Aveti nevoie de o casa de schimb valutar in orasul d-voastra? Examinati lista urmatoare, am adunat informatii de interes despre firmele locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai comoda, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Sector 5

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Prosper Plaza, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Liberty Center, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Margeanului nr. 47, sector 5, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Sector 5 potrivita?

Descoperirea unei case de schimb valutar Sector 5 adecvate va poate ajuta sa economisiti o suma mare de bani. In comparatie cu ceea ce cred multe persoane, rata de schimb nu este singurul element care face diferenta intre doua unitati din aceasta industrie. Asadar, este folositor sa cunoasteti restul factorilor care va dau ocazia sa alegeti unitatea care vi se potriveste cel mai bine.

Locatia

Una dintre cele mai evidente deosebiri dintre diferite birouri este locatia lor. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar care se afla intr-un aeroport va fi mai nefavorabila decat cea efectuata prin intermediul unei unitati din oras. Acest fapt se intampla din cauza locatiei lor, in principal (de exemplu, chiria in aeroporturi se ridica la valori foarte mari), dar si din cauza competitorilor.

Intr-adevar, in situatia in care urmatorul birou unde se poate face schimb valutar este situata la 10-20 km de aeroport, este frecvent posibil ca o casa de schimb valutar sa foloseasca in avantajul ei lipsa de posibilitate a oamenilor de a cumpara valuta din alta parte. In mod similar, atunci cand un singur birou are un acord exclusiv pentru a tranzactiona valuta intr-un anumit spatiu (aeroport, centru comercial etc), are posibilitatea sa impuna orice tarife doreste.

Pe de alta parte, atunci cand mai multe case de schimb valutar sunt situate in aceeasi zona ori pe aceeasi strada, e posibil ca ofertele lor sa fie aproape identice si competitive, cel putin pe monedele principale, si fiecare din ele sa caute o alta modalitate de a se diferentia.

Valutele ce pot fi cumparate si vandute

Casele de schimb valutar nu sunt la fel – unele tranzactioneaza sume diferite pentru fiecare tip de moneda.

Care este motivul? Acest situatie se intampla partial datorita volumului de cumparare si vanzare al fiecarei valute. Atunci cand paritatea pentru fiecare moneda ar fi mai echilibrata, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Din nefericire, nu ne intalnim cu aceasta situatie, iar casa ajunge pe de o parte, sa-si creasca stocurile achizitionand unele monede, iar pe de alta parte, trebuie sa scape de valutele in exces. Si, la fel ca la multi furnizori, pe masura ce comenzile devin mai mari, costul unitar scade.

In general, toate casele de schimb valutar au un rulaj asemanator de valute foarte populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot orienta pe valute mai putin tranzactionate. In realitate, o casa de schimb valutar Sector 5 se va orienta pe o valuta anume din cauza modului de lucru sau din cauza contractelor cu agentii de turism sau companii care au capacitatea de a aduce multi clienti care cauta aceeasi valuta. Deoarece volumul este diferit, si pretul aplicat va fi altul.

Nu in ultimul rand, in aceeasi casa de schimb valutar, costul poate sa difere intre monede de la 2% peste cursul pe care l-am primi la banca pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru o alta moneda mai putin solicitata.

Serviciile oferite

Solicitarea unor servicii poate ajunge sa fie, in acelasi timp, o deosebire in ceea ce priveste diferentele din care poate rezulta o diferenta a preturilor afisate de catre unitate.

Optati pentru a tranzactiona monedele cu un card de credit sau aveti deja banii de care aveti nevoie in numerar? In unele birouri puteti sa platiti folosind un card de credit, in timp ce altele propun doar sa va schimbe banii cu numerar. In prima varianta, comisioanele de tranzactie vor fi platite in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane se vor regasi partial in ratele practica.

Optarea pentru marimea bancnotelor in care sa primiti banii este posibila in unele case de schimb valutar, in vreme ce altele vor tranzactiona doar bancnote mari, care nu sunt acceptate peste tot. Bancnotele mari sunt mai practice si mai usor de numarat pentru functionarul de la ghiseu, si este mai usor sa stocheze aceeasi cantitate in bancnote de dimensiuni mai mari.

In plus, este mai convenabil in ceea ce priveste aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Daca i se da clientului posibilitatea sa aleaga bancnotele este astfel un serviciu neprofitabil, si acel cost se poate reflecta in tarifele oferite. In acelasi timp, casele de schimb valutar care pun la dispozitie bancnote noi vor practica rate putin mai crescute decat cele care furnizeaza bancnote vechi bancnote vechi.

Pe scurt, optarea pentru un birou de schimb valutar Sector 5 o vom face dupa ce raspundem la aceste intrebari:

 1. Va aflati in apropierea multor case de schimb valutar – unde concurenta ridicata va avea un impact pozitiv asupra ratelor aplicate?
 2. Moneda pe care doriti sa o tranzactionati se gaseste usor in locul in care va aflati?
 3. Serviciul de care aveti nevoie este unul special?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?