Cautati o casa de schimb valutar in localitatea d-voastra? Consultati lista de pe aceasta pagina, aici veti gasi informatii de interes despre serviciile locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai comoda, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Focsani

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Str. Penes Curcanul, nr.4, Focsani

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul Unirii, nr. 24, bl. B1, sc. 2, ap. 46, Focsani

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Focsani potrivita?

Gasirea unei case de schimb valutar Focsani potrivite va poate ajuta sa salvati o suma mare de bani. In comparatie cu ceea ce cred multe persoane, paritatea de schimb nu este singurul element care distinge doua case de amanet diferite. Asadar, este util sa cunoasteti restul factorilor care va permit sa alegeti cea mai buna unitate pentru dvs.

Amplasamentul

Una dintre cele mai evidente diferente intre diferitele unitati este amplasarea lor. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar situata intr-un aeroport va fi mult mai costisitoare decat cea efectuata prin intermediul unei unitati din oras. Acest situatie se datoreaza pozitionarii acestora, in principal (de exemplu, chiria in aeroporturi este extrem de mare), dar si din cauza concurentei.

Bineinteles, daca cea mai apropiată locatie la care se pot schimba bani este situata la 10-20 km de aeroport, este frecvent posibil ca o casa de schimb valutar sa foloseasca in avantajul ei incapacitatea oamenilor de a cumpara valuta din alta parte. In mod similar, daca doar o firma beneficiaza de exclusivitate pentru a tranzactiona valuta intr-o anumita zona (aeroport, centru comercial etc), va fi liber sa-si impuna tarifele dorite.

Cu toate acestea, in acele cazuri in care mai multe case de schimb valutar sunt situate in aceeasi zona ori pe aceeasi strada, sunt sanse ca ofertele lor sa fie asemanatoare si competitive, cel putin pe monedele principale, si fiecare din ele sa foloseasca un alt mod de a se diferentia.

Tipurile de valuta tranzactionata

Exista diferente semnificative intre casele de schimb valutar – fiecare alege monedele pe care le tranzactioneaza mai mult.

Care este motivul? Acest situatie se datoreaza partial sumelor tranzactionate in fiecare valuta. In situatia in care diferenta de pret pentru fiecare moneda ar fi mai echilibrata, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Din nefericire, acest lucru nu se intampla, iar casa este obligata pe de o parte, sa-si completeze depozitele achizitionand unele monede, si de asemenea, trebuie sa plafoneze sumele pentru monedele din care au prea mult. Si, ca si in cazul altor distribuitori, pe masura ce comenzile devin mai mari, costul unitar scade.

In general, toate casele de schimb valutar tranzactioneaza un volum similar de valute foarte populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot specializa pe monede pe care nu le tranzactioneaza foarte multa lume. In realitate, o casa de schimb valutar Focsani se va specializa pe o paritate anume pe baza strategiei comerciale sau din cauza intelegerilor cu agentii de turism sau afaceri care au capacitatea de a aduce multi clienti care cauta aceeasi valuta. Pentru ca volumul nu este acelasi, si pretul aplicat va fi altul.

Nu in ultimul rand, pentru aceeasi casa de schimb valutar, costul poate varia de la o moneda la alta de la 2% peste cursul practicat de banci pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru monedele care sunt putin tranzactionate.

Serviciile disponibile

Nevoia de servicii poate fi, de asemenea, un mod de a face diferenta prin care se realizeaza variatii a costului care se va reflecta in tarifele afisate.

Doriti sa va cumparati monedele folosind un card bancar sau ati pregatit suma necesara in numerar? Unele unitati ofera posibilitatea de a plati cu cardul bancar, in timp ce altele propun doar sa va schimbe banii cu numerar. In prima situatie, comisioanele de tranzactie vor fi debursate in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi incluse partial in rata paritatii.

Optarea pentru marimea bancnotelor in care sa primiti banii este o caracteristica pentru unele case de schimb valutar, in timp ce altele vor tranzactiona doar bancnote mari, uneori dificil de utilizat. Bancnotele mari sunt mai facil de gestionat si de numarat pentru angajatul de la birou, si este mai usor sa stocheze aceeasi cantitate in bancnote mari decat mici.

Mai mult, este mai accesibil in ceea ce priveste aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). A oferi clientului posibilitatea sa decida ce bancnote doreste este astfel un serviciu scump, si acel cost se poate reflecta in tarifele oferite. De asemenea, casele de schimb valutar care furnizeaza bancnote noi vor afisa rate putin mai crescute decat in cazul celor care ofera bancnote vechi.

Pe scurt, alegerea unui birou de schimb valutar Focsani o vom face dupa ce raspundem la aceste intrebari:

 1. Exista in zona mai multe case de schimb valutar – unde concurenta ridicata va avea un impact pozitiv asupra ratelor aplicate?
 2. Moneda pe care o cautati este comuna sau rara in locul in care va aflati?
 3. Serviciul de care aveti nevoie este unul special?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?