Cautati o casa de schimb valutar in localitatea unde locuiti? Consultati lista urmatoare, acolo sunt disponibile informatii de interes despre afacerile locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai comoda, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Targu Neamt

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Blvd. Stefan cel Mare 45-43, Targu Neamt

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Blvd. Stefan cel Mare nr.42, Targu Neamt 615200

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Targu Neamt potrivita?

Gasirea unei case de schimb valutar Targu Neamt convenabile va poate sustine sa economisiti o suma considerabila. In comparatie cu ceea ce cred multe persoane, cursul de schimb nu este singurul aspect care face diferenta intre doua unitati din aceasta industrie. Prin urmare, este necesar sa cunoasteti ceilalti parametri care va permit sa alegeti unitatea care vi se potriveste cel mai bine.

Amplasamentul

Probabil printre cele mai evidente diferentieri dintre astfel de sedii este locatia lor. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar situata intr-un aeroport va fi mult mai costisitoare decat cea efectuata prin intermediul unei unitati din oras. Acest lucru se datoreaza locatiei lor, de cele mai multe ori (de exemplu, chiria in aeroporturi presupune cheltuieli foarte mari), dar si din cauza competitorilor.

Desigur, in situatia in care cea mai apropiată locatie la care se pot schimba bani se afla la 10-20 km de aeroport, este foarte posibil ca o casa de schimb valutar sa profite de incapacitatea persoanelor de a tranzactiona valuta la alta casa. In mod similar, daca un singur birou beneficiaza de exclusivitate pentru a tranzactiona valuta intr-un anumit spatiu (aeroport, centru comercial etc), are posibilitatea sa impuna orice tarife doreste.

Cu toate acestea, in cazurile in care mai multe case de schimb valutar sunt pozitionate in aceeasi zona sau chiar pe aceeasi artera, e posibil ca ratele lor sa fie asemanatoare si competitive, cel putin pe monedele principale, si fiecare birou sa gaseasca o alta modalitate de a se diferentia.

Tipurile de valuta tranzactionata

Exista diferente semnificative intre casele de schimb valutar – fiecare alege monedele pe care le tranzactioneaza mai mult.

De ce? Acest situatie se datoreaza partial volumului de cumparare si vanzare al fiecarei valute. In situatia in care diferenta de pret pentru fiecare valuta este mai apropiata, toate valutele schimbate de unii clienti ar fi revandute altor clienti. Cu toate acestea, acest lucru nu se intampla, iar casa trebuie pe de o parte, sa-si creasca stocurile cumparand unele monede, si de asemenea, trebuie sa scape de valutele in exces. Si, la fel ca la multi furnizori, pe masura ce comenzile devin mai mari, costul unitar scade.

In general, toate casele de schimb valutar tranzactioneaza un volum similar de monede foarte cunoscute precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot axa pe valute mai putin tranzactionate. De fapt, o casa de schimb valutar Targu Neamt se va axa pe o valuta anume din cauza strategiei comerciale sau din cauza intelegerilor cu agentii de turism sau companii care vor aduce multi clienti dintr-o anumita tara la birou. Deoarece volumul este diferit, si pretul aplicat va fi altul.

Nu in ultimul rand, in aceeasi casa de schimb valutar, costul poate sa difere intre monede de la 2% peste cursul practicat de banci pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, in cazul valutelor mai rare.

Serviciile disponibile

Cererea de servicii se poate dovedi, totodata, un factor de diferentiere din care poate rezulta o diferenta a costului care se va reflecta in tarifele afisate.

Doriti sa va cumparati monedele cu ajutorul cardului bancar sau aveti deja suma necesara in numerar? Unele unitati ofera posibilitatea de a plati cu cardul bancar, in timp ce altele propun doar sa va schimbe banii cu numerar. In prima varianta, comisioanele de tranzactie vor fi platite in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane se vor regasi partial in ratele practica.

Decizia in ceea ce priveste marimea bancnotelor in care sa primiti banii este oferita de catre unele case de schimb valutar, in timp ce altele vor tranzactiona doar bancnote mari, uneori dificil de utilizat. Bancnotele mari sunt mai practice si mai usor de numarat pentru angajatul de la birou, si este mai simplu sa depoziteze aceeasi valoare in bancnote mari decat mici.

In plus, este mai accesibil in ceea ce priveste aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). A oferi clientului optiunea sa decida ce bancnote doreste este astfel un serviciu costisitor, si cel mai probabil costul de va reflecta in tarifele practicate. In acelasi timp, casele de schimb valutar care furnizeaza bancnote noi vor practica rate un pic mai mari decat cele care furnizeaza bancnote vechi bancnote vechi.

Acestea fiind spuse, optarea pentru un birou de schimb valutar Targu Neamt trebuie facuta luand in considerare aceste intrebari:

 1. Puteti alege dintr-un numar mare de case de schimb valutar – unde cu cat concurenta este mai mare, cu atat preturile afisate sunt mai bune?
 2. Cautati sa tranzactionati o moneda comuna pentru locul in care sunteti
 3. Urmariti caracteristici speciale pentru tranzactia dumneavoastra?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?