Cautati o casa de schimb valutar in localitatea unde locuiti? Consultati lista de mai jos, aici veti gasi informatii de interes despre afacerile locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai simpla, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Popesti Leordeni

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

m1 sc 2, Soseaua Oltenitei 23, Popesti-Leordeni

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Amurgului 34, Popesti-Leordeni

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Popesti Leordeni potrivita?

Gasirea unei case de schimb valutar Popesti Leordeni potrivite va poate ajuta sa economisiti o suma mare de bani. Contrar a ceea ce cred multi oameni, paritatea de schimb nu este singurul element care distinge doua astfel de locatii. Prin urmare, este necesar sa va informati despre restul factorilor care va permit sa selectati cea mai potrivita unitate de acest fel.

Amplasamentul

Una dintre cele mai evidente diferentieri dintre astfel de sedii este locatia lor. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar care se afla intr-un aeroport va va costa mai mult decat cea efectuata la o unitate situata in oras. Acest situatie se datoreaza locatiei lor, in principal (de exemplu, chiria in aeroporturi este extrem de mare), dar si datorita competitorilor.

Bineinteles, atunci cand cea mai apropiată locatie la care se poate face schimb valutar se afla la 10-20 km de aeroport, este foarte posibil ca o casa de schimb valutar sa foloseasca in avantajul ei imposibilitatea clientilor de a cumpara valuta din alta parte. Totodata, atunci cand un singur birou se bucura de exclusivitate pentru a schimba diferite valute intr-o anumita zona (aeroport, centru comercial etc), va fi liber sa-si impuna tarifele dorite.

Pe de alta parte, in acele cazuri in care mai multe case de schimb valutar sunt pozitionate in aceeasi zona ori pe aceeasi strada, e posibil ca tarifele lor sa fie asemanatoare si competitive, cel putin pe principalele valute, si fiecare din ele sa gaseasca o alta modalitate de a se diferentia.

Tipurile de valuta tranzactionata

Casele de schimb valutar nu sunt la fel – fiecare alege monedele pe care le tranzactioneaza mai mult.

Care este motivul? Acest fapt se datoreaza partial volumului de cumparare si vanzare al fiecarei valute. Daca oferta si cererea pentru fiecare moneda ar fi mai echilibrata, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Cu toate acestea, nu ne intalnim cu aceasta situatie, iar casa este obligata pe de o parte, sa-si suplimenteze rezervele achizitionand unele monede, si de asemenea, trebuie sa plafoneze sumele pentru monedele din care au prea mult. Si, ca si in cazul altor distribuitori, pe masura ce comenzile devin mai mari, costul unitar scade.

In general, toate casele de schimb valutar tranzactioneaza un volum similar de monede foarte cunoscute precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot axa pe una sau mai multe valute mai putin obisnuite. De fapt, o casa de schimb valutar Popesti Leordeni se va orienta pe o paritate anume datorita strategiei comerciale sau din cauza contractelor cu operatori de turism sau agentii specifice care vor asigura un flux ridicat de clienti din aceeasi tara. Deoarece volumul este diferit, si pretul aplicat va fi altul.

In sfarsit, in cadrul aceleiasi casa de schimb valutar, costul poate varia de la o moneda la alta de la 2% peste cursul interbancar al monedei pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru o alta moneda mai putin solicitata.

Operatiunile de care puteti beneficia

Solicitarea unor servicii poate ajunge sa fie, de asemenea, o deosebire in ceea ce priveste diferentele prin care se realizeaza variatii a preturilor afisate de catre unitate.

Doriti sa va cumparati monedele cu un card de credit sau aveti deja banii de care aveti nevoie in numerar? Unele unitati ofera posibilitatea de a plati cu cardul bancar, dar la altele vom putea plati doar cu numerar. In primul caz, comisioanele de tranzactie vor fi debursate in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi incluse partial in rata paritatii.

Optarea pentru marimea bancnotelor in care sa primiti banii este posibila in unele case de schimb valutar, in timp ce altele va vor oferi doar bancnote mari, ce se pot dovedi greu de schimbat. Bancnotele mari sunt mai usor de utilizat pentru functionarul de la ghiseu, si este mai eficient sa stocheze aceeasi valoare in bancnote care sa nu fie de dimensiuni mici.

De asemenea, este mai facil pentru a realiza aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Cand i se ofera clientului posibilitatea sa aleaga bancnotele este astfel un serviciu scump, si acel cost se poate reflecta in tarifele oferite. In acelasi timp, casele de schimb valutar care ofera bancnote noi vor afisa rate putin mai crescute decat cele care furnizeaza bancnote vechi bancnote vechi.

Pe scurt, selectionarea unui birou de schimb valutar Popesti Leordeni trebuie facuta luand in considerare aceste intrebari:

 1. Exista in zona mai multe case de schimb valutar – deoarece cand exista mai multe unitati, pretul este mai competitiv)?
 2. Moneda pe care doriti sa o tranzactionati se gaseste usor in locul in care va aflati?
 3. Serviciul de care aveti nevoie este unul special?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?