Va intereseaza o casa de schimb valutar in orasul unde locuiti? Examinati lista de pe aceasta pagina, am adunat informatii folositoare despre serviciile locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai usoara, precum:
- numele casei de schimb sau al firmei
- adresa
- website-ul
- numarul de telefon
- adresa de email
- pagina de Facebook
Case de schimb valutar in Sector 2
Sponsored:
Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…
Adaugati adresa firmei Dvs aici
Sos. Pantelimon nr 89, Bucuresti
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Calea Mosilor nr. 253, Bucuresti
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Sponsored:
Calea Mosilor nr. 133, sector 2, Bucuresti
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…
Adaugati adresa firmei Dvs aici
Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)
Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:
- Euro (EUR);
- Dolar (USD);
- Lira sterlina (GBP);
- Francul elvetian (CHF).
In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:
- Dolar australian (AUD);
- Dolar canadian (CAD);
- Yen japonez (JPY);
- Forint maghiar (HUF);
- Leva bulgareasca (BGN);
- Dinar sarbesc (RSD).
Cum alegeti o casa de schimb valutar Sector 2 potrivita?
Descoperirea unei case de schimb valutar Sector 2 potrivite va poate asista sa economisiti o suma considerabila. Spre deosebire de ceea ce cred majoritatea oamenilor, rata de schimb nu este singurul aspect care diferentiaza doua case de amanet diferite. Asadar, este necesar sa cunoasteti toti ceilalti factori care va ofera oportunitatea sa selectati acel exchange office care vi se potriveste cel mai bine.
Locatia
Una dintre cele mai evidente diferente dintre astfel de sedii este locatia lor. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar situata intr-un aeroport va fi mult mai costisitoare decat cea efectuata la o unitate situata in oras. Acest fapt se intampla din cauza pozitionarii acestora, de obicei (de exemplu, chiria in aeroporturi este extrem de mare), dar si din cauza altor firme din domeniu.
Desigur, daca urmatorul birou unde se pot schimba bani este situata la 10-20 km de aeroport, este foarte posibil ca o casa de schimb valutar sa profite de lipsa de posibilitate a oamenilor de a tranzactiona valuta la alta casa. In mod similar, in situatia in care doar o firma se bucura de exclusivitate pentru a schimba diferite valute intr-un anumit spatiu (aeroport, centru comercial etc), va putea sa practice orice tarife.
Cu toate acestea, atunci cand mai multe case de schimb valutar sunt pozitionate in aceeasi zona sau chiar pe aceeasi strada, e posibil ca ratele lor sa fie asemanatoare si competitive, cel putin pe principalele valute, si fiecare din ele sa foloseasca un alt mod de a iesi in evidenta.
Tipurile de valuta tranzactionata
Exista diferente semnificative intre casele de schimb valutar – fiecare alege monedele pe care le tranzactioneaza mai mult.
Din ce motiv se intampla asta? Acest situatie se datoreaza partial volumului de cumparare si vanzare al fiecarei valute. In situatia in care diferenta de pret pentru fiecare moneda ar fi mai echilibrata, toate valutele schimbate de unii clienti ar fi revandute altor clienti. Din nefericire, acest lucru nu se intampla, iar casa trebuie pe de o parte, sa-si suplimenteze depozitele achizitionand unele monede, iar pe de alta parte, trebuie sa vanda excesul de valute pe care il are. Si, ca si in cazul altor distribuitori, cand numarul comenzilor ajunge mai mare, costul unitar scade.
De cele mai multe ori, toate casele de schimb valutar tranzactioneaza un volum similar in cazul valutelor populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot specializa pe monede pe care nu le tranzactioneaza foarte multa lume. De fapt, o casa de schimb valutar Sector 2 se va specializa pe o valuta anume datorita planului de afaceri sau din cauza intelegerilor cu operatori de turism sau afaceri care vor aduce multi clienti dintr-o anumita tara la birou. Avand in vedere ca volumul difera, si preturile practicate se vor modifica.
Nu in ultimul rand, in cadrul aceleiasi casa de schimb valutar, costul poate sa difere intre monede de la 2% peste cursul pe care l-am primi la banca pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru o alta moneda mai putin solicitata.
Operatiunile de care puteti beneficia
Solicitarea unor servicii se poate dovedi, in acelasi timp, un factor de diferentiere prin care se realizeaza variatii a preturilor afisate de catre unitate.
Doriti sa va cumparati monedele cu un card de credit sau detineti contravaloarea valutelor in numerar? Unele unitati ofera posibilitatea de a plati cu cardul bancar, in vreme ce la altele putem folosi doar numerar. In prima situatie, comisioanele de tranzactie vor fi platite in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi incluse partial in rata paritatii.
Optarea pentru marimea bancnotelor in care sa vi se dea banii este posibila in unele case de schimb valutar, in vreme ce altele va vor oferi doar bancnote mari, uneori dificil de utilizat. Bancnotele mari sunt mai usor de utilizat pentru angajatul de la birou, si este mai simplu sa stocheze aceeasi suma in bancnote mari decat mici.
Mai mult, este mai convenabil in ceea ce priveste aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Daca i se da clientului posibilitatea sa aleaga bancnotele este astfel un serviciu neprofitabil, si acel cost se poate reflecta in tarifele oferite. In mod similar, casele de schimb valutar care ofera bancnote noi vor practica rate un pic mai mari decat unitatile care ofera doar bancnote vechi.
Pe scurt, alegerea unui birou de schimb valutar Sector 2 trebuie facuta luand in considerare aceste intrebari:
- Va aflati in apropierea multor case de schimb valutar – unde concurenta ridicata va avea un impact pozitiv asupra ratelor aplicate?
- Moneda pe care doriti sa o tranzactionati se gaseste usor in locul in care va aflati?
- Aveti nevoie de un anumit serviciu(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?