Va intereseaza o casa de schimb valutar in orasul Dvs? Cititi lista de pe aceasta pagina, am adunat informatii de interes despre afacerile locale din acest domeniu, informatii care sa va faca cautarea mai simpla, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Galati

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Str. Brailei, nr. 145 D, Galati

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Domneasca, Galati

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Galati potrivita?

Alegerea unei case de schimb valutar Galati adecvate va poate ajuta sa puneti deoparte o suma importanta de bani. In comparatie cu ceea ce cred multe persoane, paritatea de schimb nu este singurul aspect care diferentiaza doua astfel de locatii. De aceea, este folositor sa cunoasteti restul factorilor care va permit sa alegeti cea mai potrivita unitate de acest fel.

Locatia

Probabil printre cele mai evidente deosebiri dintre astfel de sedii este pozitionarea acestora. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar situata intr-un aeroport va fi mai nefavorabila decat cea efectuata la o unitate situata in oras. Acest lucru se datoreaza locului in care se situeaza, de cele mai multe ori (de exemplu, chiria in aeroporturi presupune cheltuieli foarte mari), dar si din cauza concurentei.

Intr-adevar, atunci cand urmatoarea unitate unde se poate face schimb valutar o gasim la 10-20 km de aeroport, este probabil ca o casa de schimb valutar sa foloseasca in avantajul ei lipsa de posibilitate a oamenilor de a-si schimba banii in alta parte. De asemenea, in situatia in care doar o firma se bucura de exclusivitate pentru a tranzactiona valuta intr-o anumita zona (aeroport, centru comercial etc), are posibilitatea sa impuna orice tarife doreste.

Pe de alta parte, atunci cand mai multe case de schimb valutar sunt localizate in aceeasi zona sau chiar pe aceeasi artera, exista sanse ca tarifele lor sa fie aproape identice si competitive, cel putin pe principalele valute, si fiecare unitate sa foloseasca un alt mod de a se diferentia.

Tipurile de valuta tranzactionata

Exista diferente semnificative intre casele de schimb valutar – fiecare alege monedele pe care le tranzactioneaza mai mult.

Din ce motiv se intampla asta? Acest lucru se datoreaza partial sumelor tranzactionate in fiecare valuta. In situatia in care diferenta de pret pentru monedele tranzactionate ar fi mai scazuta, toate valutele schimbate de unii clienti ar fi revandute altor clienti. Din pacate, nu ne intalnim cu aceasta situatie, iar casa trebuie pe de o parte, sa-si completeze depozitele procurand unele valute, si de asemenea, trebuie sa plafoneze sumele pentru monedele din care au prea mult. Si, ca si in cazul altor distribuitori, cand numarul comenzilor ajunge mai mare, costul unitar scade.

De cele mai multe ori, toate casele de schimb valutar au un rulaj asemanator de monede foarte cunoscute precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot specializa pe valute mai putin tranzactionate. In general, o casa de schimb valutar Galati se va orienta pe o valuta anume pe baza modului de lucru sau din cauza acordurilor cu operatori de turism sau agentii specifice care vor aduce multi clienti dintr-o anumita tara la birou. Deoarece volumul este diferit, si preturile practicate se vor modifica.

In sfarsit, pentru aceeasi casa de schimb valutar, costul poate sa difere intre monede de la 2% peste cursul interbancar al monedei pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru monedele care sunt putin tranzactionate.

Serviciile oferite

Nevoia de servicii poate ajunge sa fie, de asemenea, un factor de diferentiere din care poate rezulta o diferenta a costului care se va reflecta in tarifele afisate.

Optati pentru a tranzactiona monedele cu ajutorul cardului bancar sau ati pregatit suma necesara in numerar? Unele birouri pot propune intr-adevar o plata cu cardul de credit, in vreme ce la altele putem folosi doar numerar. In primul caz, comisioanele de tranzactie vor fi platite in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane se vor regasi partial in ratele practica.

Optarea pentru marimea bancnotelor in care sa intrati in posesia banilor este o caracteristica pentru unele case de schimb valutar, in vreme ce altele va vor oferi doar bancnote mari, uneori dificil de utilizat. Bancnotele mari sunt mai practice si mai usor de numarat pentru angajatul care efectueaza tranzactia, si este mai usor sa stocheze aceeasi suma in bancnote care sa nu fie de dimensiuni mici.

Mai mult, este mai accesibil in ceea ce priveste aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Daca i se da clientului optiunea sa decida ce bancnote doreste este astfel un serviciu costisitor, si acel cost se poate reflecta in tarifele oferite. In acelasi timp, casele de schimb valutar care ofera bancnote noi vor practica rate putin mai crescute decat cele care furnizeaza bancnote vechi bancnote vechi.

Avand in vedere cele mentionate, selectionarea unui birou de schimb valutar Galati trebuie facuta luand in considerare aceste intrebari:

 1. Exista in zona mai multe case de schimb valutar – unde cu cat concurenta este mai mare, cu atat preturile afisate sunt mai bune?
 2. Moneda pe care doriti sa o tranzactionati se gaseste usor in locul in care va aflati?
 3. Serviciul de care aveti nevoie este unul special?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?