Aveti nevoie de o casa de schimb valutar in localitatea d-voastra? Cititi lista urmatoare, acolo sunt disponibile informatii de interes despre afacerile locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai comoda, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Sector 1

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Str. George Enescu nr. 33, sector 1, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Piata Romana nr. 9, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Sector 1 potrivita?

Gasirea unei case de schimb valutar Sector 1 convenabile va poate sustine sa economisiti o suma considerabila. In comparatie cu ceea ce cred multe persoane, cursul de schimb nu este singurul element care face diferenta intre doua unitati din aceasta industrie. Asadar, este folositor sa va informati despre toti ceilalti factori care va dau ocazia sa selectati unitatea care vi se potriveste cel mai bine.

Pozitionarea

Una dintre cele mai evidente diferente dintre astfel de sedii este locatia lor. Tranzactionarea la o casa de schimb valutar situata intr-un aeroport va fi mai nefavorabila decat cea efectuata la o locatie care se afla in oras. Acest fapt se intampla din cauza pozitionarii acestora, de cele mai multe ori (de exemplu, chiria in aeroporturi este extrem de mare), dar si din cauza altor firme din domeniu.

Bineinteles, atunci cand urmatoarea unitate unde se poate face schimb valutar o gasim la 10-20 km de aeroport, este foarte posibil ca o casa de schimb valutar sa profite de incapacitatea clientilor de a tranzactiona valuta la alta casa. De asemenea, in situatia in care un singur birou beneficiaza de exclusivitate pentru a vinde si cumpara valute intr-un anumit spatiu (aeroport, centru comercial etc), va putea sa practice orice tarife.

Cu toate acestea, in cazurile in care mai multe case de schimb valutar sunt situate in aceeasi zona ori pe aceeasi strada, exista sanse ca ofertele lor sa fie aproape identice si competitive, cel putin pe principalele valute, si fiecare din ele sa caute o alta cale de a iesi in evidenta.

Valutele ce pot fi cumparate si vandute

Exista diferente semnificative intre casele de schimb valutar – unele sunt mai active pe o piata pentru o anumita moneda decat altele.

De ce? Acest situatie se datoreaza partial volumului valutelor tranzactionate. Atunci cand paritatea pentru fiecare moneda ar fi mai echilibrata, toate valutele schimbate de unii clienti ar fi revandute altor clienti. Cu toate acestea, acest lucru nu se intampla, iar casa trebuie pe de o parte, sa-si suplimenteze depozitele achizitionand valutele care lipsesc, si de asemenea, trebuie sa vanda excesul de valute pe care il are. Si, la fel ca la multi furnizori, pe masura ce comenzile devin mai mari, costul unitar scade.

De cele mai multe ori, toate casele de schimb valutar tranzactioneaza un volum similar de valute foarte populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot specializa pe una sau mai multe valute mai putin obisnuite. De fapt, o casa de schimb valutar Sector 1 se va orienta pe o anumita moneda pe baza modului de lucru sau din cauza intelegerilor cu firme de turism sau agentii specifice care vor asigura un flux ridicat de clienti din aceeasi tara. Avand in vedere ca volumul difera, si preturile practicate se vor modifica.

In sfarsit, in aceeasi casa de schimb valutar, costul poate varia de la o moneda la alta de la 2% peste cursul interbancar al monedei pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru monedele care sunt putin tranzactionate.

Serviciile oferite

Solicitarea unor servicii se poate dovedi, totodata, o deosebire in ceea ce priveste diferentele prin care se realizeaza variatii a costului care se va reflecta in tarifele afisate.

Optati pentru a tranzactiona monedele folosind un card bancar sau ati pregatit contravaloarea valutelor in numerar? Unele birouri pot propune intr-adevar o plata cu cardul de credit, in timp ce altele propun doar sa va schimbe banii cu numerar. In primul caz, comisioanele de tranzactie vor fi debursate in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane se vor regasi partial in ratele practica.

Decizia in ceea ce priveste marimea bancnotelor in care sa primiti banii este o caracteristica pentru unele case de schimb valutar, dar altele vor tranzactiona doar bancnote mari, uneori dificil de utilizat. Bancnotele mari sunt mai practice si mai usor de numarat pentru angajatul care efectueaza tranzactia, si este mai simplu sa pastreze aceeasi cantitate in bancnote de dimensiuni mai mari.

Mai mult, este mai accesibil pentru a realiza aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Daca i se da clientului optiunea sa decida ce bancnote doreste este astfel un serviciu scump, si acel cost se poate reflecta in tarifele oferite. In acelasi timp, casele de schimb valutar care ofera bancnote noi vor afisa rate un pic mai mari decat cele care furnizeaza bancnote vechi bancnote vechi.

Acestea fiind spuse, alegerea unui birou de schimb valutar Sector 1 trebuie sa se bazeze pe raspunsul primit la aceste intrebari:

 1. Exista in zona mai multe case de schimb valutar – unde cu cat concurenta este mai mare, cu atat preturile afisate sunt mai bune?
 2. Moneda pe care doriti sa o tranzactionati se gaseste usor in locul in care va aflati?
 3. Urmariti caracteristici speciale pentru tranzactia dumneavoastra?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?