Va intereseaza o casa de schimb valutar in orasul Dvs? Cititi lista urmatoare, aici veti gasi informatii de interes despre serviciile locale din acest domeniu, informatii care sunt menite sa va faca cautarea mai simpla, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Odorheiu Secuiesc

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Str. Kossuth Lajos 17, Odorheiu Secuiesc

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Kossuth Lajos 5, Odorheiu Secuiesc

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Odorheiu Secuiesc potrivita?

Alegerea unei case de schimb valutar Odorheiu Secuiesc convenabile va poate asista sa puneti deoparte o suma mare de bani. In comparatie cu ceea ce cred multe persoane, cursul de schimb nu este singurul element care face diferenta intre doua astfel de locatii. Prin urmare, este util sa luati in considerare restul factorilor care va dau ocazia sa alegeti unitatea care vi se potriveste cel mai bine.

Locatia

Probabil printre cele mai evidente deosebiri dintre diferite birouri este locatia lor. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar pozitionata intr-un aeroport va fi mult mai costisitoare decat cea efectuata la o unitate situata in oras. Acest situatie se datoreaza pozitionarii acestora, de obicei (de exemplu, chiria in aeroporturi este extrem de mare), dar si datorita altor firme din domeniu.

Intr-adevar, in situatia in care cea mai apropiată locatie unde se poate face schimb valutar este situata la 10-20 km de aeroport, este foarte posibil ca o casa de schimb valutar sa foloseasca in avantajul ei lipsa de posibilitate a persoanelor de a tranzactiona valuta la alta casa. Totodata, in situatia in care doar o firma se bucura de exclusivitate pentru a vinde si cumpara valute intr-un anumit spatiu (aeroport, centru comercial etc), va fi liber sa-si impuna tarifele dorite.

Cu toate acestea, atunci cand mai multe case de schimb valutar sunt localizate in aceeasi zona ori pe aceeasi artera, e posibil ca ofertele lor sa fie similare si competitive, cel putin pe monedele principale, si fiecare birou sa gaseasca un alt mod de a iesi in evidenta.

Valutele ce pot fi cumparate si vandute

Exista diferente semnificative intre casele de schimb valutar – fiecare alege monedele pe care le tranzactioneaza mai mult.

Care este motivul? Acest situatie se intampla partial datorita sumelor tranzactionate in fiecare valuta. In situatia in care diferenta de pret pentru monedele tranzactionate ar fi mai scazuta, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Cu toate acestea, aceasta situatie nu are loc, iar casa trebuie pe de o parte, sa-si suplimenteze rezervele procurand unele valute, si de asemenea, trebuie sa vanda excesul de valute pe care il are. Si, ca si in cazul multor furnizori, pe masura ce comenzile devin mai mari, costul unitar scade.

In general, toate casele de schimb valutar au un rulaj asemanator de valute foarte populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot orienta pe valute mai putin tranzactionate. De fapt, o casa de schimb valutar Odorheiu Secuiesc se va specializa pe o anumita moneda din cauza planului de afaceri sau din cauza intelegerilor cu firme de turism sau afaceri care vor aduce multi clienti dintr-o anumita tara la birou. Deoarece volumul este diferit, la fel va fi si pretul aplicat.

In cele din urma, in aceeasi casa de schimb valutar, costul poate varia de la o moneda la alta de la 2% peste cursul practicat de banci pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru o alta moneda mai putin solicitata.

Serviciile oferite

Cererea de servicii se poate dovedi, totodata, o deosebire in ceea ce priveste diferentele din care poate rezulta o diferenta a costului care se va reflecta in tarifele afisate.

Optati pentru a tranzactiona monedele folosind un card bancar sau detineti banii de care aveti nevoie in numerar? Unele birouri pot propune intr-adevar o plata cu cardul de credit, dar la altele vom putea plati doar cu numerar. In prima situatie, comisioanele de tranzactie vor fi platite in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi partial integrate ratelor afisate.

Decizia in ceea ce priveste marimea bancnotelor in care sa vi se dea banii este o caracteristica pentru unele case de schimb valutar, dar altele ofera doar posibilitatea de a primi bancnote mari, ce se pot dovedi greu de schimbat. Bancnotele mari sunt mai usor de utilizat pentru angajatul de la birou, si este mai usor sa stocheze aceeasi suma in bancnote de dimensiuni mai mari.

De asemenea, este mai facil in ceea ce priveste aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Cand i se ofera clientului posibilitatea sa aleaga bancnotele este astfel un serviciu costisitor, si cel mai probabil costul de va reflecta in tarifele practicate. In acelasi timp, casele de schimb valutar care pun la dispozitie bancnote noi vor expune rate putin mai crescute decat cele care furnizeaza bancnote vechi bancnote vechi.

Acestea fiind spuse, selectionarea unui birou de schimb valutar Odorheiu Secuiesc trebuie facuta luand in considerare aceste intrebari:

 1. Puteti alege dintr-un numar mare de case de schimb valutar – unde cu cat concurenta este mai mare, cu atat preturile afisate sunt mai bune?
 2. Moneda pe care doriti sa o tranzactionati se gaseste usor in locul in care va aflati?
 3. Aveti nevoie de un anumit serviciu(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?