Cautati o casa de schimb valutar in orasul d-voastra? Cititi lista de mai jos, aici veti gasi informatii utile despre serviciile locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai usoara, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Tulcea

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Str. Unirii, nr. 1, Tulcea

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Tulcea potrivita?

Descoperirea unei case de schimb valutar Tulcea adecvate va poate asista sa salvati o suma considerabila. In comparatie cu ceea ce cred multe persoane, rata de schimb nu este singurul aspect care face diferenta intre doua unitati din aceasta industrie. De aceea, este util sa luati in considerare toti ceilalti factori care va permit sa alegeti unitatea care vi se potriveste cel mai bine.

Pozitionarea

Probabil printre cele mai evidente deosebiri intre diferitele unitati este amplasarea lor. Tranzactionarea la o casa de schimb valutar situata intr-un aeroport va va costa mai mult decat cea efectuata la o unitate situata in oras. Acest lucru se datoreaza locatiei lor, de cele mai multe ori (de exemplu, chiria in aeroporturi se ridica la valori foarte mari), dar si din cauza competitorilor.

Desigur, daca urmatoarea unitate unde se poate tranzactiona valuta este situata la 10-20 km de aeroport, este probabil ca o casa de schimb valutar sa foloseasca in avantajul ei imposibilitatea oamenilor de a tranzactiona valuta la alta casa. Totodata, in situatia in care un singur birou se bucura de exclusivitate pentru a tranzactiona valuta intr-o anumita zona (aeroport, centru comercial etc), va fi liber sa-si impuna tarifele dorite.

Pe de alta parte, atunci cand mai multe case de schimb valutar sunt situate in aceeasi zona ori pe aceeasi artera, e posibil ca ofertele lor sa fie aproape identice si competitive, cel putin pe valutele principale, si fiecare birou sa foloseasca o alta cale de a iesi in evidenta.

Tipurile de valuta tranzactionata

Casele de schimb valutar nu sunt la fel – unele sunt mai active pe o piata pentru o anumita moneda decat altele.

De ce? Acest lucru se intampla partial datorita volumului valutelor tranzactionate. Atunci cand paritatea pentru monedele tranzactionate ar fi mai scazuta, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Din pacate, aceasta situatie nu are loc, iar casa trebuie pe de o parte, sa-si creasca stocurile procurand unele monede, si mai mult, trebuie sa vanda excesul de valute pe care il are. Si, ca si in cazul multor furnizori, atunci cand fluxul de tranzactionare creste, costul unitar scade.

De obicei, toate casele de schimb valutar au un rulaj asemanator in cazul valutelor populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot axa pe valute mai putin tranzactionate. De fapt, o casa de schimb valutar Tulcea se va axa pe o valuta anume din cauza strategiei comerciale sau din cauza acordurilor cu firme de turism sau agentii specifice care au capacitatea de a aduce multi clienti care cauta aceeasi valuta. Avand in vedere ca volumul difera, la fel va fi si pretul aplicat.

Nu in ultimul rand, in aceeasi casa de schimb valutar, cheltuielile pot sa varieze intre valute de la 2% peste cursul interbancar al monedei pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru o alta moneda mai putin solicitata.

Serviciile oferite

Solicitarea unor servicii poate ajunge sa fie, in acelasi timp, o deosebire in ceea ce priveste diferentele din care poate rezulta o diferenta a tarifelor pe care le va practica o unitate.

Vreti sa achizitionati monedele folosind un card bancar sau aveti deja contravaloarea valutelor in numerar? In unele birouri puteti sa platiti folosind un card de credit, dar la altele vom putea plati doar cu numerar. In primul caz, comisioanele de tranzactie se vor achita prin reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi incluse partial in rata paritatii.

Decizia in ceea ce priveste marimea bancnotelor in care sa intrati in posesia banilor este oferita de catre unele case de schimb valutar, in timp ce altele vor tranzactiona doar bancnote mari, ce se pot dovedi greu de schimbat. Bancnotele mari sunt mai facil de gestionat si de numarat pentru angajatul care efectueaza tranzactia, si este mai simplu sa depoziteze aceeasi suma in bancnote de dimensiuni mai mari.

Mai mult, este mai convenabil pentru a realiza aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Daca i se da clientului ocazia sa decida ce bancnote doreste este astfel un serviciu neprofitabil, si acel cost va fi inclus in rata de schimb valutar. De asemenea, casele de schimb valutar care ofera bancnote noi vor expune rate putin mai crescute decat in cazul celor care ofera bancnote vechi.

Acestea fiind spuse, alegerea unui birou de schimb valutar Tulcea trebuie sa se bazeze pe raspunsul primit la aceste intrebari:

 1. Va aflati in apropierea multor case de schimb valutar – deoarece cand exista mai multe unitati, pretul este mai competitiv)?
 2. Cautati sa tranzactionati o moneda comuna pentru locul in care sunteti
 3. Urmariti caracteristici speciale pentru tranzactia dumneavoastra?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?