Va intereseaza o casa de schimb valutar in orasul Dvs? Consultati lista de mai jos, aici veti gasi informatii de interes despre firmele locale din acest domeniu, informatii care sunt menite sa va faca cautarea mai simpla, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Sector 3

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Blvd. Theodor Pallady nr. 1, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Blvd. Camil Ressu nr. 1, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Sector 3 potrivita?

Alegerea unei case de schimb valutar Sector 3 adecvate va poate sustine sa economisiti o suma importanta de bani. Spre deosebire de ceea ce cred majoritatea oamenilor, paritatea de schimb nu este singurul aspect care diferentiaza doua astfel de locatii. De aceea, este util sa cunoasteti restul factorilor care va permit sa selectati cea mai potrivita unitate de acest fel.

Locatia

Una dintre cele mai evidente diferentieri dintre astfel de sedii este amplasarea lor. Tranzactionarea la o casa de schimb valutar care se afla intr-un aeroport va va costa mai mult decat cea efectuata la o locatie care se afla in oras. Acest lucru se intampla din cauza locului in care se situeaza, de cele mai multe ori (de exemplu, chiria in aeroporturi este extrem de mare), dar si din cauza altor firme din domeniu.

Intr-adevar, daca urmatorul birou in care se pot schimba bani este situata la 10-20 km de aeroport, este probabil ca o casa de schimb valutar sa profite de imposibilitatea oamenilor de a-si schimba banii in alta parte. Totodata, daca o singura unitate are un acord exclusiv pentru a schimba diferite valute intr-o anumita zona (aeroport, centru comercial etc), va putea sa practice orice tarife.

Cu toate acestea, in cazurile in care mai multe case de schimb valutar sunt situate in aceeasi zona sau chiar pe aceeasi artera, exista sanse ca ratele lor sa fie similare si competitive, cel putin pe monedele principale, si fiecare din ele sa gaseasca un alt mod de a iesi in evidenta.

Oferta si cererea de valuta

Exista diferente semnificative intre casele de schimb valutar – unele tranzactioneaza sume diferite pentru fiecare tip de moneda.

Care este motivul? Acest situatie se intampla partial datorita volumului valutelor tranzactionate. Atunci cand paritatea pentru fiecare moneda ar fi mai echilibrata, toate valutele schimbate de unii clienti ar fi revandute altor clienti. Din nefericire, nu ne intalnim cu aceasta situatie, iar casa trebuie pe de o parte, sa-si suplimenteze rezervele procurand valutele care lipsesc, iar pe de alta parte, trebuie sa plafoneze sumele pentru monedele din care au prea mult. Si, la fel ca la multi furnizori, atunci cand fluxul de tranzactionare creste, costul unitar scade.

In general, toate casele de schimb valutar tranzactioneaza un volum similar de valute foarte populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot orienta pe monede pe care nu le tranzactioneaza foarte multa lume. De fapt, o casa de schimb valutar Sector 3 se va specializa pe o paritate anume din cauza planului de afaceri sau din cauza contractelor cu operatori de turism sau afaceri care au capacitatea de a aduce multi clienti care cauta aceeasi valuta. Avand in vedere ca volumul difera, si pretul aplicat va fi altul.

In cele din urma, in aceeasi casa de schimb valutar, costul poate sa difere intre monede de la 2% peste cursul practicat de banci pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, in cazul valutelor mai rare.

Operatiunile de care puteti beneficia

Nevoia de servicii poate ajunge sa fie, in acelasi timp, o deosebire in ceea ce priveste diferentele din care poate rezulta o diferenta a tarifelor pe care le va practica o unitate.

Optati pentru a tranzactiona monedele cu un card de credit sau aveti deja banii de care aveti nevoie in numerar? Unele unitati ofera posibilitatea de a plati cu cardul bancar, in vreme ce la altele putem folosi doar numerar. In prima situatie, comisioanele de tranzactie vor fi platite in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi incluse partial in rata paritatii.

Decizia in ceea ce priveste marimea bancnotelor in care sa vi se dea banii este oferita de catre unele case de schimb valutar, dar altele va vor oferi doar bancnote mari, ce se pot dovedi greu de schimbat. Bancnotele mari sunt mai facil de gestionat si de numarat pentru angajatul de la birou, si este mai eficient sa pastreze aceeasi cantitate in bancnote de dimensiuni mai mari.

In plus, este mai accesibil in ceea ce priveste aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Cand i se ofera clientului optiunea sa hotarasca marimea bancnotelor este astfel un serviciu scump, si acel cost se poate reflecta in tarifele oferite. In mod similar, casele de schimb valutar care pun la dispozitie bancnote noi vor expune rate un pic mai mari decat unitatile care ofera doar bancnote vechi.

Avand in vedere cele mentionate, optarea pentru un birou de schimb valutar Sector 3 o vom face dupa ce raspundem la aceste intrebari:

 1. Exista in zona mai multe case de schimb valutar – unde concurenta ridicata va avea un impact pozitiv asupra ratelor aplicate?
 2. Moneda pe care doriti sa o tranzactionati se gaseste usor in locul in care va aflati?
 3. Serviciul de care aveti nevoie este unul special?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?