul aceleiasi casa de schimb valutar, costul poate varia de la o moneda la alta de la 2% peste cursul practicat de banci pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, in cazul valutelor mai rare.

Serviciile disponibile

Solicitarea unor servicii se poate dovedi, de asemenea, un mod de a face diferenta din care poate rezulta o diferenta a preturilor afisate de catre unitate.

Vreti sa achizitionati monedele folosind un card bancar sau aveti deja suma necesara in numerar? Unele birouri pot propune intr-adevar o plata cu cardul de credit, dar la altele vom putea plati doar cu numerar. In prima varianta, comisioanele de tranzactie se vor achita prin reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi incluse partial in rata paritatii.

Decizia in ceea ce priveste marimea bancnotelor in care sa vi se dea banii este oferita de catre unele case de schimb valutar, dar altele vor tranzactiona doar bancnote mari, uneori dificil de utilizat. Bancnotele mari sunt mai facil de gestionat si de numarat pentru angajatul de la birou, si este mai simplu sa depoziteze aceeasi suma in bancnote care sa nu fie de dimensiuni mici.

De asemenea, este mai accesibil in ceea ce priveste aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Daca i se da clientului posibilitatea sa aleaga bancnotele este astfel un serviciu scump, si acel cost va fi inclus in rata de schimb valutar. In acelasi timp, casele de schimb valutar care ofera bancnote noi vor practica rate un pic mai mari decat cele care furnizeaza bancnote vechi bancnote vechi.

Acestea fiind spuse, optarea pentru un birou de schimb valutar Caracal trebuie facuta luand in considerare aceste intrebari:

 1. Exista in zona mai multe case de schimb valutar – unde concurenta ridicata va avea un impact pozitiv asupra ratelor aplicate?
 2. Moneda pe care doriti sa o tranzactionati se gaseste usor in locul in care va aflati?
 3. Aveti nevoie de un anumit serviciu(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?