Cautati o casa de schimb valutar in localitatea Dvs? Examinati lista de pe aceasta pagina, am adunat informatii folositoare despre firmele locale din acest domeniu, informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Turnu Magurele

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Str General David Praporgescu Nr 61, Turnu Magurele

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Turnu Magurele potrivita?

Alegerea unei case de schimb valutar Turnu Magurele adecvate va poate sustine sa economisiti o suma importanta de bani. Contrar a ceea ce cred multi oameni, rata de schimb nu este singurul aspect care diferentiaza doua case de amanet diferite. De aceea, este util sa va informati despre restul factorilor care va ofera oportunitatea sa alegeti unitatea care vi se potriveste cel mai bine.

Pozitionarea

Una dintre cele mai evidente diferente dintre astfel de sedii este pozitionarea acestora. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar care se afla intr-un aeroport va fi mai nefavorabila decat cea efectuata la o unitate situata in oras. Acest fapt se intampla din cauza pozitionarii acestora, in principal (de exemplu, chiria in aeroporturi este extrem de mare), dar si datorita concurentei.

Desigur, atunci cand cea mai apropiată locatie unde se pot schimba bani este situata la 10-20 km de aeroport, este frecvent posibil ca o casa de schimb valutar sa profite de incapacitatea clientilor de a-si schimba banii in alta parte. Totodata, in situatia in care doar o firma se bucura de exclusivitate pentru a vinde si cumpara valute intr-un anumit spatiu (aeroport, centru comercial etc), are posibilitatea sa impuna orice tarife doreste.

Dimpotriva, in cazurile in care mai multe case de schimb valutar sunt pozitionate in aceeasi zona sau chiar pe aceeasi artera, e posibil ca ofertele lor sa fie aproape identice si competitive, cel putin pe principalele valute, si fiecare din ele sa foloseasca o alta cale de a iesi in evidenta.

Tipurile de valuta tranzactionata

Casele de schimb valutar nu sunt la fel – fiecare alege monedele pe care le tranzactioneaza mai mult.

Din ce motiv se intampla asta? Acest lucru se datoreaza partial sumelor tranzactionate in fiecare valuta. Daca oferta si cererea pentru monedele tranzactionate ar fi mai scazuta, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Din pacate, aceasta situatie nu are loc, iar casa trebuie pe de o parte, sa-si creasca rezervele cumparand unele valute, si mai mult, trebuie sa plafoneze sumele pentru monedele din care au prea mult. Si, ca si in cazul multor furnizori, cand numarul comenzilor ajunge mai mare, costul unitar scade.

De cele mai multe ori, toate casele de schimb valutar tranzactioneaza un volum similar de monede foarte cunoscute precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot axa pe monede pe care nu le tranzactioneaza foarte multa lume. In general, o casa de schimb valutar Turnu Magurele se va orienta pe o paritate anume din cauza strategiei comerciale sau din cauza intelegerilor cu firme de turism sau companii care vor asigura un flux ridicat de clienti din aceeasi tara. Avand in vedere ca volumul difera, si preturile practicate se vor modifica.

Nu in ultimul rand, in aceeasi casa de schimb valutar, costul poate sa difere intre monede de la 2% peste cursul pe care l-am primi la banca pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, in cazul valutelor mai rare.

Serviciile oferite

Cererea de servicii poate ajunge sa fie, in acelasi timp, o deosebire in ceea ce priveste diferentele din care poate rezulta o diferenta a preturilor afisate de catre unitate.

Optati pentru a tranzactiona monedele cu un card de credit sau ati pregatit suma necesara in numerar? In unele birouri puteti sa platiti folosind un card de credit, in vreme ce la altele putem folosi doar numerar. In primul caz, comisioanele de tranzactie se vor achita prin reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi partial integrate ratelor afisate.

Optarea pentru marimea bancnotelor in care sa vi se dea banii este posibila in unele case de schimb valutar, in vreme ce altele va vor oferi doar bancnote mari, uneori dificil de utilizat. Bancnotele mari sunt mai practice si mai usor de numarat pentru angajatul care efectueaza tranzactia, si este mai eficient sa stocheze aceeasi cantitate in bancnote de dimensiuni mai mari.

De asemenea, este mai accesibil in ceea ce priveste aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Daca i se da clientului ocazia sa hotarasca marimea bancnotelor este astfel un serviciu neprofitabil, si acel cost va fi inclus in rata de schimb valutar. In acelasi timp, casele de schimb valutar care furnizeaza bancnote noi vor practica rate usor mai mari decat unitatile care ofera doar bancnote vechi.

Pe scurt, alegerea unui birou de schimb valutar Turnu Magurele trebuie sa se bazeze pe raspunsul primit la aceste intrebari:

 1. Va aflati in apropierea multor case de schimb valutar – unde concurenta ridicata va avea un impact pozitiv asupra ratelor aplicate?
 2. Moneda pe care doriti sa o tranzactionati se gaseste usor in locul in care va aflati?
 3. Aveti nevoie de un anumit serviciu(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?