Cautati o casa de schimb valutar in orasul d-voastra? Cititi lista de mai jos, am adunat informatii utile despre afacerile locale din acest domeniu, informatii care sunt menite sa va faca cautarea mai simpla, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Navodari

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Albinelor 10, bl. A1b, parter, Navodari

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Midiei 5, Navodari

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Navodari potrivita?

Descoperirea unei case de schimb valutar Navodari adecvate va poate ajuta sa economisiti o suma importanta de bani. Contrar a ceea ce cred multi oameni, paritatea de schimb nu este singurul element care face diferenta intre doua astfel de locatii. Prin urmare, este necesar sa luati in considerare ceilalti parametri care va dau ocazia sa alegeti unitatea care vi se potriveste cel mai bine.

Locatia

Una dintre cele mai evidente diferente dintre astfel de sedii este amplasarea lor. Tranzactionarea la o casa de schimb valutar situata intr-un aeroport va va costa mai mult decat cea efectuata la o locatie care se afla in oras. Acest lucru se datoreaza pozitionarii acestora, in principal (de exemplu, chiria in aeroporturi se ridica la valori foarte mari), dar si din cauza concurentei.

Desigur, daca urmatorul birou la care se poate tranzactiona valuta se afla la 10-20 km de aeroport, este probabil ca o casa de schimb valutar sa foloseasca in avantajul ei incapacitatea persoanelor de a cumpara valuta din alta parte. In mod similar, daca doar o firma beneficiaza de exclusivitate pentru a tranzactiona valuta intr-o anumita zona (aeroport, centru comercial etc), va fi liber sa-si impuna tarifele dorite.

Dimpotriva, in cazurile in care mai multe case de schimb valutar sunt localizate in aceeasi zona sau chiar pe aceeasi artera, exista sanse ca ofertele lor sa fie similare si competitive, cel putin pe principalele valute, si fiecare birou sa foloseasca o alta cale de a iesi in evidenta.

Valutele ce pot fi cumparate si vandute

Casele de schimb valutar nu sunt la fel – unele tranzactioneaza sume diferite pentru fiecare tip de moneda.

Din ce motiv se intampla asta? Acest lucru se datoreaza partial sumelor tranzactionate in fiecare valuta. Daca oferta si cererea pentru fiecare moneda ar fi mai echilibrata, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Din nefericire, aceasta situatie nu are loc, iar casa trebuie pe de o parte, sa-si creasca depozitele achizitionand unele valute, si mai mult, trebuie sa vanda excesul de valute pe care il are. Si, la fel ca la multi furnizori, pe masura ce comenzile devin mai mari, costul unitar scade.

De cele mai multe ori, toate casele de schimb valutar tranzactioneaza un volum similar in cazul valutelor populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot orienta pe monede pe care nu le tranzactioneaza foarte multa lume. In realitate, o casa de schimb valutar Navodari se va specializa pe o paritate anume din cauza planului de afaceri sau din cauza acordurilor cu operatori de turism sau afaceri care vor aduce multi clienti dintr-o anumita tara la birou. Pentru ca volumul nu este acelasi, la fel va fi si pretul aplicat.

In cele din urma, pentru aceeasi casa de schimb valutar, costul poate varia de la o moneda la alta de la 2% peste cursul interbancar al monedei pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, in cazul valutelor mai rare.

Serviciile disponibile

Cererea de servicii poate ajunge sa fie, totodata, un mod de a face diferenta care explica o variatie a costului care se va reflecta in tarifele afisate.

Vreti sa achizitionati monedele cu ajutorul cardului bancar sau detineti banii de care aveti nevoie in numerar? In unele birouri puteti sa platiti folosind un card de credit, dar la altele vom putea plati doar cu numerar. In primul caz, comisioanele de tranzactie se vor achita prin reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi incluse partial in rata paritatii.

Decizia in ceea ce priveste marimea bancnotelor in care sa intrati in posesia banilor este oferita de catre unele case de schimb valutar, dar altele ofera doar posibilitatea de a primi bancnote mari, uneori dificil de utilizat. Bancnotele mari sunt mai facil de gestionat si de numarat pentru angajatul de la birou, si este mai eficient sa pastreze aceeasi cantitate in bancnote care sa nu fie de dimensiuni mici.

In plus, este mai convenabil din punct de vedere al aprovizionarii (costuri de transport, livrare etc.). A oferi clientului ocazia sa aleaga bancnotele este astfel un serviciu costisitor, si cel mai probabil costul de va reflecta in tarifele practicate. De asemenea, casele de schimb valutar care pun la dispozitie bancnote noi vor afisa rate putin mai crescute decat unitatile care ofera doar bancnote vechi.

Pe scurt, selectionarea unui birou de schimb valutar Navodari o vom face dupa ce raspundem la aceste intrebari:

 1. Exista in zona mai multe case de schimb valutar – unde concurenta ridicata va avea un impact pozitiv asupra ratelor aplicate?
 2. Cautati sa tranzactionati o moneda comuna pentru locul in care sunteti
 3. Serviciul de care aveti nevoie este unul special?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?