Va intereseaza o casa de schimb valutar in orasul d-voastra? Examinati lista de pe aceasta pagina, aici veti gasi informatii utile despre firmele locale din acest domeniu, informatii care sa va faca cautarea mai simpla, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Rosiorii de Vede

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Adresa firmei Dvs aici

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Ne pare rau 🙁 , inca nu sunt firme inscrise pentru orasul Rosiorii de Vede.

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Rosiorii de Vede potrivita?

Descoperirea unei case de schimb valutar Rosiorii de Vede adecvate va poate asista sa economisiti o suma importanta de bani. Contrar a ceea ce cred multi oameni, rata de schimb nu este singurul aspect care diferentiaza doua case de amanet diferite. De aceea, este util sa luati in considerare toti ceilalti factori care va permit sa alegeti unitatea care vi se potriveste cel mai bine.

Pozitionarea

Probabil printre cele mai evidente diferente dintre diferite birouri este pozitionarea acestora. Tranzactionarea la o casa de schimb valutar care se afla intr-un aeroport va fi mai nefavorabila decat cea efectuata la o unitate situata in oras. Acest fapt se datoreaza locatiei lor, in principal (de exemplu, chiria in aeroporturi se ridica la valori foarte mari), dar si datorita competitorilor.

Bineinteles, in situatia in care urmatorul birou unde se pot schimba bani este situata la 10-20 km de aeroport, este foarte posibil ca o casa de schimb valutar sa profite de imposibilitatea persoanelor de a tranzactiona valuta la alta casa. De asemenea, daca doar o firma se bucura de exclusivitate pentru a vinde si cumpara valute intr-un anumit spatiu (aeroport, centru comercial etc), are posibilitatea sa impuna orice tarife doreste.

Pe de alta parte, atunci cand mai multe case de schimb valutar sunt situate in aceeasi zona sau chiar pe aceeasi strada, exista sanse ca ofertele lor sa fie asemanatoare si competitive, cel putin pe monedele principale, si fiecare unitate sa caute o alta modalitate de a se diferentia.

Oferta si cererea de valuta

Exista diferente semnificative intre casele de schimb valutar – fiecare alege monedele pe care le tranzactioneaza mai mult.

Din ce motiv se intampla asta? Acest situatie se datoreaza partial volumului valutelor tranzactionate. Daca oferta si cererea pentru fiecare moneda ar fi mai echilibrata, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Din nefericire, aceasta situatie nu are loc, iar casa este obligata pe de o parte, sa-si creasca depozitele procurand unele valute, si mai mult, trebuie sa plafoneze sumele pentru monedele din care au prea mult. Si, ca si in cazul multor furnizori, pe masura ce comenzile devin mai mari, costul unitar scade.

De cele mai multe ori, toate casele de schimb valutar tranzactioneaza un volum similar in cazul valutelor populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot axa pe monede pe care nu le tranzactioneaza foarte multa lume. De fapt, o casa de schimb valutar Rosiorii de Vede se va specializa pe o anumita moneda din cauza strategiei comerciale sau din cauza acordurilor cu firme de turism sau afaceri care vor aduce multi clienti dintr-o anumita tara la birou. Avand in vedere ca volumul difera, si pretul aplicat va fi altul.

In sfarsit, in cadrul aceleiasi casa de schimb valutar, costul poate sa difere intre monede de la 2% peste cursul practicat de banci pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru monedele care sunt putin tranzactionate.

Operatiunile de care puteti beneficia

Solicitarea unor servicii poate ajunge sa fie, de asemenea, un factor de diferentiere din care poate rezulta o diferenta a preturilor afisate de catre unitate.

Optati pentru a tranzactiona monedele folosind un card bancar sau ati pregatit suma necesara in numerar? Unele unitati ofera posibilitatea de a plati cu cardul bancar, in timp ce altele propun doar sa va schimbe banii cu numerar. In prima situatie, comisioanele de tranzactie se vor achita prin reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi partial integrate ratelor afisate.

Optarea pentru marimea bancnotelor in care sa intrati in posesia banilor este posibila in unele case de schimb valutar, dar altele vor tranzactiona doar bancnote mari, uneori dificil de utilizat. Bancnotele mari sunt mai usor de utilizat pentru functionarul de la ghiseu, si este mai usor sa pastreze aceeasi valoare in bancnote mari decat mici.

In plus, este mai convenabil pentru a realiza aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Daca i se da clientului ocazia sa aleaga bancnotele este astfel un serviciu scump, si acel cost se poate reflecta in tarifele oferite. In mod similar, casele de schimb valutar care pun la dispozitie bancnote noi vor afisa rate un pic mai mari decat unitatile care ofera doar bancnote vechi.

Acestea fiind spuse, optarea pentru un birou de schimb valutar Rosiorii de Vede o vom face dupa ce raspundem la aceste intrebari:

 1. Va aflati in apropierea multor case de schimb valutar – unde cu cat concurenta este mai mare, cu atat preturile afisate sunt mai bune?
 2. Cautati sa tranzactionati o moneda comuna pentru locul in care sunteti
 3. Urmariti caracteristici speciale pentru tranzactia dumneavoastra?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?