Cautati o casa de schimb valutar in localitatea d-voastra? Examinati lista urmatoare, acolo sunt disponibile informatii de interes despre serviciile locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai comoda, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Hateg

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Str. Tudor Vladimirescu 8, Hateg

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Hateg potrivita?

Descoperirea unei case de schimb valutar Hateg convenabile va poate asista sa salvati o suma mare de bani. Spre deosebire de ceea ce cred majoritatea oamenilor, rata de schimb nu este singurul element care diferentiaza doua case de amanet diferite. De aceea, este folositor sa va informati despre toti ceilalti factori care va ofera oportunitatea sa selectati unitatea care vi se potriveste cel mai bine.

Locatia

Una dintre cele mai evidente diferente intre diferitele unitati este amplasarea lor. Tranzactionarea la o casa de schimb valutar care se afla intr-un aeroport va va costa mai mult decat cea efectuata la o unitate situata in oras. Acest situatie se datoreaza locului in care se situeaza, de cele mai multe ori (de exemplu, chiria in aeroporturi se ridica la valori foarte mari), dar si din cauza altor firme din domeniu.

Desigur, daca urmatorul birou la care se poate tranzactiona valuta se afla la 10-20 km de aeroport, este frecvent posibil ca o casa de schimb valutar sa profite de incapacitatea oamenilor de a-si schimba banii in alta parte. In mod similar, atunci cand o singura unitate are un acord exclusiv pentru a schimba diferite valute intr-o anumita zona (aeroport, centru comercial etc), va fi liber sa-si impuna tarifele dorite.

Dimpotriva, in acele cazuri in care mai multe case de schimb valutar sunt pozitionate in aceeasi zona ori pe aceeasi artera, e posibil ca ratele lor sa fie asemanatoare si competitive, cel putin pe monedele principale, si fiecare unitate sa foloseasca o alta modalitate de a iesi in evidenta.

Valutele ce pot fi cumparate si vandute

Exista diferente semnificative intre casele de schimb valutar – unele sunt mai active pe o piata pentru o anumita moneda decat altele.

Din ce motiv se intampla asta? Acest lucru se datoreaza partial volumului de cumparare si vanzare al fiecarei valute. Daca oferta si cererea pentru monedele tranzactionate ar fi mai scazuta, toate valutele schimbate de unii clienti ar fi revandute altor clienti. Din pacate, aceasta situatie nu are loc, iar casa este obligata pe de o parte, sa-si creasca stocurile cumparand valutele care lipsesc, iar pe de alta parte, trebuie sa vanda excesul de valute pe care il are. Si, ca si in cazul altor distribuitori, atunci cand fluxul de tranzactionare creste, costul unitar scade.

De cele mai multe ori, toate casele de schimb valutar au un rulaj asemanator in cazul valutelor populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot specializa pe valute mai putin tranzactionate. De fapt, o casa de schimb valutar Hateg se va orienta pe o anumita moneda din cauza planului de afaceri sau din cauza intelegerilor cu agentii de turism sau afaceri care au capacitatea de a aduce multi clienti care cauta aceeasi valuta. Deoarece volumul este diferit, si preturile practicate se vor modifica.

In sfarsit, in aceeasi casa de schimb valutar, costul poate varia de la o moneda la alta de la 2% peste cursul pe care l-am primi la banca pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, in cazul valutelor mai rare.

Serviciile disponibile

Nevoia de servicii se poate dovedi, in acelasi timp, o deosebire in ceea ce priveste diferentele din care poate rezulta o diferenta a tarifelor pe care le va practica o unitate.

Optati pentru a tranzactiona monedele folosind un card bancar sau detineti banii de care aveti nevoie in numerar? Unele unitati ofera posibilitatea de a plati cu cardul bancar, in timp ce altele propun doar sa va schimbe banii cu numerar. In prima varianta, comisioanele de tranzactie vor fi platite in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane se vor regasi partial in ratele practica.

Decizia in ceea ce priveste marimea bancnotelor in care sa intrati in posesia banilor este posibila in unele case de schimb valutar, in timp ce altele ofera doar posibilitatea de a primi bancnote mari, care nu sunt acceptate peste tot. Bancnotele mari sunt mai practice si mai usor de numarat pentru angajatul care efectueaza tranzactia, si este mai usor sa pastreze aceeasi suma in bancnote mari decat mici.

De asemenea, este mai accesibil din punct de vedere al aprovizionarii (costuri de transport, livrare etc.). Daca i se da clientului optiunea sa hotarasca marimea bancnotelor este astfel un serviciu neprofitabil, si acel cost va fi inclus in rata de schimb valutar. In mod similar, casele de schimb valutar care pun la dispozitie bancnote noi vor expune rate putin mai crescute decat cele care furnizeaza bancnote vechi bancnote vechi.

Avand in vedere cele mentionate, selectionarea unui birou de schimb valutar Hateg trebuie facuta luand in considerare aceste intrebari:

 1. Va aflati in apropierea multor case de schimb valutar – unde cu cat concurenta este mai mare, cu atat preturile afisate sunt mai bune?
 2. Moneda pe care doriti sa o tranzactionati se gaseste usor in locul in care va aflati?
 3. Aveti nevoie de un anumit serviciu(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?