Cautati o casa de schimb valutar in localitatea unde locuiti? Consultati lista de pe aceasta pagina, aici veti gasi informatii folositoare despre afacerile locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai comoda, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Mizil

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Str. Blajului Bl 17, Mizil

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Mizil potrivita?

Alegerea unei case de schimb valutar Mizil adecvate va poate ajuta sa salvati o suma considerabila. Spre deosebire de ceea ce cred majoritatea oamenilor, cursul de schimb nu este singurul element care distinge doua astfel de locatii. Prin urmare, este util sa luati in considerare restul factorilor care va ofera oportunitatea sa alegeti cea mai buna unitate pentru dvs.

Locatia

Probabil printre cele mai evidente diferentieri intre diferitele unitati este amplasarea lor. Tranzactionarea la o casa de schimb valutar pozitionata intr-un aeroport va fi mult mai costisitoare decat cea efectuata la o locatie care se afla in oras. Acest lucru se intampla din cauza locatiei lor, in principal (de exemplu, chiria in aeroporturi este extrem de mare), dar si din cauza concurentei.

Intr-adevar, daca urmatoarea unitate in care se pot schimba bani este situata la 10-20 km de aeroport, este probabil ca o casa de schimb valutar sa profite de imposibilitatea persoanelor de a-si schimba banii in alta parte. In mod similar, in situatia in care doar o firma se bucura de exclusivitate pentru a vinde si cumpara valute intr-o anumita zona (aeroport, centru comercial etc), va fi liber sa-si impuna tarifele dorite.

Cu toate acestea, in cazurile in care mai multe case de schimb valutar sunt pozitionate in aceeasi zona sau chiar pe aceeasi artera, exista sanse ca ratele lor sa fie similare si competitive, cel putin pe valutele principale, si fiecare birou sa caute o alta modalitate de a se diferentia.

Tipurile de valuta tranzactionata

Nu toate casele de schimb valutar sunt la fel – unele tranzactioneaza sume diferite pentru fiecare tip de moneda.

Care este motivul? Acest situatie se intampla partial datorita sumelor tranzactionate in fiecare valuta. Daca oferta si cererea pentru fiecare valuta este mai apropiata, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Din nefericire, aceasta situatie nu are loc, iar casa este obligata pe de o parte, sa-si creasca depozitele procurand valutele care lipsesc, si mai mult, trebuie sa vanda excesul de valute pe care il are. Si, ca si in cazul multor furnizori, pe masura ce comenzile devin mai mari, costul unitar scade.

De obicei, toate casele de schimb valutar au un rulaj asemanator de valute foarte populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot axa pe una sau mai multe valute mai putin obisnuite. In general, o casa de schimb valutar Mizil se va specializa pe o anumita moneda datorita modului de lucru sau din cauza intelegerilor cu operatori de turism sau companii care au capacitatea de a aduce multi clienti care cauta aceeasi valuta. Pentru ca volumul nu este acelasi, la fel va fi si pretul aplicat.

In cele din urma, in aceeasi casa de schimb valutar, costul poate varia de la o moneda la alta de la 2% peste cursul interbancar al monedei pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, in cazul valutelor mai rare.

Serviciile oferite

Nevoia de servicii se poate dovedi, de asemenea, un mod de a face diferenta care explica o variatie a preturilor afisate de catre unitate.

Doriti sa va cumparati monedele cu ajutorul cardului bancar sau aveti deja banii de care aveti nevoie in numerar? Unele unitati ofera posibilitatea de a plati cu cardul bancar, in vreme ce la altele putem folosi doar numerar. In prima situatie, comisioanele de tranzactie se vor achita prin reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane se vor regasi partial in ratele practica.

Alegerea marimii bancnotelor in care sa primiti banii este posibila in unele case de schimb valutar, in timp ce altele va vor oferi doar bancnote mari, ce se pot dovedi greu de schimbat. Bancnotele mari sunt mai facil de gestionat si de numarat pentru angajatul de la birou, si este mai simplu sa stocheze aceeasi valoare in bancnote mari decat mici.

Mai mult, este mai accesibil in ceea ce priveste aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Daca i se da clientului posibilitatea sa decida ce bancnote doreste este astfel un serviciu costisitor, si cel mai probabil costul de va reflecta in tarifele practicate. De asemenea, casele de schimb valutar care furnizeaza bancnote noi vor expune rate un pic mai mari decat cele care furnizeaza bancnote vechi bancnote vechi.

Avand in vedere cele mentionate, selectionarea unui birou de schimb valutar Mizil o vom face dupa ce raspundem la aceste intrebari:

 1. Puteti alege dintr-un numar mare de case de schimb valutar – unde concurenta ridicata va avea un impact pozitiv asupra ratelor aplicate?
 2. Moneda pe care o cautati este comuna sau rara in locul in care va aflati?
 3. Urmariti caracteristici speciale pentru tranzactia dumneavoastra?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?