Cautati o casa de schimb valutar in localitatea Dvs? Examinati lista urmatoare, acolo sunt disponibile informatii folositoare despre afacerile locale din acest domeniu, informatii care sa va faca cautarea mai comoda, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Constanta

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Str, Soveja, Piata Tomis 3, Constanta

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str, Labirint, nr 33, Constanta

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Constanta potrivita?

Alegerea unei case de schimb valutar Constanta potrivite va poate ajuta sa salvati o suma considerabila. In comparatie cu ceea ce cred multe persoane, cursul de schimb nu este singurul element care face diferenta intre doua case de amanet diferite. Prin urmare, este necesar sa va informati despre toti ceilalti factori care va ofera oportunitatea sa alegeti cea mai potrivita unitate de exchange office.

Locatia

Una dintre cele mai evidente diferente dintre diferite birouri este pozitionarea acestora. Tranzactionarea la o casa de schimb valutar pozitionata intr-un aeroport va va costa mai mult decat cea efectuata la o unitate situata in oras. Acest fapt se datoreaza locului in care se situeaza, de obicei (de exemplu, chiria in aeroporturi este extrem de mare), dar si datorita altor firme din domeniu.

Desigur, in situatia in care urmatoarea unitate la care se poate face schimb valutar se afla la 10-20 km de aeroport, este probabil ca o casa de schimb valutar sa profite de imposibilitatea clientilor de a cumpara valuta din alta parte. De asemenea, atunci cand o singura unitate beneficiaza de exclusivitate pentru a schimba diferite valute intr-o anumita zona (aeroport, centru comercial etc), are posibilitatea sa impuna orice tarife doreste.

Dimpotriva, in cazurile in care mai multe case de schimb valutar sunt situate in aceeasi zona ori pe aceeasi artera, e posibil ca ofertele lor sa fie asemanatoare si competitive, cel putin pe valutele principale, si fiecare din ele sa foloseasca un alt mod de a se diferentia.

Tipurile de valuta tranzactionata

Nu toate casele de schimb valutar sunt la fel – unele tranzactioneaza sume diferite pentru fiecare tip de moneda.

Din ce motiv se intampla asta? Acest fapt se datoreaza partial volumului valutelor tranzactionate. Atunci cand paritatea pentru fiecare moneda ar fi mai echilibrata, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Din pacate, nu ne intalnim cu aceasta situatie, iar casa ajunge pe de o parte, sa-si completeze stocurile procurand unele monede, si de asemenea, trebuie sa plafoneze sumele pentru monedele din care au prea mult. Si, ca si in cazul altor distribuitori, cand numarul comenzilor ajunge mai mare, costul unitar scade.

De obicei, toate casele de schimb valutar tranzactioneaza un volum similar de monede foarte cunoscute precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot orienta pe una sau mai multe valute mai putin obisnuite. De fapt, o casa de schimb valutar Constanta se va specializa pe o paritate anume din cauza planului de afaceri sau din cauza contractelor cu firme de turism sau agentii specifice care vor aduce multi clienti dintr-o anumita tara la birou. Pentru ca volumul nu este acelasi, si preturile practicate se vor modifica.

In cele din urma, in aceeasi casa de schimb valutar, costul poate sa difere intre monede de la 2% peste cursul interbancar al monedei pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, in cazul valutelor mai rare.

Operatiunile de care puteti beneficia

Nevoia de servicii se poate dovedi, de asemenea, un factor de diferentiere din care poate rezulta o diferenta a tarifelor pe care le va practica o unitate.

Vreti sa achizitionati monedele cu ajutorul cardului bancar sau ati pregatit suma necesara in numerar? Unele birouri pot propune intr-adevar o plata cu cardul de credit, in vreme ce la altele putem folosi doar numerar. In prima situatie, comisioanele de tranzactie se vor achita prin reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane se vor regasi partial in ratele practica.

Decizia in ceea ce priveste marimea bancnotelor in care sa intrati in posesia banilor este o caracteristica pentru unele case de schimb valutar, in vreme ce altele va vor oferi doar bancnote mari, care nu sunt acceptate peste tot. Bancnotele mari sunt mai practice si mai usor de numarat pentru functionarul de la ghiseu, si este mai simplu sa pastreze aceeasi suma in bancnote care sa nu fie de dimensiuni mici.

Mai mult, este mai convenabil din punct de vedere al aprovizionarii (costuri de transport, livrare etc.). A oferi clientului posibilitatea sa decida ce bancnote doreste este astfel un serviciu scump, si cel mai probabil costul de va reflecta in tarifele practicate. In mod similar, casele de schimb valutar care pun la dispozitie bancnote noi vor practica rate un pic mai mari decat in cazul celor care ofera bancnote vechi.

Acestea fiind spuse, selectionarea unui birou de schimb valutar Constanta trebuie facuta luand in considerare aceste intrebari:

 1. Va aflati in apropierea multor case de schimb valutar – unde concurenta ridicata va avea un impact pozitiv asupra ratelor aplicate?
 2. Moneda pe care doriti sa o tranzactionati se gaseste usor in locul in care va aflati?
 3. Serviciul de care aveti nevoie este unul special?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?