Cautati o casa de schimb valutar in orasul unde locuiti? Examinati lista urmatoare, am adunat informatii utile despre serviciile locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai simpla, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Pascani

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Bloc D6, Str. Cuza Voda Parter, Pascani

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Mihail Kogalniceanu, Pascani

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Pascani potrivita?

Alegerea unei case de schimb valutar Pascani potrivite va poate sustine sa economisiti o suma importanta de bani. In comparatie cu ceea ce cred multe persoane, paritatea de schimb nu este singurul element care distinge doua unitati din aceasta industrie. De aceea, este util sa cunoasteti restul factorilor care va dau ocazia sa selectati cea mai potrivita unitate de acest fel.

Pozitionarea

Probabil printre cele mai evidente diferentieri dintre astfel de sedii este locatia lor. Tranzactionarea la o casa de schimb valutar situata intr-un aeroport va fi mai nefavorabila decat cea efectuata la o locatie care se afla in oras. Acest situatie se datoreaza pozitionarii acestora, in principal (de exemplu, chiria in aeroporturi se ridica la valori foarte mari), dar si din cauza altor firme din domeniu.

Intr-adevar, in situatia in care urmatorul birou in care se poate face schimb valutar se afla la 10-20 km de aeroport, este probabil ca o casa de schimb valutar sa profite de lipsa de posibilitate a persoanelor de a-si schimba banii in alta parte. Totodata, in situatia in care un singur birou are un acord exclusiv pentru a schimba diferite valute intr-un anume loc (aeroport, centru comercial etc), va fi liber sa-si impuna tarifele dorite.

Pe de alta parte, atunci cand mai multe case de schimb valutar sunt situate in aceeasi zona sau chiar pe aceeasi strada, e posibil ca tarifele lor sa fie asemanatoare si competitive, cel putin pe monedele principale, si fiecare din ele sa caute un alt mod de a iesi in evidenta.

Tipurile de valuta tranzactionata

Casele de schimb valutar nu sunt la fel – fiecare alege monedele pe care le tranzactioneaza mai mult.

De ce? Acest situatie se datoreaza partial volumului de cumparare si vanzare al fiecarei valute. Daca oferta si cererea pentru monedele tranzactionate ar fi mai scazuta, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Din nefericire, acest lucru nu se intampla, iar casa ajunge pe de o parte, sa-si completeze depozitele procurand unele monede, si mai mult, trebuie sa scape de valutele in exces. Si, ca si in cazul multor furnizori, atunci cand fluxul de tranzactionare creste, costul unitar scade.

In general, toate casele de schimb valutar tranzactioneaza un volum similar in cazul valutelor populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot specializa pe una sau mai multe valute mai putin obisnuite. De fapt, o casa de schimb valutar Pascani se va specializa pe o valuta anume din cauza modului de lucru sau din cauza intelegerilor cu firme de turism sau agentii specifice care vor aduce multi clienti dintr-o anumita tara la birou. Deoarece volumul este diferit, si preturile practicate se vor modifica.

In sfarsit, in cadrul aceleiasi casa de schimb valutar, cheltuielile pot sa varieze intre valute de la 2% peste cursul interbancar al monedei pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru o alta moneda mai putin solicitata.

Serviciile disponibile

Cererea de servicii poate fi, de asemenea, un mod de a face diferenta care explica o variatie a preturilor afisate de catre unitate.

Doriti sa va cumparati monedele folosind un card bancar sau ati pregatit contravaloarea valutelor in numerar? Unele birouri pot propune intr-adevar o plata cu cardul de credit, in timp ce altele propun doar sa va schimbe banii cu numerar. In prima situatie, comisioanele de tranzactie vor fi platite in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi partial integrate ratelor afisate.

Decizia in ceea ce priveste marimea bancnotelor in care sa intrati in posesia banilor este oferita de catre unele case de schimb valutar, in timp ce altele vor tranzactiona doar bancnote mari, care nu sunt acceptate peste tot. Bancnotele mari sunt mai usor de utilizat pentru angajatul care efectueaza tranzactia, si este mai usor sa depoziteze aceeasi suma in bancnote mari decat mici.

In plus, este mai accesibil pentru a realiza aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). A oferi clientului optiunea sa aleaga bancnotele este astfel un serviciu scump, si acel cost se poate reflecta in tarifele oferite. In acelasi timp, casele de schimb valutar care ofera bancnote noi vor afisa rate usor mai mari decat unitatile care ofera doar bancnote vechi.

Pe scurt, alegerea unui birou de schimb valutar Pascani trebuie facuta luand in considerare aceste intrebari:

 1. Exista in zona mai multe case de schimb valutar – unde cu cat concurenta este mai mare, cu atat preturile afisate sunt mai bune?
 2. Moneda pe care o cautati este comuna sau rara in locul in care va aflati?
 3. Aveti nevoie de un anumit serviciu(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?