Va intereseaza o casa de schimb valutar in localitatea Dvs? Consultati lista urmatoare, am adunat informatii utile despre afacerile locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai comoda, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Ramnicu Sarat

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Str. Brasoveni 1, Ramnicu Sarat

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Bloc 3C, Str. Mihail Kogalniceanu, parter, Ramnicu Sarat

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Ramnicu Sarat potrivita?

Gasirea unei case de schimb valutar Ramnicu Sarat convenabile va poate asista sa puneti deoparte o suma considerabila. Contrar a ceea ce cred multi oameni, paritatea de schimb nu este singurul aspect care face diferenta intre doua case de amanet diferite. Asadar, este folositor sa luati in considerare toti ceilalti factori care va ofera oportunitatea sa alegeti cea mai potrivita unitate de acest fel.

Locatia

Probabil printre cele mai evidente diferentieri intre diferitele unitati este pozitionarea acestora. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar care se afla intr-un aeroport va fi mai nefavorabila decat cea efectuata prin intermediul unei unitati din oras. Acest fapt se intampla din cauza locatiei lor, de obicei (de exemplu, chiria in aeroporturi se ridica la valori foarte mari), dar si din cauza altor firme din domeniu.

Intr-adevar, daca urmatoarea unitate unde se poate tranzactiona valuta o gasim la 10-20 km de aeroport, este foarte posibil ca o casa de schimb valutar sa profite de imposibilitatea clientilor de a tranzactiona valuta la alta casa. Totodata, daca un singur birou are un acord exclusiv pentru a vinde si cumpara valute intr-un anume loc (aeroport, centru comercial etc), va fi liber sa-si impuna tarifele dorite.

Cu toate acestea, in cazurile in care mai multe case de schimb valutar sunt situate in aceeasi zona sau chiar pe aceeasi artera, sunt sanse ca ofertele lor sa fie asemanatoare si competitive, cel putin pe principalele valute, si fiecare unitate sa gaseasca o alta cale de a iesi in evidenta.

Valutele ce pot fi cumparate si vandute

Casele de schimb valutar nu sunt la fel – fiecare alege monedele pe care le tranzactioneaza mai mult.

Care este motivul? Acest lucru se intampla partial datorita volumului de cumparare si vanzare al fiecarei valute. Daca oferta si cererea pentru fiecare moneda ar fi mai echilibrata, toate valutele schimbate de unii clienti ar fi revandute altor clienti. Din nefericire, aceasta situatie nu are loc, iar casa ajunge pe de o parte, sa-si creasca depozitele procurand unele valute, si de asemenea, trebuie sa vanda excesul de valute pe care il are. Si, la fel ca la multi furnizori, pe masura ce comenzile devin mai mari, costul unitar scade.

In general, toate casele de schimb valutar tranzactioneaza un volum similar de valute foarte populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot axa pe una sau mai multe valute mai putin obisnuite. In realitate, o casa de schimb valutar Ramnicu Sarat se va orienta pe o anumita moneda din cauza strategiei comerciale sau din cauza acordurilor cu agentii de turism sau afaceri care au capacitatea de a aduce multi clienti care cauta aceeasi valuta. Avand in vedere ca volumul difera, si pretul aplicat va fi altul.

In cele din urma, in cadrul aceleiasi casa de schimb valutar, costul poate varia de la o moneda la alta de la 2% peste cursul practicat de banci pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru monedele care sunt putin tranzactionate.

Serviciile disponibile

Nevoia de servicii se poate dovedi, de asemenea, un mod de a face diferenta care explica o variatie a costului care se va reflecta in tarifele afisate.

Optati pentru a tranzactiona monedele folosind un card bancar sau ati pregatit contravaloarea valutelor in numerar? Unele birouri pot propune intr-adevar o plata cu cardul de credit, dar la altele vom putea plati doar cu numerar. In primul caz, comisioanele de tranzactie se vor achita prin reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane se vor regasi partial in ratele practica.

Optarea pentru marimea bancnotelor in care sa intrati in posesia banilor este posibila in unele case de schimb valutar, in timp ce altele vor tranzactiona doar bancnote mari, ce se pot dovedi greu de schimbat. Bancnotele mari sunt mai practice si mai usor de numarat pentru functionarul de la ghiseu, si este mai eficient sa stocheze aceeasi suma in bancnote mari decat mici.

In plus, este mai accesibil in ceea ce priveste aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). A oferi clientului optiunea sa hotarasca marimea bancnotelor este astfel un serviciu neprofitabil, si acel cost va fi inclus in rata de schimb valutar. In mod similar, casele de schimb valutar care ofera bancnote noi vor afisa rate un pic mai mari decat in cazul celor care ofera bancnote vechi.

Avand in vedere cele mentionate, selectionarea unui birou de schimb valutar Ramnicu Sarat o vom face dupa ce raspundem la aceste intrebari:

 1. Va aflati in apropierea multor case de schimb valutar – deoarece cand exista mai multe unitati, pretul este mai competitiv)?
 2. Cautati sa tranzactionati o moneda comuna pentru locul in care sunteti
 3. Serviciul de care aveti nevoie este unul special?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?