Cautati o casa de schimb valutar in localitatea d-voastra? Cititi lista urmatoare, acolo sunt disponibile informatii folositoare despre serviciile locale din acest domeniu, informatii care sunt menite sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Pascani

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Bloc D6, Str. Cuza Voda Parter, Pascani

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Mihail Kogalniceanu, Pascani

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Pascani potrivita?

Gasirea unei case de schimb valutar Pascani potrivite va poate asista sa puneti deoparte o suma considerabila. Spre deosebire de ceea ce cred majoritatea oamenilor, cursul de schimb nu este singurul aspect care diferentiaza doua astfel de locatii. De aceea, este folositor sa luati in considerare toti ceilalti factori care va dau ocazia sa alegeti unitatea care vi se potriveste cel mai bine.

Locatia

Una dintre cele mai evidente deosebiri intre diferitele unitati este amplasarea lor. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar pozitionata intr-un aeroport va fi mult mai costisitoare decat cea efectuata la o locatie care se afla in oras. Acest lucru se datoreaza locului in care se situeaza, in principal (de exemplu, chiria in aeroporturi presupune cheltuieli foarte mari), dar si din cauza concurentei.

Desigur, atunci cand cea mai apropiată locatie unde se pot schimba bani este situata la 10-20 km de aeroport, este foarte posibil ca o casa de schimb valutar sa foloseasca in avantajul ei imposibilitatea oamenilor de a-si schimba banii in alta parte. De asemenea, daca doar o firma se bucura de exclusivitate pentru a vinde si cumpara valute intr-un anume loc (aeroport, centru comercial etc), are posibilitatea sa impuna orice tarife doreste.

Cu toate acestea, in acele cazuri in care mai multe case de schimb valutar sunt localizate in aceeasi zona ori pe aceeasi strada, sunt sanse ca ofertele lor sa fie aproape identice si competitive, cel putin pe valutele principale, si fiecare din ele sa caute o alta modalitate de a iesi in evidenta.

Valutele ce pot fi cumparate si vandute

Nu toate casele de schimb valutar sunt la fel – unele sunt mai active pe o piata pentru o anumita moneda decat altele.

De ce? Acest situatie se intampla partial datorita sumelor tranzactionate in fiecare valuta. In situatia in care diferenta de pret pentru fiecare moneda ar fi mai echilibrata, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Din nefericire, nu ne intalnim cu aceasta situatie, iar casa ajunge pe de o parte, sa-si suplimenteze rezervele procurand unele valute, si mai mult, trebuie sa scape de valutele in exces. Si, ca si in cazul altor distribuitori, atunci cand fluxul de tranzactionare creste, costul unitar scade.

In general, toate casele de schimb valutar au un rulaj asemanator de valute foarte populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot axa pe una sau mai multe valute mai putin obisnuite. De fapt, o casa de schimb valutar Pascani se va specializa pe o valuta anume pe baza strategiei comerciale sau din cauza acordurilor cu firme de turism sau agentii specifice care au capacitatea de a aduce multi clienti care cauta aceeasi valuta. Avand in vedere ca volumul difera, si pretul aplicat va fi altul.

In sfarsit, in cadrul aceleiasi casa de schimb valutar, costul poate sa difere intre monede de la 2% peste cursul pe care l-am primi la banca pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, in cazul valutelor mai rare.

Operatiunile de care puteti beneficia

Solicitarea unor servicii poate fi, totodata, un mod de a face diferenta prin care se realizeaza variatii a tarifelor pe care le va practica o unitate.

Doriti sa va cumparati monedele cu un card de credit sau detineti suma necesara in numerar? Unele birouri pot propune intr-adevar o plata cu cardul de credit, in timp ce altele propun doar sa va schimbe banii cu numerar. In primul caz, comisioanele de tranzactie se vor achita prin reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi incluse partial in rata paritatii.

Alegerea marimii bancnotelor in care sa vi se dea banii este posibila in unele case de schimb valutar, in vreme ce altele va vor oferi doar bancnote mari, ce se pot dovedi greu de schimbat. Bancnotele mari sunt mai usor de utilizat pentru angajatul care efectueaza tranzactia, si este mai usor sa pastreze aceeasi suma in bancnote mari decat mici.

De asemenea, este mai accesibil din punct de vedere al aprovizionarii (costuri de transport, livrare etc.). Daca i se da clientului optiunea sa aleaga bancnotele este astfel un serviciu scump, si cel mai probabil costul de va reflecta in tarifele practicate. In acelasi timp, casele de schimb valutar care ofera bancnote noi vor afisa rate usor mai mari decat in cazul celor care ofera bancnote vechi.

Acestea fiind spuse, alegerea unui birou de schimb valutar Pascani trebuie sa se bazeze pe raspunsul primit la aceste intrebari:

 1. Va aflati in apropierea multor case de schimb valutar – unde cu cat concurenta este mai mare, cu atat preturile afisate sunt mai bune?
 2. Cautati sa tranzactionati o moneda comuna pentru locul in care sunteti
 3. Serviciul de care aveti nevoie este unul special?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?