Va intereseaza o casa de schimb valutar in localitatea unde locuiti? Cititi lista de pe aceasta pagina, aici veti gasi informatii de interes despre serviciile locale din acest domeniu, informatii care sunt menite sa va faca cautarea mai simpla, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Rosiorii de Vede

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Adresa firmei Dvs aici

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Ne pare rau 🙁 , inca nu sunt firme inscrise pentru orasul Rosiorii de Vede.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Rosiorii de Vede potrivita?

Descoperirea unei case de schimb valutar Rosiorii de Vede convenabile va poate sustine sa salvati o suma importanta de bani. Spre deosebire de ceea ce cred majoritatea oamenilor, paritatea de schimb nu este singurul aspect care diferentiaza doua unitati din aceasta industrie. De aceea, este folositor sa va informati despre restul factorilor care va ofera oportunitatea sa selectati cea mai potrivita unitate de acest fel.

Locatia

Una dintre cele mai evidente deosebiri intre diferitele unitati este locatia lor. Tranzactionarea la o casa de schimb valutar care se afla intr-un aeroport va va costa mai mult decat cea efectuata prin intermediul unei unitati din oras. Acest fapt se datoreaza locatiei lor, de cele mai multe ori (de exemplu, chiria in aeroporturi se ridica la valori foarte mari), dar si din cauza altor firme din domeniu.

Intr-adevar, daca urmatoarea unitate la care se pot schimba bani o gasim la 10-20 km de aeroport, este foarte posibil ca o casa de schimb valutar sa profite de imposibilitatea oamenilor de a tranzactiona valuta la alta casa. Totodata, in situatia in care o singura unitate beneficiaza de exclusivitate pentru a tranzactiona valuta intr-o anumita zona (aeroport, centru comercial etc), va putea sa practice orice tarife.

Pe de alta parte, atunci cand mai multe case de schimb valutar sunt localizate in aceeasi zona sau chiar pe aceeasi strada, exista sanse ca tarifele lor sa fie similare si competitive, cel putin pe monedele principale, si fiecare birou sa foloseasca un alt mod de a se diferentia.

Valutele ce pot fi cumparate si vandute

Exista diferente semnificative intre casele de schimb valutar – unele sunt mai active pe o piata pentru o anumita moneda decat altele.

Din ce motiv se intampla asta? Acest lucru se datoreaza partial volumului de cumparare si vanzare al fiecarei valute. Atunci cand paritatea pentru fiecare moneda ar fi mai echilibrata, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Din nefericire, acest lucru nu se intampla, iar casa ajunge pe de o parte, sa-si suplimenteze stocurile procurand unele valute, si de asemenea, trebuie sa vanda excesul de valute pe care il are. Si, ca si in cazul multor furnizori, atunci cand fluxul de tranzactionare creste, costul unitar scade.

De obicei, toate casele de schimb valutar tranzactioneaza un volum similar in cazul valutelor populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot axa pe valute mai putin tranzactionate. In general, o casa de schimb valutar Rosiorii de Vede se va axa pe o paritate anume din cauza strategiei comerciale sau din cauza contractelor cu operatori de turism sau agentii specifice care vor aduce multi clienti dintr-o anumita tara la birou. Avand in vedere ca volumul difera, si preturile practicate se vor modifica.

Nu in ultimul rand, in cadrul aceleiasi casa de schimb valutar, costul poate sa difere intre monede de la 2% peste cursul practicat de banci pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru monedele care sunt putin tranzactionate.

Serviciile oferite

Cererea de servicii se poate dovedi, de asemenea, o deosebire in ceea ce priveste diferentele care explica o variatie a costului care se va reflecta in tarifele afisate.

Optati pentru a tranzactiona monedele cu ajutorul cardului bancar sau aveti deja contravaloarea valutelor in numerar? In unele birouri puteti sa platiti folosind un card de credit, in vreme ce la altele putem folosi doar numerar. In prima situatie, comisioanele de tranzactie vor fi debursate in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane se vor regasi partial in ratele practica.

Alegerea marimii bancnotelor in care sa primiti banii este oferita de catre unele case de schimb valutar, in vreme ce altele vor tranzactiona doar bancnote mari, uneori dificil de utilizat. Bancnotele mari sunt mai practice si mai usor de numarat pentru angajatul de la birou, si este mai simplu sa pastreze aceeasi suma in bancnote care sa nu fie de dimensiuni mici.

In plus, este mai convenabil pentru a realiza aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Cand i se ofera clientului ocazia sa aleaga bancnotele este astfel un serviciu costisitor, si acel cost va fi inclus in rata de schimb valutar. In acelasi timp, casele de schimb valutar care pun la dispozitie bancnote noi vor practica rate un pic mai mari decat cele care furnizeaza bancnote vechi bancnote vechi.

Acestea fiind spuse, alegerea unui birou de schimb valutar Rosiorii de Vede o vom face dupa ce raspundem la aceste intrebari:

 1. Va aflati in apropierea multor case de schimb valutar – deoarece cand exista mai multe unitati, pretul este mai competitiv)?
 2. Moneda pe care doriti sa o tranzactionati se gaseste usor in locul in care va aflati?
 3. Urmariti caracteristici speciale pentru tranzactia dumneavoastra?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?