Va intereseaza o casa de schimb valutar in orasul d-voastra? Cititi lista de pe aceasta pagina, aici veti gasi informatii utile despre serviciile locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai comoda, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Reghin

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Piata Petru Maior 12, Reghin

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Reghin potrivita?

Descoperirea unei case de schimb valutar Reghin potrivite va poate ajuta sa salvati o suma mare de bani. Spre deosebire de ceea ce cred majoritatea oamenilor, cursul de schimb nu este singurul aspect care distinge doua unitati din aceasta industrie. Asadar, este util sa cunoasteti ceilalti parametri care va dau ocazia sa selectati cea mai buna unitate pentru dvs.

Amplasamentul

Una dintre cele mai evidente diferentieri dintre diferite birouri este amplasarea lor. Tranzactionarea la o casa de schimb valutar situata intr-un aeroport va fi mult mai costisitoare decat cea efectuata la o unitate situata in oras. Acest lucru se intampla din cauza pozitionarii acestora, de obicei (de exemplu, chiria in aeroporturi este extrem de mare), dar si datorita concurentei.

Bineinteles, atunci cand urmatoarea unitate unde se pot schimba bani se afla la 10-20 km de aeroport, este probabil ca o casa de schimb valutar sa profite de incapacitatea clientilor de a cumpara valuta din alta parte. De asemenea, daca doar o firma beneficiaza de exclusivitate pentru a tranzactiona valuta intr-o anumita zona (aeroport, centru comercial etc), are posibilitatea sa impuna orice tarife doreste.

Dimpotriva, in acele cazuri in care mai multe case de schimb valutar sunt situate in aceeasi zona ori pe aceeasi strada, e posibil ca tarifele lor sa fie aproape identice si competitive, cel putin pe principalele valute, si fiecare din ele sa gaseasca un alt mod de a se diferentia.

Oferta si cererea de valuta

Nu toate casele de schimb valutar sunt la fel – unele sunt mai active pe o piata pentru o anumita moneda decat altele.

De ce? Acest situatie se datoreaza partial volumului valutelor tranzactionate. In situatia in care diferenta de pret pentru monedele tranzactionate ar fi mai scazuta, toate valutele schimbate de unii clienti ar fi revandute altor clienti. Cu toate acestea, nu ne intalnim cu aceasta situatie, iar casa ajunge pe de o parte, sa-si suplimenteze rezervele procurand unele valute, si de asemenea, trebuie sa vanda excesul de valute pe care il are. Si, ca si in cazul altor distribuitori, pe masura ce comenzile devin mai mari, costul unitar scade.

De cele mai multe ori, toate casele de schimb valutar au un rulaj asemanator in cazul valutelor populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot axa pe monede pe care nu le tranzactioneaza foarte multa lume. In general, o casa de schimb valutar Reghin se va specializa pe o paritate anume din cauza strategiei comerciale sau din cauza intelegerilor cu agentii de turism sau companii care vor asigura un flux ridicat de clienti din aceeasi tara. Avand in vedere ca volumul difera, si pretul aplicat va fi altul.

In cele din urma, pentru aceeasi casa de schimb valutar, costul poate sa difere intre monede de la 2% peste cursul pe care l-am primi la banca pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru monedele care sunt putin tranzactionate.

Serviciile disponibile

Nevoia de servicii poate fi, de asemenea, un mod de a face diferenta din care poate rezulta o diferenta a tarifelor pe care le va practica o unitate.

Vreti sa achizitionati monedele folosind un card bancar sau ati pregatit suma necesara in numerar? In unele birouri puteti sa platiti folosind un card de credit, dar la altele vom putea plati doar cu numerar. In prima situatie, comisioanele de tranzactie vor fi platite in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane se vor regasi partial in ratele practica.

Optarea pentru marimea bancnotelor in care sa vi se dea banii este o caracteristica pentru unele case de schimb valutar, dar altele va vor oferi doar bancnote mari, uneori dificil de utilizat. Bancnotele mari sunt mai usor de utilizat pentru functionarul de la ghiseu, si este mai simplu sa depoziteze aceeasi suma in bancnote mari decat mici.

In plus, este mai facil din punct de vedere al aprovizionarii (costuri de transport, livrare etc.). Cand i se ofera clientului posibilitatea sa hotarasca marimea bancnotelor este astfel un serviciu scump, si cel mai probabil costul de va reflecta in tarifele practicate. In mod similar, casele de schimb valutar care furnizeaza bancnote noi vor practica rate putin mai crescute decat cele care furnizeaza bancnote vechi bancnote vechi.

Pe scurt, selectionarea unui birou de schimb valutar Reghin o vom face dupa ce raspundem la aceste intrebari:

 1. Puteti alege dintr-un numar mare de case de schimb valutar – unde concurenta ridicata va avea un impact pozitiv asupra ratelor aplicate?
 2. Moneda pe care doriti sa o tranzactionati se gaseste usor in locul in care va aflati?
 3. Urmariti caracteristici speciale pentru tranzactia dumneavoastra?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?