Va intereseaza o casa de schimb valutar in orasul d-voastra? Examinati lista urmatoare, acolo sunt disponibile informatii de interes despre afacerile locale din acest domeniu, informatii care sunt menite sa va faca cautarea mai simpla, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Mioveni

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Blvd. Dacia, Bloc P1, Etaj P, Mioveni

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Bloc V2b, Blvd. Dacia, Mioveni

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Mioveni potrivita?

Alegerea unei case de schimb valutar Mioveni potrivite va poate sustine sa salvati o suma mare de bani. In comparatie cu ceea ce cred multe persoane, rata de schimb nu este singurul aspect care diferentiaza doua astfel de locatii. Prin urmare, este necesar sa luati in considerare ceilalti parametri care va dau ocazia sa selectati cea mai buna unitate pentru dvs.

Locatia

Probabil printre cele mai evidente deosebiri dintre astfel de sedii este locatia lor. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar care se afla intr-un aeroport va va costa mai mult decat cea efectuata prin intermediul unei unitati din oras. Acest lucru se datoreaza pozitionarii acestora, de cele mai multe ori (de exemplu, chiria in aeroporturi presupune cheltuieli foarte mari), dar si datorita competitorilor.

Desigur, daca cea mai apropiată locatie la care se poate face schimb valutar este situata la 10-20 km de aeroport, este foarte posibil ca o casa de schimb valutar sa foloseasca in avantajul ei incapacitatea persoanelor de a tranzactiona valuta la alta casa. In mod similar, daca un singur birou are un acord exclusiv pentru a vinde si cumpara valute intr-o anumita zona (aeroport, centru comercial etc), va fi liber sa-si impuna tarifele dorite.

Pe de alta parte, in acele cazuri in care mai multe case de schimb valutar sunt localizate in aceeasi zona ori pe aceeasi strada, exista sanse ca tarifele lor sa fie similare si competitive, cel putin pe monedele principale, si fiecare din ele sa caute o alta modalitate de a iesi in evidenta.

Oferta si cererea de valuta

Nu toate casele de schimb valutar sunt la fel – fiecare alege monedele pe care le tranzactioneaza mai mult.

De ce? Acest situatie se datoreaza partial volumului de cumparare si vanzare al fiecarei valute. Daca oferta si cererea pentru fiecare valuta este mai apropiata, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Cu toate acestea, nu ne intalnim cu aceasta situatie, iar casa este obligata pe de o parte, sa-si suplimenteze rezervele procurand unele monede, iar pe de alta parte, trebuie sa scape de valutele in exces. Si, la fel ca la multi furnizori, atunci cand fluxul de tranzactionare creste, costul unitar scade.

De cele mai multe ori, toate casele de schimb valutar tranzactioneaza un volum similar de monede foarte cunoscute precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot axa pe valute mai putin tranzactionate. In general, o casa de schimb valutar Mioveni se va axa pe o paritate anume pe baza strategiei comerciale sau din cauza contractelor cu firme de turism sau companii care au capacitatea de a aduce multi clienti care cauta aceeasi valuta. Pentru ca volumul nu este acelasi, si preturile practicate se vor modifica.

Nu in ultimul rand, in cadrul aceleiasi casa de schimb valutar, costul poate sa difere intre monede de la 2% peste cursul pe care l-am primi la banca pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru monedele care sunt putin tranzactionate.

Serviciile disponibile

Solicitarea unor servicii poate fi, de asemenea, un mod de a face diferenta din care poate rezulta o diferenta a costului care se va reflecta in tarifele afisate.

Optati pentru a tranzactiona monedele cu un card de credit sau ati pregatit suma necesara in numerar? Unele unitati ofera posibilitatea de a plati cu cardul bancar, dar la altele vom putea plati doar cu numerar. In prima situatie, comisioanele de tranzactie vor fi debursate in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi incluse partial in rata paritatii.

Optarea pentru marimea bancnotelor in care sa intrati in posesia banilor este oferita de catre unele case de schimb valutar, dar altele va vor oferi doar bancnote mari, ce se pot dovedi greu de schimbat. Bancnotele mari sunt mai usor de utilizat pentru angajatul de la birou, si este mai usor sa depoziteze aceeasi cantitate in bancnote care sa nu fie de dimensiuni mici.

Mai mult, este mai facil pentru a realiza aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Cand i se ofera clientului posibilitatea sa aleaga bancnotele este astfel un serviciu neprofitabil, si acel cost se poate reflecta in tarifele oferite. De asemenea, casele de schimb valutar care furnizeaza bancnote noi vor afisa rate putin mai crescute decat in cazul celor care ofera bancnote vechi.

Pe scurt, selectionarea unui birou de schimb valutar Mioveni o vom face dupa ce raspundem la aceste intrebari:

 1. Va aflati in apropierea multor case de schimb valutar – unde concurenta ridicata va avea un impact pozitiv asupra ratelor aplicate?
 2. Moneda pe care doriti sa o tranzactionati se gaseste usor in locul in care va aflati?
 3. Urmariti caracteristici speciale pentru tranzactia dumneavoastra?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?