Aveti nevoie de o casa de schimb valutar in orasul d-voastra? Consultati lista urmatoare, aici veti gasi informatii de interes despre firmele locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai comoda, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Mizil

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Str. Blajului Bl 17, Mizil

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Mizil potrivita?

Descoperirea unei case de schimb valutar Mizil potrivite va poate asista sa puneti deoparte o suma considerabila. In comparatie cu ceea ce cred multe persoane, cursul de schimb nu este singurul element care distinge doua case de amanet diferite. De aceea, este necesar sa cunoasteti restul factorilor care va permit sa selectati cea mai potrivita unitate de acest fel.

Amplasamentul

Probabil printre cele mai evidente diferente dintre diferite birouri este amplasarea lor. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar situata intr-un aeroport va va costa mai mult decat cea efectuata la o locatie care se afla in oras. Acest fapt se datoreaza locului in care se situeaza, de cele mai multe ori (de exemplu, chiria in aeroporturi presupune cheltuieli foarte mari), dar si datorita altor firme din domeniu.

Bineinteles, in situatia in care cea mai apropiată locatie la care se poate tranzactiona valuta este situata la 10-20 km de aeroport, este foarte posibil ca o casa de schimb valutar sa profite de incapacitatea oamenilor de a cumpara valuta din alta parte. De asemenea, atunci cand doar o firma are un acord exclusiv pentru a tranzactiona valuta intr-o anumita zona (aeroport, centru comercial etc), va putea sa practice orice tarife.

Pe de alta parte, atunci cand mai multe case de schimb valutar sunt pozitionate in aceeasi zona ori pe aceeasi artera, sunt sanse ca ofertele lor sa fie asemanatoare si competitive, cel putin pe valutele principale, si fiecare unitate sa foloseasca un alt mod de a se diferentia.

Valutele ce pot fi cumparate si vandute

Nu toate casele de schimb valutar sunt la fel – unele sunt mai active pe o piata pentru o anumita moneda decat altele.

Din ce motiv se intampla asta? Acest situatie se intampla partial datorita sumelor tranzactionate in fiecare valuta. In situatia in care diferenta de pret pentru fiecare moneda ar fi mai echilibrata, toate valutele schimbate de unii clienti ar fi revandute altor clienti. Cu toate acestea, nu ne intalnim cu aceasta situatie, iar casa ajunge pe de o parte, sa-si suplimenteze depozitele achizitionand unele valute, si de asemenea, trebuie sa plafoneze sumele pentru monedele din care au prea mult. Si, ca si in cazul altor distribuitori, atunci cand fluxul de tranzactionare creste, costul unitar scade.

De obicei, toate casele de schimb valutar tranzactioneaza un volum similar de monede foarte cunoscute precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot axa pe monede pe care nu le tranzactioneaza foarte multa lume. De fapt, o casa de schimb valutar Mizil se va specializa pe o anumita moneda din cauza modului de lucru sau din cauza contractelor cu agentii de turism sau companii care vor asigura un flux ridicat de clienti din aceeasi tara. Deoarece volumul este diferit, si preturile practicate se vor modifica.

In cele din urma, pentru aceeasi casa de schimb valutar, cheltuielile pot sa varieze intre valute de la 2% peste cursul interbancar al monedei pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, in cazul valutelor mai rare.

Serviciile disponibile

Solicitarea unor servicii poate ajunge sa fie, de asemenea, un factor de diferentiere din care poate rezulta o diferenta a preturilor afisate de catre unitate.

Vreti sa achizitionati monedele folosind un card bancar sau aveti deja banii de care aveti nevoie in numerar? Unele birouri pot propune intr-adevar o plata cu cardul de credit, in timp ce altele propun doar sa va schimbe banii cu numerar. In prima varianta, comisioanele de tranzactie vor fi debursate in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi incluse partial in rata paritatii.

Alegerea marimii bancnotelor in care sa primiti banii este oferita de catre unele case de schimb valutar, in vreme ce altele ofera doar posibilitatea de a primi bancnote mari, care nu sunt acceptate peste tot. Bancnotele mari sunt mai practice si mai usor de numarat pentru angajatul de la birou, si este mai simplu sa stocheze aceeasi valoare in bancnote care sa nu fie de dimensiuni mici.

De asemenea, este mai convenabil pentru a realiza aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). A oferi clientului ocazia sa hotarasca marimea bancnotelor este astfel un serviciu neprofitabil, si acel cost va fi inclus in rata de schimb valutar. In mod similar, casele de schimb valutar care ofera bancnote noi vor afisa rate un pic mai mari decat cele care furnizeaza bancnote vechi bancnote vechi.

Acestea fiind spuse, alegerea unui birou de schimb valutar Mizil o vom face dupa ce raspundem la aceste intrebari:

 1. Va aflati in apropierea multor case de schimb valutar – deoarece cand exista mai multe unitati, pretul este mai competitiv)?
 2. Cautati sa tranzactionati o moneda comuna pentru locul in care sunteti
 3. Urmariti caracteristici speciale pentru tranzactia dumneavoastra?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?