Va intereseaza o casa de schimb valutar in localitatea unde locuiti? Cititi lista de mai jos, am adunat informatii folositoare despre serviciile locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai comoda, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Targoviste

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Str. Florescu Ion Emanoil Gen., Targoviste

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

B-dul Independentei, bl. G, parter, Targoviste

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Targoviste potrivita?

Descoperirea unei case de schimb valutar Targoviste adecvate va poate ajuta sa puneti deoparte o suma mare de bani. Spre deosebire de ceea ce cred majoritatea oamenilor, paritatea de schimb nu este singurul aspect care distinge doua unitati din aceasta industrie. De aceea, este folositor sa va informati despre toti ceilalti factori care va permit sa alegeti cel mai bun exchange office pentru dvs.

Amplasamentul

Probabil printre cele mai evidente deosebiri dintre diferite birouri este amplasarea lor. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar care se afla intr-un aeroport va fi mai nefavorabila decat cea efectuata la o locatie care se afla in oras. Acest situatie se intampla din cauza pozitionarii acestora, in principal (de exemplu, chiria in aeroporturi se ridica la valori foarte mari), dar si din cauza concurentei.

Desigur, in situatia in care cea mai apropiată locatie in care se poate tranzactiona valuta o gasim la 10-20 km de aeroport, este foarte posibil ca o casa de schimb valutar sa profite de incapacitatea persoanelor de a cumpara valuta din alta parte. De asemenea, daca doar o firma beneficiaza de exclusivitate pentru a vinde si cumpara valute intr-un anumit spatiu (aeroport, centru comercial etc), va putea sa practice orice tarife.

Cu toate acestea, atunci cand mai multe case de schimb valutar sunt situate in aceeasi zona ori pe aceeasi strada, exista sanse ca tarifele lor sa fie asemanatoare si competitive, cel putin pe monedele principale, si fiecare din ele sa gaseasca o alta cale de a se diferentia.

Valutele ce pot fi cumparate si vandute

Casele de schimb valutar nu sunt la fel – unele tranzactioneaza sume diferite pentru fiecare tip de moneda.

Care este motivul? Acest fapt se datoreaza partial volumului de cumparare si vanzare al fiecarei valute. In situatia in care diferenta de pret pentru monedele tranzactionate ar fi mai scazuta, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Din pacate, nu ne intalnim cu aceasta situatie, iar casa este obligata pe de o parte, sa-si creasca stocurile cumparand valutele care lipsesc, si mai mult, trebuie sa scape de valutele in exces. Si, ca si in cazul multor furnizori, pe masura ce comenzile devin mai mari, costul unitar scade.

De obicei, toate casele de schimb valutar gestioneaza un volum echivalent de monede foarte cunoscute precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot specializa pe valute mai putin tranzactionate. In general, o casa de schimb valutar Targoviste se va specializa pe o valuta anume datorita strategiei comerciale sau din cauza contractelor cu operatori de turism sau companii care vor aduce multi clienti dintr-o anumita tara la birou. Deoarece volumul este diferit, la fel va fi si pretul aplicat.

In cele din urma, in aceeasi casa de schimb valutar, costul poate sa difere intre monede de la 2% peste cursul interbancar al monedei pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, in cazul valutelor mai rare.

Serviciile disponibile

Solicitarea unor servicii poate fi, totodata, un mod de a face diferenta care explica o variatie a preturilor afisate de catre unitate.

Vreti sa achizitionati monedele cu ajutorul cardului bancar sau detineti banii de care aveti nevoie in numerar? In unele birouri puteti sa platiti folosind un card de credit, dar la altele vom putea plati doar cu numerar. In prima varianta, comisioanele de tranzactie vor fi debursate in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane se vor regasi partial in ratele practica.

Alegerea marimii bancnotelor in care sa primiti banii este posibila in unele case de schimb valutar, in vreme ce altele vor tranzactiona doar bancnote mari, care nu sunt acceptate peste tot. Bancnotele mari sunt mai practice si mai usor de numarat pentru functionarul de la ghiseu, si este mai eficient sa depoziteze aceeasi valoare in bancnote mari decat mici.

In plus, este mai facil in ceea ce priveste aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Cand i se ofera clientului optiunea sa aleaga bancnotele este astfel un serviciu costisitor, si acel cost se poate reflecta in tarifele oferite. In acelasi timp, casele de schimb valutar care furnizeaza bancnote noi vor afisa rate un pic mai mari decat cele care furnizeaza bancnote vechi bancnote vechi.

Pe scurt, alegerea unui birou de schimb valutar Targoviste o vom face dupa ce raspundem la aceste intrebari:

 1. Puteti alege dintr-un numar mare de case de schimb valutar – unde cu cat concurenta este mai mare, cu atat preturile afisate sunt mai bune?
 2. Moneda pe care doriti sa o tranzactionati se gaseste usor in locul in care va aflati?
 3. Aveti nevoie de un anumit serviciu(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?