Aveti nevoie de o casa de schimb valutar in orasul Dvs? Examinati lista de pe aceasta pagina, am adunat informatii folositoare despre afacerile locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai usoara, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Curtea de Arges

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Curtea de Arges

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Kaufland, Str. Albesti 30, Curtea de Arges

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Curtea de Arges potrivita?

Gasirea unei case de schimb valutar Curtea de Arges potrivite va poate ajuta sa salvati o suma considerabila. Contrar a ceea ce cred multi oameni, rata de schimb nu este singurul aspect care distinge doua unitati din aceasta industrie. Asadar, este necesar sa luati in considerare toti ceilalti factori care va ofera oportunitatea sa alegeti cea mai buna unitate pentru dvs.

Amplasamentul

Una dintre cele mai evidente diferente dintre astfel de sedii este locatia lor. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar pozitionata intr-un aeroport va fi mai nefavorabila decat cea efectuata la o locatie care se afla in oras. Acest situatie se datoreaza locatiei lor, de cele mai multe ori (de exemplu, chiria in aeroporturi este extrem de mare), dar si datorita concurentei.

Bineinteles, in situatia in care urmatorul birou in care se poate tranzactiona valuta este situata la 10-20 km de aeroport, este frecvent posibil ca o casa de schimb valutar sa profite de lipsa de posibilitate a clientilor de a-si schimba banii in alta parte. In mod similar, daca un singur birou se bucura de exclusivitate pentru a schimba diferite valute intr-un anume loc (aeroport, centru comercial etc), va putea sa practice orice tarife.

Dimpotriva, in acele cazuri in care mai multe case de schimb valutar sunt situate in aceeasi zona ori pe aceeasi artera, e posibil ca ofertele lor sa fie aproape identice si competitive, cel putin pe valutele principale, si fiecare din ele sa caute un alt mod de a se diferentia.

Tipurile de valuta tranzactionata

Nu toate casele de schimb valutar sunt la fel – unele sunt mai active pe o piata pentru o anumita moneda decat altele.

Care este motivul? Acest fapt se intampla partial datorita volumului de cumparare si vanzare al fiecarei valute. In situatia in care diferenta de pret pentru fiecare valuta este mai apropiata, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Din nefericire, aceasta situatie nu are loc, iar casa ajunge pe de o parte, sa-si completeze rezervele cumparand unele valute, si mai mult, trebuie sa vanda excesul de valute pe care il are. Si, la fel ca la multi furnizori, pe masura ce comenzile devin mai mari, costul unitar scade.

De obicei, toate casele de schimb valutar gestioneaza un volum echivalent de monede foarte cunoscute precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot axa pe monede pe care nu le tranzactioneaza foarte multa lume. In general, o casa de schimb valutar Curtea de Arges se va axa pe o anumita moneda din cauza modului de lucru sau din cauza intelegerilor cu agentii de turism sau afaceri care au capacitatea de a aduce multi clienti care cauta aceeasi valuta. Avand in vedere ca volumul difera, si pretul aplicat va fi altul.

Nu in ultimul rand, in cadrul aceleiasi casa de schimb valutar, cheltuielile pot sa varieze intre valute de la 2% peste cursul interbancar al monedei pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru o alta moneda mai putin solicitata.

Serviciile oferite

Cererea de servicii poate fi, in acelasi timp, o deosebire in ceea ce priveste diferentele prin care se realizeaza variatii a tarifelor pe care le va practica o unitate.

Vreti sa achizitionati monedele cu ajutorul cardului bancar sau aveti deja contravaloarea valutelor in numerar? Unele birouri pot propune intr-adevar o plata cu cardul de credit, dar la altele vom putea plati doar cu numerar. In primul caz, comisioanele de tranzactie vor fi debursate in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane se vor regasi partial in ratele practica.

Optarea pentru marimea bancnotelor in care sa primiti banii este posibila in unele case de schimb valutar, in vreme ce altele ofera doar posibilitatea de a primi bancnote mari, care nu sunt acceptate peste tot. Bancnotele mari sunt mai practice si mai usor de numarat pentru functionarul de la ghiseu, si este mai eficient sa pastreze aceeasi suma in bancnote care sa nu fie de dimensiuni mici.

Mai mult, este mai accesibil in ceea ce priveste aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). A oferi clientului ocazia sa hotarasca marimea bancnotelor este astfel un serviciu neprofitabil, si cel mai probabil costul de va reflecta in tarifele practicate. De asemenea, casele de schimb valutar care ofera bancnote noi vor afisa rate putin mai crescute decat unitatile care ofera doar bancnote vechi.

Pe scurt, alegerea unui birou de schimb valutar Curtea de Arges trebuie facuta luand in considerare aceste intrebari:

 1. Exista in zona mai multe case de schimb valutar – unde concurenta ridicata va avea un impact pozitiv asupra ratelor aplicate?
 2. Cautati sa tranzactionati o moneda comuna pentru locul in care sunteti
 3. Serviciul de care aveti nevoie este unul special?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?