Aveti nevoie de o casa de schimb valutar in localitatea d-voastra? Examinati lista de mai jos, am adunat informatii utile despre serviciile locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai simpla, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Targu Jiu

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Str. Unirii, nr. 18-20, Corp B, Centru, Targu Jiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Str. Nicolae Titulescu, Targu Jiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Targu Jiu potrivita?

Alegerea unei case de schimb valutar Targu Jiu convenabile va poate sustine sa puneti deoparte o suma considerabila. Contrar a ceea ce cred multi oameni, cursul de schimb nu este singurul aspect care face diferenta intre doua astfel de locatii. De aceea, este folositor sa cunoasteti restul factorilor care va ofera oportunitatea sa selectati cel mai bun exchange office pentru dvs.

Amplasamentul

Probabil printre cele mai evidente diferentieri intre diferitele unitati este pozitionarea acestora. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar pozitionata intr-un aeroport va fi mai nefavorabila decat cea efectuata la o locatie care se afla in oras. Acest fapt se intampla din cauza locatiei lor, in principal (de exemplu, chiria in aeroporturi este extrem de mare), dar si din cauza altor firme din domeniu.

Desigur, daca cea mai apropiată locatie unde se poate tranzactiona valuta este situata la 10-20 km de aeroport, este frecvent posibil ca o casa de schimb valutar sa foloseasca in avantajul ei imposibilitatea oamenilor de a-si schimba banii in alta parte. Totodata, in situatia in care doar o firma se bucura de exclusivitate pentru a schimba diferite valute intr-un anume loc (aeroport, centru comercial etc), va fi liber sa-si impuna tarifele dorite.

Cu toate acestea, in cazurile in care mai multe case de schimb valutar sunt localizate in aceeasi zona ori pe aceeasi artera, exista sanse ca ratele lor sa fie asemanatoare si competitive, cel putin pe monedele principale, si fiecare unitate sa gaseasca un alt mod de a iesi in evidenta.

Tipurile de valuta tranzactionata

Exista diferente semnificative intre casele de schimb valutar – fiecare alege monedele pe care le tranzactioneaza mai mult.

Care este motivul? Acest lucru se datoreaza partial volumului de cumparare si vanzare al fiecarei valute. In situatia in care diferenta de pret pentru fiecare valuta este mai apropiata, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Din nefericire, acest lucru nu se intampla, iar casa este obligata pe de o parte, sa-si completeze rezervele cumparand valutele care lipsesc, iar pe de alta parte, trebuie sa plafoneze sumele pentru monedele din care au prea mult. Si, ca si in cazul altor distribuitori, cand numarul comenzilor ajunge mai mare, costul unitar scade.

De cele mai multe ori, toate casele de schimb valutar gestioneaza un volum echivalent in cazul valutelor populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot axa pe monede pe care nu le tranzactioneaza foarte multa lume. In realitate, o casa de schimb valutar Targu Jiu se va axa pe o paritate anume datorita planului de afaceri sau din cauza intelegerilor cu agentii de turism sau afaceri care vor aduce multi clienti dintr-o anumita tara la birou. Pentru ca volumul nu este acelasi, si pretul aplicat va fi altul.

In sfarsit, in cadrul aceleiasi casa de schimb valutar, costul poate sa difere intre monede de la 2% peste cursul practicat de banci pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, in cazul valutelor mai rare.

Serviciile disponibile

Solicitarea unor servicii se poate dovedi, de asemenea, un mod de a face diferenta prin care se realizeaza variatii a preturilor afisate de catre unitate.

Doriti sa va cumparati monedele cu ajutorul cardului bancar sau detineti contravaloarea valutelor in numerar? Unele birouri pot propune intr-adevar o plata cu cardul de credit, dar la altele vom putea plati doar cu numerar. In prima varianta, comisioanele de tranzactie vor fi debursate in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi partial integrate ratelor afisate.

Decizia in ceea ce priveste marimea bancnotelor in care sa intrati in posesia banilor este posibila in unele case de schimb valutar, in vreme ce altele vor tranzactiona doar bancnote mari, ce se pot dovedi greu de schimbat. Bancnotele mari sunt mai usor de utilizat pentru functionarul de la ghiseu, si este mai simplu sa pastreze aceeasi cantitate in bancnote care sa nu fie de dimensiuni mici.

In plus, este mai convenabil pentru a realiza aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). A oferi clientului ocazia sa hotarasca marimea bancnotelor este astfel un serviciu neprofitabil, si acel cost se poate reflecta in tarifele oferite. In mod similar, casele de schimb valutar care ofera bancnote noi vor practica rate un pic mai mari decat in cazul celor care ofera bancnote vechi.

Avand in vedere cele mentionate, selectionarea unui birou de schimb valutar Targu Jiu trebuie sa se bazeze pe raspunsul primit la aceste intrebari:

 1. Exista in zona mai multe case de schimb valutar – deoarece cand exista mai multe unitati, pretul este mai competitiv)?
 2. Moneda pe care o cautati este comuna sau rara in locul in care va aflati?
 3. Serviciul de care aveti nevoie este unul special?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?