Cautati o casa de schimb valutar in orasul d-voastra? Examinati lista urmatoare, am adunat informatii de interes despre firmele locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai comoda, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Sebes

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Str. Mihai Viteazul 82, Sebes

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Sebes potrivita?

Gasirea unei case de schimb valutar Sebes adecvate va poate asista sa puneti deoparte o suma mare de bani. In comparatie cu ceea ce cred multe persoane, paritatea de schimb nu este singurul element care diferentiaza doua case de amanet diferite. De aceea, este folositor sa luati in considerare restul factorilor care va permit sa alegeti cea mai buna unitate pentru dvs.

Locatia

Probabil printre cele mai evidente diferente dintre astfel de sedii este amplasarea lor. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar care se afla intr-un aeroport va fi mult mai costisitoare decat cea efectuata la o unitate situata in oras. Acest fapt se datoreaza locului in care se situeaza, in principal (de exemplu, chiria in aeroporturi este extrem de mare), dar si din cauza concurentei.

Intr-adevar, atunci cand urmatorul birou in care se pot schimba bani o gasim la 10-20 km de aeroport, este probabil ca o casa de schimb valutar sa foloseasca in avantajul ei incapacitatea oamenilor de a cumpara valuta din alta parte. In mod similar, atunci cand o singura unitate se bucura de exclusivitate pentru a schimba diferite valute intr-un anume loc (aeroport, centru comercial etc), va putea sa practice orice tarife.

Cu toate acestea, atunci cand mai multe case de schimb valutar sunt pozitionate in aceeasi zona ori pe aceeasi strada, e posibil ca tarifele lor sa fie asemanatoare si competitive, cel putin pe valutele principale, si fiecare din ele sa foloseasca o alta cale de a iesi in evidenta.

Valutele ce pot fi cumparate si vandute

Nu toate casele de schimb valutar sunt la fel – fiecare alege monedele pe care le tranzactioneaza mai mult.

Din ce motiv se intampla asta? Acest situatie se datoreaza partial volumului de cumparare si vanzare al fiecarei valute. Daca oferta si cererea pentru fiecare moneda ar fi mai echilibrata, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Din pacate, acest lucru nu se intampla, iar casa este obligata pe de o parte, sa-si completeze stocurile cumparand valutele care lipsesc, iar pe de alta parte, trebuie sa vanda excesul de valute pe care il are. Si, ca si in cazul multor furnizori, pe masura ce comenzile devin mai mari, costul unitar scade.

In general, toate casele de schimb valutar au un rulaj asemanator de valute foarte populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot axa pe monede pe care nu le tranzactioneaza foarte multa lume. In realitate, o casa de schimb valutar Sebes se va specializa pe o paritate anume din cauza modului de lucru sau din cauza intelegerilor cu agentii de turism sau agentii specifice care au capacitatea de a aduce multi clienti care cauta aceeasi valuta. Deoarece volumul este diferit, si preturile practicate se vor modifica.

In cele din urma, in cadrul aceleiasi casa de schimb valutar, costul poate varia de la o moneda la alta de la 2% peste cursul practicat de banci pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru o alta moneda mai putin solicitata.

Operatiunile de care puteti beneficia

Nevoia de servicii se poate dovedi, totodata, un mod de a face diferenta din care poate rezulta o diferenta a preturilor afisate de catre unitate.

Doriti sa va cumparati monedele folosind un card bancar sau detineti banii de care aveti nevoie in numerar? In unele birouri puteti sa platiti folosind un card de credit, dar la altele vom putea plati doar cu numerar. In prima situatie, comisioanele de tranzactie vor fi debursate in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi partial integrate ratelor afisate.

Alegerea marimii bancnotelor in care sa vi se dea banii este oferita de catre unele case de schimb valutar, in vreme ce altele vor tranzactiona doar bancnote mari, care nu sunt acceptate peste tot. Bancnotele mari sunt mai practice si mai usor de numarat pentru angajatul care efectueaza tranzactia, si este mai simplu sa depoziteze aceeasi valoare in bancnote care sa nu fie de dimensiuni mici.

Mai mult, este mai convenabil din punct de vedere al aprovizionarii (costuri de transport, livrare etc.). A oferi clientului posibilitatea sa decida ce bancnote doreste este astfel un serviciu costisitor, si acel cost va fi inclus in rata de schimb valutar. In mod similar, casele de schimb valutar care furnizeaza bancnote noi vor expune rate un pic mai mari decat unitatile care ofera doar bancnote vechi.

Pe scurt, alegerea unui birou de schimb valutar Sebes trebuie facuta luand in considerare aceste intrebari:

 1. Exista in zona mai multe case de schimb valutar – unde concurenta ridicata va avea un impact pozitiv asupra ratelor aplicate?
 2. Cautati sa tranzactionati o moneda comuna pentru locul in care sunteti
 3. Serviciul de care aveti nevoie este unul special?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?