Aveti nevoie de o casa de schimb valutar in orasul Dvs? Consultati lista urmatoare, am adunat informatii utile despre afacerile locale din acest domeniu, informatii care sa va faca cautarea mai comoda, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Popesti Leordeni

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

m1 sc 2, Soseaua Oltenitei 23, Popesti-Leordeni

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Amurgului 34, Popesti-Leordeni

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Popesti Leordeni potrivita?

Gasirea unei case de schimb valutar Popesti Leordeni potrivite va poate sustine sa puneti deoparte o suma considerabila. Spre deosebire de ceea ce cred majoritatea oamenilor, rata de schimb nu este singurul element care distinge doua case de amanet diferite. Prin urmare, este util sa cunoasteti toti ceilalti factori care va permit sa alegeti unitatea care vi se potriveste cel mai bine.

Pozitionarea

Una dintre cele mai evidente deosebiri intre diferitele unitati este amplasarea lor. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar care se afla intr-un aeroport va va costa mai mult decat cea efectuata la o locatie care se afla in oras. Acest lucru se datoreaza locatiei lor, in principal (de exemplu, chiria in aeroporturi presupune cheltuieli foarte mari), dar si din cauza competitorilor.

Bineinteles, daca urmatorul birou la care se poate tranzactiona valuta se afla la 10-20 km de aeroport, este frecvent posibil ca o casa de schimb valutar sa profite de incapacitatea clientilor de a tranzactiona valuta la alta casa. De asemenea, daca o singura unitate se bucura de exclusivitate pentru a vinde si cumpara valute intr-un anumit spatiu (aeroport, centru comercial etc), va fi liber sa-si impuna tarifele dorite.

Dimpotriva, in cazurile in care mai multe case de schimb valutar sunt localizate in aceeasi zona sau chiar pe aceeasi artera, sunt sanse ca ratele lor sa fie aproape identice si competitive, cel putin pe valutele principale, si fiecare birou sa caute un alt mod de a se diferentia.

Oferta si cererea de valuta

Nu toate casele de schimb valutar sunt la fel – unele tranzactioneaza sume diferite pentru fiecare tip de moneda.

Din ce motiv se intampla asta? Acest lucru se intampla partial datorita volumului de cumparare si vanzare al fiecarei valute. In situatia in care diferenta de pret pentru fiecare valuta este mai apropiata, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Din nefericire, acest lucru nu se intampla, iar casa este obligata pe de o parte, sa-si completeze depozitele achizitionand unele valute, si de asemenea, trebuie sa plafoneze sumele pentru monedele din care au prea mult. Si, ca si in cazul altor distribuitori, atunci cand fluxul de tranzactionare creste, costul unitar scade.

De obicei, toate casele de schimb valutar au un rulaj asemanator de monede foarte cunoscute precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot axa pe monede pe care nu le tranzactioneaza foarte multa lume. In realitate, o casa de schimb valutar Popesti Leordeni se va axa pe o paritate anume datorita modului de lucru sau din cauza acordurilor cu agentii de turism sau companii care vor aduce multi clienti dintr-o anumita tara la birou. Avand in vedere ca volumul difera, si pretul aplicat va fi altul.

In sfarsit, pentru aceeasi casa de schimb valutar, costul poate sa difere intre monede de la 2% peste cursul pe care l-am primi la banca pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru o alta moneda mai putin solicitata.

Operatiunile de care puteti beneficia

Nevoia de servicii se poate dovedi, in acelasi timp, un factor de diferentiere din care poate rezulta o diferenta a tarifelor pe care le va practica o unitate.

Doriti sa va cumparati monedele cu ajutorul cardului bancar sau aveti deja contravaloarea valutelor in numerar? Unele birouri pot propune intr-adevar o plata cu cardul de credit, in vreme ce la altele putem folosi doar numerar. In primul caz, comisioanele de tranzactie vor fi platite in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane se vor regasi partial in ratele practica.

Alegerea marimii bancnotelor in care sa primiti banii este o caracteristica pentru unele case de schimb valutar, dar altele va vor oferi doar bancnote mari, uneori dificil de utilizat. Bancnotele mari sunt mai practice si mai usor de numarat pentru angajatul de la birou, si este mai eficient sa depoziteze aceeasi suma in bancnote care sa nu fie de dimensiuni mici.

In plus, este mai convenabil din punct de vedere al aprovizionarii (costuri de transport, livrare etc.). Daca i se da clientului optiunea sa decida ce bancnote doreste este astfel un serviciu scump, si acel cost va fi inclus in rata de schimb valutar. In acelasi timp, casele de schimb valutar care furnizeaza bancnote noi vor afisa rate un pic mai mari decat unitatile care ofera doar bancnote vechi.

Acestea fiind spuse, selectionarea unui birou de schimb valutar Popesti Leordeni o vom face dupa ce raspundem la aceste intrebari:

 1. Exista in zona mai multe case de schimb valutar – unde concurenta ridicata va avea un impact pozitiv asupra ratelor aplicate?
 2. Cautati sa tranzactionati o moneda comuna pentru locul in care sunteti
 3. Urmariti caracteristici speciale pentru tranzactia dumneavoastra?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?