Va intereseaza o casa de schimb valutar in orasul unde locuiti? Examinati lista de mai jos, am adunat informatii folositoare despre afacerile locale din acest domeniu, informatii care sunt menite sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Husi

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Str. Eroilor, nr.8, Bl.17, Sc.3, Ap.3, Husi

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Husi potrivita?

Alegerea unei case de schimb valutar Husi convenabile va poate sustine sa puneti deoparte o suma mare de bani. In comparatie cu ceea ce cred multe persoane, paritatea de schimb nu este singurul element care distinge doua unitati din aceasta industrie. Prin urmare, este necesar sa luati in considerare toti ceilalti factori care va dau ocazia sa selectati cea mai potrivita unitate de acest fel.

Amplasamentul

Una dintre cele mai evidente deosebiri intre diferitele unitati este locatia lor. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar pozitionata intr-un aeroport va fi mult mai costisitoare decat cea efectuata la o locatie care se afla in oras. Acest lucru se intampla din cauza locatiei lor, de obicei (de exemplu, chiria in aeroporturi presupune cheltuieli foarte mari), dar si din cauza altor firme din domeniu.

Desigur, atunci cand urmatoarea unitate in care se pot schimba bani se afla la 10-20 km de aeroport, este foarte posibil ca o casa de schimb valutar sa profite de incapacitatea persoanelor de a-si schimba banii in alta parte. In mod similar, daca un singur birou se bucura de exclusivitate pentru a schimba diferite valute intr-un anumit spatiu (aeroport, centru comercial etc), va fi liber sa-si impuna tarifele dorite.

Pe de alta parte, atunci cand mai multe case de schimb valutar sunt localizate in aceeasi zona ori pe aceeasi artera, sunt sanse ca ratele lor sa fie asemanatoare si competitive, cel putin pe principalele valute, si fiecare unitate sa gaseasca o alta cale de a iesi in evidenta.

Valutele ce pot fi cumparate si vandute

Casele de schimb valutar nu sunt la fel – unele sunt mai active pe o piata pentru o anumita moneda decat altele.

De ce? Acest fapt se intampla partial datorita volumului de cumparare si vanzare al fiecarei valute. Atunci cand paritatea pentru fiecare valuta este mai apropiata, toate valutele schimbate de unii clienti ar fi revandute altor clienti. Cu toate acestea, aceasta situatie nu are loc, iar casa ajunge pe de o parte, sa-si suplimenteze depozitele achizitionand unele valute, si mai mult, trebuie sa scape de valutele in exces. Si, ca si in cazul multor furnizori, cand numarul comenzilor ajunge mai mare, costul unitar scade.

De obicei, toate casele de schimb valutar au un rulaj asemanator in cazul valutelor populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot axa pe valute mai putin tranzactionate. In general, o casa de schimb valutar Husi se va axa pe o anumita moneda pe baza strategiei comerciale sau din cauza acordurilor cu firme de turism sau agentii specifice care vor aduce multi clienti dintr-o anumita tara la birou. Deoarece volumul este diferit, la fel va fi si pretul aplicat.

Nu in ultimul rand, in aceeasi casa de schimb valutar, costul poate varia de la o moneda la alta de la 2% peste cursul interbancar al monedei pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru monedele care sunt putin tranzactionate.

Operatiunile de care puteti beneficia

Nevoia de servicii se poate dovedi, totodata, un factor de diferentiere din care poate rezulta o diferenta a tarifelor pe care le va practica o unitate.

Optati pentru a tranzactiona monedele folosind un card bancar sau detineti banii de care aveti nevoie in numerar? Unele unitati ofera posibilitatea de a plati cu cardul bancar, dar la altele vom putea plati doar cu numerar. In prima varianta, comisioanele de tranzactie se vor achita prin reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi incluse partial in rata paritatii.

Optarea pentru marimea bancnotelor in care sa vi se dea banii este o caracteristica pentru unele case de schimb valutar, in vreme ce altele vor tranzactiona doar bancnote mari, care nu sunt acceptate peste tot. Bancnotele mari sunt mai practice si mai usor de numarat pentru functionarul de la ghiseu, si este mai usor sa pastreze aceeasi cantitate in bancnote de dimensiuni mai mari.

Mai mult, este mai facil pentru a realiza aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Cand i se ofera clientului optiunea sa aleaga bancnotele este astfel un serviciu scump, si cel mai probabil costul de va reflecta in tarifele practicate. In mod similar, casele de schimb valutar care furnizeaza bancnote noi vor practica rate putin mai crescute decat unitatile care ofera doar bancnote vechi.

Pe scurt, optarea pentru un birou de schimb valutar Husi trebuie facuta luand in considerare aceste intrebari:

 1. Va aflati in apropierea multor case de schimb valutar – deoarece cand exista mai multe unitati, pretul este mai competitiv)?
 2. Moneda pe care o cautati este comuna sau rara in locul in care va aflati?
 3. Urmariti caracteristici speciale pentru tranzactia dumneavoastra?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?