Cautati o casa de schimb valutar in orasul d-voastra? Examinati lista de pe aceasta pagina, aici veti gasi informatii utile despre firmele locale din acest domeniu, informatii care sunt menite sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Mangalia

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Str. Stefan cel Mare, Mangalia

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Soseaua Constantei 29, Mangalia

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Mangalia potrivita?

Gasirea unei case de schimb valutar Mangalia adecvate va poate sustine sa salvati o suma mare de bani. Contrar a ceea ce cred multi oameni, rata de schimb nu este singurul element care distinge doua unitati din aceasta industrie. Prin urmare, este necesar sa luati in considerare toti ceilalti factori care va ofera oportunitatea sa selectati cea mai buna unitate pentru dvs.

Locatia

Una dintre cele mai evidente diferentieri intre diferitele unitati este amplasarea lor. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar situata intr-un aeroport va fi mai nefavorabila decat cea efectuata la o unitate situata in oras. Acest situatie se datoreaza pozitionarii acestora, de obicei (de exemplu, chiria in aeroporturi se ridica la valori foarte mari), dar si din cauza concurentei.

Desigur, daca cea mai apropiată locatie in care se pot schimba bani se afla la 10-20 km de aeroport, este probabil ca o casa de schimb valutar sa profite de incapacitatea persoanelor de a-si schimba banii in alta parte. Totodata, atunci cand o singura unitate se bucura de exclusivitate pentru a tranzactiona valuta intr-o anumita zona (aeroport, centru comercial etc), va putea sa practice orice tarife.

Dimpotriva, atunci cand mai multe case de schimb valutar sunt localizate in aceeasi zona sau chiar pe aceeasi strada, sunt sanse ca ofertele lor sa fie asemanatoare si competitive, cel putin pe monedele principale, si fiecare birou sa foloseasca un alt mod de a iesi in evidenta.

Valutele ce pot fi cumparate si vandute

Casele de schimb valutar nu sunt la fel – unele sunt mai active pe o piata pentru o anumita moneda decat altele.

De ce? Acest fapt se datoreaza partial volumului valutelor tranzactionate. Daca oferta si cererea pentru fiecare valuta este mai apropiata, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Din nefericire, acest lucru nu se intampla, iar casa este obligata pe de o parte, sa-si completeze stocurile cumparand unele valute, si mai mult, trebuie sa plafoneze sumele pentru monedele din care au prea mult. Si, ca si in cazul multor furnizori, pe masura ce comenzile devin mai mari, costul unitar scade.

De obicei, toate casele de schimb valutar gestioneaza un volum echivalent in cazul valutelor populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot axa pe monede pe care nu le tranzactioneaza foarte multa lume. De fapt, o casa de schimb valutar Mangalia se va orienta pe o anumita moneda din cauza strategiei comerciale sau din cauza acordurilor cu operatori de turism sau afaceri care au capacitatea de a aduce multi clienti care cauta aceeasi valuta. Avand in vedere ca volumul difera, si pretul aplicat va fi altul.

Nu in ultimul rand, pentru aceeasi casa de schimb valutar, cheltuielile pot sa varieze intre valute de la 2% peste cursul practicat de banci pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru o alta moneda mai putin solicitata.

Operatiunile de care puteti beneficia

Solicitarea unor servicii poate fi, de asemenea, un factor de diferentiere din care poate rezulta o diferenta a preturilor afisate de catre unitate.

Doriti sa va cumparati monedele cu ajutorul cardului bancar sau aveti deja banii de care aveti nevoie in numerar? In unele birouri puteti sa platiti folosind un card de credit, dar la altele vom putea plati doar cu numerar. In primul caz, comisioanele de tranzactie vor fi platite in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi partial integrate ratelor afisate.

Alegerea marimii bancnotelor in care sa intrati in posesia banilor este posibila in unele case de schimb valutar, in vreme ce altele va vor oferi doar bancnote mari, uneori dificil de utilizat. Bancnotele mari sunt mai facil de gestionat si de numarat pentru angajatul de la birou, si este mai simplu sa depoziteze aceeasi valoare in bancnote de dimensiuni mai mari.

De asemenea, este mai convenabil in ceea ce priveste aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Cand i se ofera clientului posibilitatea sa decida ce bancnote doreste este astfel un serviciu neprofitabil, si acel cost va fi inclus in rata de schimb valutar. De asemenea, casele de schimb valutar care furnizeaza bancnote noi vor expune rate putin mai crescute decat cele care furnizeaza bancnote vechi bancnote vechi.

Pe scurt, selectionarea unui birou de schimb valutar Mangalia o vom face dupa ce raspundem la aceste intrebari:

 1. Va aflati in apropierea multor case de schimb valutar – deoarece cand exista mai multe unitati, pretul este mai competitiv)?
 2. Moneda pe care o cautati este comuna sau rara in locul in care va aflati?
 3. Serviciul de care aveti nevoie este unul special?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?