Va intereseaza o casa de schimb valutar in localitatea d-voastra? Cititi lista de pe aceasta pagina, am adunat informatii utile despre serviciile locale din acest domeniu, informatii care sa va faca cautarea mai simpla, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Curtea de Arges

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Curtea de Arges

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Kaufland, Str. Albesti 30, Curtea de Arges

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Curtea de Arges potrivita?

Descoperirea unei case de schimb valutar Curtea de Arges potrivite va poate ajuta sa economisiti o suma importanta de bani. Spre deosebire de ceea ce cred majoritatea oamenilor, paritatea de schimb nu este singurul aspect care face diferenta intre doua case de amanet diferite. De aceea, este util sa luati in considerare toti ceilalti factori care va permit sa alegeti unitatea care vi se potriveste cel mai bine.

Amplasamentul

Una dintre cele mai evidente diferentieri intre diferitele unitati este amplasarea lor. Tranzactionarea la o casa de schimb valutar situata intr-un aeroport va fi mai nefavorabila decat cea efectuata la o locatie care se afla in oras. Acest fapt se datoreaza locului in care se situeaza, in principal (de exemplu, chiria in aeroporturi presupune cheltuieli foarte mari), dar si din cauza competitorilor.

Desigur, in situatia in care urmatoarea unitate in care se poate face schimb valutar este situata la 10-20 km de aeroport, este probabil ca o casa de schimb valutar sa foloseasca in avantajul ei imposibilitatea oamenilor de a cumpara valuta din alta parte. De asemenea, atunci cand doar o firma se bucura de exclusivitate pentru a schimba diferite valute intr-o anumita zona (aeroport, centru comercial etc), are posibilitatea sa impuna orice tarife doreste.

Dimpotriva, in acele cazuri in care mai multe case de schimb valutar sunt pozitionate in aceeasi zona ori pe aceeasi strada, exista sanse ca ratele lor sa fie similare si competitive, cel putin pe principalele valute, si fiecare unitate sa gaseasca o alta cale de a se diferentia.

Tipurile de valuta tranzactionata

Nu toate casele de schimb valutar sunt la fel – fiecare alege monedele pe care le tranzactioneaza mai mult.

Care este motivul? Acest fapt se intampla partial datorita sumelor tranzactionate in fiecare valuta. Daca oferta si cererea pentru fiecare moneda ar fi mai echilibrata, toate valutele schimbate de unii clienti ar fi revandute altor clienti. Din nefericire, acest lucru nu se intampla, iar casa trebuie pe de o parte, sa-si suplimenteze depozitele cumparand valutele care lipsesc, iar pe de alta parte, trebuie sa scape de valutele in exces. Si, la fel ca la multi furnizori, atunci cand fluxul de tranzactionare creste, costul unitar scade.

De cele mai multe ori, toate casele de schimb valutar au un rulaj asemanator de monede foarte cunoscute precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot orienta pe monede pe care nu le tranzactioneaza foarte multa lume. In realitate, o casa de schimb valutar Curtea de Arges se va specializa pe o anumita moneda din cauza modului de lucru sau din cauza intelegerilor cu operatori de turism sau agentii specifice care vor asigura un flux ridicat de clienti din aceeasi tara. Deoarece volumul este diferit, la fel va fi si pretul aplicat.

In cele din urma, pentru aceeasi casa de schimb valutar, cheltuielile pot sa varieze intre valute de la 2% peste cursul interbancar al monedei pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru o alta moneda mai putin solicitata.

Operatiunile de care puteti beneficia

Cererea de servicii poate ajunge sa fie, in acelasi timp, o deosebire in ceea ce priveste diferentele prin care se realizeaza variatii a preturilor afisate de catre unitate.

Vreti sa achizitionati monedele folosind un card bancar sau detineti suma necesara in numerar? Unele birouri pot propune intr-adevar o plata cu cardul de credit, in timp ce altele propun doar sa va schimbe banii cu numerar. In primul caz, comisioanele de tranzactie se vor achita prin reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi partial integrate ratelor afisate.

Optarea pentru marimea bancnotelor in care sa intrati in posesia banilor este posibila in unele case de schimb valutar, in timp ce altele ofera doar posibilitatea de a primi bancnote mari, ce se pot dovedi greu de schimbat. Bancnotele mari sunt mai usor de utilizat pentru angajatul care efectueaza tranzactia, si este mai usor sa stocheze aceeasi suma in bancnote de dimensiuni mai mari.

Mai mult, este mai convenabil din punct de vedere al aprovizionarii (costuri de transport, livrare etc.). A oferi clientului posibilitatea sa decida ce bancnote doreste este astfel un serviciu costisitor, si acel cost se poate reflecta in tarifele oferite. In acelasi timp, casele de schimb valutar care ofera bancnote noi vor practica rate usor mai mari decat cele care furnizeaza bancnote vechi bancnote vechi.

Pe scurt, optarea pentru un birou de schimb valutar Curtea de Arges trebuie sa se bazeze pe raspunsul primit la aceste intrebari:

 1. Puteti alege dintr-un numar mare de case de schimb valutar – deoarece cand exista mai multe unitati, pretul este mai competitiv)?
 2. Cautati sa tranzactionati o moneda comuna pentru locul in care sunteti
 3. Aveti nevoie de un anumit serviciu(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?