Va intereseaza o casa de schimb valutar in orasul Dvs? Examinati lista urmatoare, am adunat informatii de interes despre serviciile locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai simpla, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Sector 2

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Sos. Pantelimon nr 89, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Calea Mosilor nr. 253, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Calea Mosilor nr. 133, sector 2, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Sector 2 potrivita?

Gasirea unei case de schimb valutar Sector 2 potrivite va poate asista sa salvati o suma considerabila. Contrar a ceea ce cred multi oameni, cursul de schimb nu este singurul element care diferentiaza doua unitati din aceasta industrie. Prin urmare, este necesar sa luati in considerare ceilalti parametri care va dau ocazia sa alegeti cea mai buna unitate pentru dvs.

Amplasamentul

Probabil printre cele mai evidente diferentieri dintre astfel de sedii este amplasarea lor. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar care se afla intr-un aeroport va va costa mai mult decat cea efectuata prin intermediul unei unitati din oras. Acest fapt se intampla din cauza pozitionarii acestora, in principal (de exemplu, chiria in aeroporturi se ridica la valori foarte mari), dar si din cauza concurentei.

Desigur, atunci cand urmatorul birou la care se poate tranzactiona valuta este situata la 10-20 km de aeroport, este probabil ca o casa de schimb valutar sa foloseasca in avantajul ei incapacitatea clientilor de a cumpara valuta din alta parte. Totodata, daca o singura unitate se bucura de exclusivitate pentru a vinde si cumpara valute intr-o anumita zona (aeroport, centru comercial etc), are posibilitatea sa impuna orice tarife doreste.

Cu toate acestea, in cazurile in care mai multe case de schimb valutar sunt localizate in aceeasi zona sau chiar pe aceeasi strada, exista sanse ca ratele lor sa fie similare si competitive, cel putin pe principalele valute, si fiecare unitate sa caute o alta modalitate de a se diferentia.

Oferta si cererea de valuta

Casele de schimb valutar nu sunt la fel – fiecare alege monedele pe care le tranzactioneaza mai mult.

Din ce motiv se intampla asta? Acest lucru se datoreaza partial sumelor tranzactionate in fiecare valuta. In situatia in care diferenta de pret pentru fiecare moneda ar fi mai echilibrata, toate valutele schimbate de unii clienti ar fi revandute altor clienti. Din nefericire, acest lucru nu se intampla, iar casa este obligata pe de o parte, sa-si suplimenteze rezervele achizitionand valutele care lipsesc, si de asemenea, trebuie sa scape de valutele in exces. Si, la fel ca la multi furnizori, pe masura ce comenzile devin mai mari, costul unitar scade.

De cele mai multe ori, toate casele de schimb valutar au un rulaj asemanator de valute foarte populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot specializa pe monede pe care nu le tranzactioneaza foarte multa lume. In general, o casa de schimb valutar Sector 2 se va axa pe o paritate anume pe baza planului de afaceri sau din cauza acordurilor cu agentii de turism sau afaceri care au capacitatea de a aduce multi clienti care cauta aceeasi valuta. Pentru ca volumul nu este acelasi, la fel va fi si pretul aplicat.

In cele din urma, pentru aceeasi casa de schimb valutar, costul poate sa difere intre monede de la 2% peste cursul pe care l-am primi la banca pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru o alta moneda mai putin solicitata.

Operatiunile de care puteti beneficia

Nevoia de servicii poate ajunge sa fie, in acelasi timp, un factor de diferentiere prin care se realizeaza variatii a costului care se va reflecta in tarifele afisate.

Optati pentru a tranzactiona monedele folosind un card bancar sau detineti suma necesara in numerar? In unele birouri puteti sa platiti folosind un card de credit, in vreme ce la altele putem folosi doar numerar. In prima situatie, comisioanele de tranzactie vor fi debursate in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi incluse partial in rata paritatii.

Alegerea marimii bancnotelor in care sa intrati in posesia banilor este o caracteristica pentru unele case de schimb valutar, in timp ce altele va vor oferi doar bancnote mari, care nu sunt acceptate peste tot. Bancnotele mari sunt mai usor de utilizat pentru functionarul de la ghiseu, si este mai usor sa pastreze aceeasi cantitate in bancnote care sa nu fie de dimensiuni mici.

In plus, este mai convenabil din punct de vedere al aprovizionarii (costuri de transport, livrare etc.). Daca i se da clientului posibilitatea sa aleaga bancnotele este astfel un serviciu scump, si acel cost se poate reflecta in tarifele oferite. In mod similar, casele de schimb valutar care pun la dispozitie bancnote noi vor practica rate putin mai crescute decat in cazul celor care ofera bancnote vechi.

Avand in vedere cele mentionate, optarea pentru un birou de schimb valutar Sector 2 trebuie sa se bazeze pe raspunsul primit la aceste intrebari:

 1. Exista in zona mai multe case de schimb valutar – unde cu cat concurenta este mai mare, cu atat preturile afisate sunt mai bune?
 2. Moneda pe care o cautati este comuna sau rara in locul in care va aflati?
 3. Aveti nevoie de un anumit serviciu(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?