Va intereseaza o casa de schimb valutar in localitatea Dvs? Cititi lista de pe aceasta pagina, aici veti gasi informatii utile despre serviciile locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai simpla, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Dragasani

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Str. Gib Mihaescu, Dragasani

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Decebal bl g, Dragasani

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Dragasani potrivita?

Alegerea unei case de schimb valutar Dragasani adecvate va poate ajuta sa puneti deoparte o suma considerabila. Spre deosebire de ceea ce cred majoritatea oamenilor, rata de schimb nu este singurul element care diferentiaza doua astfel de locatii. De aceea, este util sa luati in considerare ceilalti parametri care va ofera oportunitatea sa alegeti cea mai potrivita unitate de acest fel.

Locatia

Probabil printre cele mai evidente diferentieri dintre diferite birouri este amplasarea lor. Tranzactionarea la o casa de schimb valutar pozitionata intr-un aeroport va fi mult mai costisitoare decat cea efectuata la o locatie care se afla in oras. Acest situatie se datoreaza pozitionarii acestora, de cele mai multe ori (de exemplu, chiria in aeroporturi se ridica la valori foarte mari), dar si din cauza competitorilor.

Bineinteles, daca urmatoarea unitate unde se pot schimba bani se afla la 10-20 km de aeroport, este frecvent posibil ca o casa de schimb valutar sa profite de incapacitatea oamenilor de a tranzactiona valuta la alta casa. Totodata, atunci cand o singura unitate se bucura de exclusivitate pentru a schimba diferite valute intr-un anume loc (aeroport, centru comercial etc), are posibilitatea sa impuna orice tarife doreste.

Cu toate acestea, atunci cand mai multe case de schimb valutar sunt pozitionate in aceeasi zona sau chiar pe aceeasi strada, sunt sanse ca ratele lor sa fie similare si competitive, cel putin pe monedele principale, si fiecare birou sa gaseasca o alta cale de a se diferentia.

Valutele ce pot fi cumparate si vandute

Nu toate casele de schimb valutar sunt la fel – fiecare alege monedele pe care le tranzactioneaza mai mult.

Care este motivul? Acest lucru se datoreaza partial sumelor tranzactionate in fiecare valuta. In situatia in care diferenta de pret pentru monedele tranzactionate ar fi mai scazuta, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Din pacate, aceasta situatie nu are loc, iar casa trebuie pe de o parte, sa-si completeze depozitele achizitionand unele monede, si mai mult, trebuie sa scape de valutele in exces. Si, ca si in cazul altor distribuitori, atunci cand fluxul de tranzactionare creste, costul unitar scade.

De cele mai multe ori, toate casele de schimb valutar gestioneaza un volum echivalent de monede foarte cunoscute precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot axa pe valute mai putin tranzactionate. In realitate, o casa de schimb valutar Dragasani se va axa pe o paritate anume din cauza modului de lucru sau din cauza intelegerilor cu firme de turism sau companii care vor aduce multi clienti dintr-o anumita tara la birou. Avand in vedere ca volumul difera, si preturile practicate se vor modifica.

In sfarsit, pentru aceeasi casa de schimb valutar, cheltuielile pot sa varieze intre valute de la 2% peste cursul pe care l-am primi la banca pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru o alta moneda mai putin solicitata.

Serviciile disponibile

Nevoia de servicii poate fi, de asemenea, un factor de diferentiere din care poate rezulta o diferenta a tarifelor pe care le va practica o unitate.

Vreti sa achizitionati monedele cu ajutorul cardului bancar sau ati pregatit contravaloarea valutelor in numerar? In unele birouri puteti sa platiti folosind un card de credit, dar la altele vom putea plati doar cu numerar. In primul caz, comisioanele de tranzactie vor fi debursate in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi incluse partial in rata paritatii.

Decizia in ceea ce priveste marimea bancnotelor in care sa primiti banii este o caracteristica pentru unele case de schimb valutar, in vreme ce altele ofera doar posibilitatea de a primi bancnote mari, care nu sunt acceptate peste tot. Bancnotele mari sunt mai facil de gestionat si de numarat pentru functionarul de la ghiseu, si este mai eficient sa depoziteze aceeasi suma in bancnote mari decat mici.

De asemenea, este mai facil din punct de vedere al aprovizionarii (costuri de transport, livrare etc.). Daca i se da clientului posibilitatea sa aleaga bancnotele este astfel un serviciu neprofitabil, si acel cost va fi inclus in rata de schimb valutar. De asemenea, casele de schimb valutar care ofera bancnote noi vor afisa rate un pic mai mari decat unitatile care ofera doar bancnote vechi.

Pe scurt, alegerea unui birou de schimb valutar Dragasani o vom face dupa ce raspundem la aceste intrebari:

 1. Puteti alege dintr-un numar mare de case de schimb valutar – unde concurenta ridicata va avea un impact pozitiv asupra ratelor aplicate?
 2. Moneda pe care doriti sa o tranzactionati se gaseste usor in locul in care va aflati?
 3. Urmariti caracteristici speciale pentru tranzactia dumneavoastra?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?