Aveti nevoie de o casa de schimb valutar in orasul unde locuiti? Examinati lista urmatoare, aici veti gasi informatii de interes despre serviciile locale din acest domeniu, informatii care sunt menite sa va faca cautarea mai simpla, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Tecuci

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Str. Gheorghe Petrascu, nr. 42, Bl. E4A, parter, Tecuci

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Tecuci potrivita?

Gasirea unei case de schimb valutar Tecuci adecvate va poate ajuta sa economisiti o suma considerabila. In comparatie cu ceea ce cred multe persoane, cursul de schimb nu este singurul aspect care face diferenta intre doua case de amanet diferite. Asadar, este folositor sa cunoasteti restul factorilor care va dau ocazia sa selectati cea mai potrivita unitate de acest fel.

Amplasamentul

Probabil printre cele mai evidente diferentieri dintre diferite birouri este locatia lor. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar situata intr-un aeroport va va costa mai mult decat cea efectuata la o unitate situata in oras. Acest lucru se datoreaza locatiei lor, de cele mai multe ori (de exemplu, chiria in aeroporturi se ridica la valori foarte mari), dar si din cauza altor firme din domeniu.

Desigur, in situatia in care cea mai apropiată locatie la care se poate tranzactiona valuta este situata la 10-20 km de aeroport, este foarte posibil ca o casa de schimb valutar sa foloseasca in avantajul ei imposibilitatea clientilor de a-si schimba banii in alta parte. Totodata, atunci cand doar o firma beneficiaza de exclusivitate pentru a vinde si cumpara valute intr-un anumit spatiu (aeroport, centru comercial etc), va putea sa practice orice tarife.

Pe de alta parte, in cazurile in care mai multe case de schimb valutar sunt situate in aceeasi zona ori pe aceeasi strada, exista sanse ca tarifele lor sa fie aproape identice si competitive, cel putin pe monedele principale, si fiecare din ele sa foloseasca o alta modalitate de a se diferentia.

Tipurile de valuta tranzactionata

Casele de schimb valutar nu sunt la fel – unele sunt mai active pe o piata pentru o anumita moneda decat altele.

Care este motivul? Acest situatie se datoreaza partial sumelor tranzactionate in fiecare valuta. Daca oferta si cererea pentru fiecare valuta este mai apropiata, toate valutele schimbate de unii clienti ar fi revandute altor clienti. Din pacate, aceasta situatie nu are loc, iar casa ajunge pe de o parte, sa-si suplimenteze depozitele procurand unele valute, si de asemenea, trebuie sa plafoneze sumele pentru monedele din care au prea mult. Si, ca si in cazul multor furnizori, atunci cand fluxul de tranzactionare creste, costul unitar scade.

In general, toate casele de schimb valutar au un rulaj asemanator in cazul valutelor populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot orienta pe monede pe care nu le tranzactioneaza foarte multa lume. In realitate, o casa de schimb valutar Tecuci se va specializa pe o anumita moneda pe baza strategiei comerciale sau din cauza contractelor cu firme de turism sau afaceri care vor aduce multi clienti dintr-o anumita tara la birou. Deoarece volumul este diferit, si pretul aplicat va fi altul.

Nu in ultimul rand, in cadrul aceleiasi casa de schimb valutar, cheltuielile pot sa varieze intre valute de la 2% peste cursul interbancar al monedei pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, in cazul valutelor mai rare.

Operatiunile de care puteti beneficia

Nevoia de servicii se poate dovedi, de asemenea, o deosebire in ceea ce priveste diferentele prin care se realizeaza variatii a tarifelor pe care le va practica o unitate.

Vreti sa achizitionati monedele folosind un card bancar sau detineti suma necesara in numerar? In unele birouri puteti sa platiti folosind un card de credit, in vreme ce la altele putem folosi doar numerar. In prima varianta, comisioanele de tranzactie se vor achita prin reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi partial integrate ratelor afisate.

Decizia in ceea ce priveste marimea bancnotelor in care sa vi se dea banii este o caracteristica pentru unele case de schimb valutar, in vreme ce altele vor tranzactiona doar bancnote mari, care nu sunt acceptate peste tot. Bancnotele mari sunt mai practice si mai usor de numarat pentru angajatul de la birou, si este mai eficient sa depoziteze aceeasi suma in bancnote mari decat mici.

Mai mult, este mai facil pentru a realiza aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Daca i se da clientului posibilitatea sa aleaga bancnotele este astfel un serviciu scump, si acel cost va fi inclus in rata de schimb valutar. In mod similar, casele de schimb valutar care furnizeaza bancnote noi vor expune rate putin mai crescute decat in cazul celor care ofera bancnote vechi.

Acestea fiind spuse, alegerea unui birou de schimb valutar Tecuci trebuie sa se bazeze pe raspunsul primit la aceste intrebari:

 1. Exista in zona mai multe case de schimb valutar – unde cu cat concurenta este mai mare, cu atat preturile afisate sunt mai bune?
 2. Cautati sa tranzactionati o moneda comuna pentru locul in care sunteti
 3. Aveti nevoie de un anumit serviciu(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?