Va intereseaza o casa de schimb valutar in localitatea d-voastra? Examinati lista de mai jos, aici veti gasi informatii folositoare despre afacerile locale din acest domeniu, informatii care sa va faca cautarea mai simpla, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Sector 5

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Prosper Plaza, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Liberty Center, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Margeanului nr. 47, sector 5, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Sector 5 potrivita?

Descoperirea unei case de schimb valutar Sector 5 convenabile va poate asista sa puneti deoparte o suma mare de bani. Contrar a ceea ce cred multi oameni, rata de schimb nu este singurul aspect care diferentiaza doua unitati din aceasta industrie. Prin urmare, este util sa cunoasteti toti ceilalti factori care va permit sa selectati cel mai bun exchange office pentru dvs.

Pozitionarea

Probabil printre cele mai evidente deosebiri dintre diferite birouri este pozitionarea acestora. Tranzactionarea la o casa de schimb valutar pozitionata intr-un aeroport va fi mai nefavorabila decat cea efectuata prin intermediul unei unitati din oras. Acest situatie se intampla din cauza locatiei lor, in principal (de exemplu, chiria in aeroporturi este extrem de mare), dar si din cauza concurentei.

Intr-adevar, atunci cand urmatorul birou unde se pot schimba bani o gasim la 10-20 km de aeroport, este foarte posibil ca o casa de schimb valutar sa profite de incapacitatea oamenilor de a cumpara valuta din alta parte. De asemenea, in situatia in care un singur birou se bucura de exclusivitate pentru a vinde si cumpara valute intr-un anumit spatiu (aeroport, centru comercial etc), va putea sa practice orice tarife.

Cu toate acestea, in cazurile in care mai multe case de schimb valutar sunt situate in aceeasi zona ori pe aceeasi strada, sunt sanse ca tarifele lor sa fie asemanatoare si competitive, cel putin pe valutele principale, si fiecare birou sa gaseasca o alta cale de a se diferentia.

Oferta si cererea de valuta

Casele de schimb valutar nu sunt la fel – fiecare alege monedele pe care le tranzactioneaza mai mult.

Care este motivul? Acest lucru se datoreaza partial volumului de cumparare si vanzare al fiecarei valute. Daca oferta si cererea pentru monedele tranzactionate ar fi mai scazuta, toate valutele schimbate de unii clienti ar fi revandute altor clienti. Din pacate, aceasta situatie nu are loc, iar casa este obligata pe de o parte, sa-si completeze stocurile achizitionand unele valute, si de asemenea, trebuie sa vanda excesul de valute pe care il are. Si, ca si in cazul altor distribuitori, cand numarul comenzilor ajunge mai mare, costul unitar scade.

De cele mai multe ori, toate casele de schimb valutar tranzactioneaza un volum similar de monede foarte cunoscute precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot orienta pe una sau mai multe valute mai putin obisnuite. In realitate, o casa de schimb valutar Sector 5 se va specializa pe o anumita moneda din cauza strategiei comerciale sau din cauza intelegerilor cu firme de turism sau afaceri care vor aduce multi clienti dintr-o anumita tara la birou. Avand in vedere ca volumul difera, si preturile practicate se vor modifica.

In sfarsit, pentru aceeasi casa de schimb valutar, cheltuielile pot sa varieze intre valute de la 2% peste cursul interbancar al monedei pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru o alta moneda mai putin solicitata.

Serviciile disponibile

Cererea de servicii poate ajunge sa fie, de asemenea, un mod de a face diferenta din care poate rezulta o diferenta a preturilor afisate de catre unitate.

Doriti sa va cumparati monedele cu un card de credit sau ati pregatit suma necesara in numerar? Unele unitati ofera posibilitatea de a plati cu cardul bancar, in vreme ce la altele putem folosi doar numerar. In prima varianta, comisioanele de tranzactie se vor achita prin reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi partial integrate ratelor afisate.

Optarea pentru marimea bancnotelor in care sa vi se dea banii este posibila in unele case de schimb valutar, dar altele va vor oferi doar bancnote mari, care nu sunt acceptate peste tot. Bancnotele mari sunt mai usor de utilizat pentru angajatul care efectueaza tranzactia, si este mai usor sa stocheze aceeasi suma in bancnote mari decat mici.

Mai mult, este mai convenabil din punct de vedere al aprovizionarii (costuri de transport, livrare etc.). A oferi clientului ocazia sa decida ce bancnote doreste este astfel un serviciu neprofitabil, si acel cost se poate reflecta in tarifele oferite. De asemenea, casele de schimb valutar care pun la dispozitie bancnote noi vor practica rate un pic mai mari decat in cazul celor care ofera bancnote vechi.

Pe scurt, selectionarea unui birou de schimb valutar Sector 5 o vom face dupa ce raspundem la aceste intrebari:

 1. Exista in zona mai multe case de schimb valutar – unde concurenta ridicata va avea un impact pozitiv asupra ratelor aplicate?
 2. Cautati sa tranzactionati o moneda comuna pentru locul in care sunteti
 3. Aveti nevoie de un anumit serviciu(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?