Va intereseaza o casa de schimb valutar in localitatea unde locuiti? Examinati lista de pe aceasta pagina, acolo sunt disponibile informatii de interes despre serviciile locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai comoda, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Turnu Magurele

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Str General David Praporgescu Nr 61, Turnu Magurele

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Turnu Magurele potrivita?

Descoperirea unei case de schimb valutar Turnu Magurele convenabile va poate asista sa puneti deoparte o suma considerabila. In comparatie cu ceea ce cred multe persoane, rata de schimb nu este singurul element care face diferenta intre doua case de amanet diferite. Prin urmare, este util sa va informati despre toti ceilalti factori care va dau ocazia sa selectati cea mai potrivita unitate de acest fel.

Locatia

Probabil printre cele mai evidente diferentieri dintre diferite birouri este locatia lor. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar pozitionata intr-un aeroport va fi mult mai costisitoare decat cea efectuata la o unitate situata in oras. Acest fapt se datoreaza locului in care se situeaza, de obicei (de exemplu, chiria in aeroporturi se ridica la valori foarte mari), dar si datorita altor firme din domeniu.

Intr-adevar, atunci cand urmatorul birou unde se poate tranzactiona valuta o gasim la 10-20 km de aeroport, este probabil ca o casa de schimb valutar sa profite de incapacitatea clientilor de a-si schimba banii in alta parte. Totodata, atunci cand un singur birou are un acord exclusiv pentru a vinde si cumpara valute intr-un anumit spatiu (aeroport, centru comercial etc), va fi liber sa-si impuna tarifele dorite.

Pe de alta parte, atunci cand mai multe case de schimb valutar sunt pozitionate in aceeasi zona sau chiar pe aceeasi artera, e posibil ca ofertele lor sa fie aproape identice si competitive, cel putin pe principalele valute, si fiecare unitate sa caute o alta cale de a iesi in evidenta.

Tipurile de valuta tranzactionata

Exista diferente semnificative intre casele de schimb valutar – unele sunt mai active pe o piata pentru o anumita moneda decat altele.

De ce? Acest lucru se intampla partial datorita volumului de cumparare si vanzare al fiecarei valute. Atunci cand paritatea pentru monedele tranzactionate ar fi mai scazuta, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Din pacate, aceasta situatie nu are loc, iar casa trebuie pe de o parte, sa-si suplimenteze rezervele procurand valutele care lipsesc, iar pe de alta parte, trebuie sa plafoneze sumele pentru monedele din care au prea mult. Si, la fel ca la multi furnizori, cand numarul comenzilor ajunge mai mare, costul unitar scade.

De obicei, toate casele de schimb valutar gestioneaza un volum echivalent in cazul valutelor populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot orienta pe una sau mai multe valute mai putin obisnuite. In general, o casa de schimb valutar Turnu Magurele se va orienta pe o anumita moneda pe baza planului de afaceri sau din cauza intelegerilor cu operatori de turism sau companii care vor asigura un flux ridicat de clienti din aceeasi tara. Pentru ca volumul nu este acelasi, la fel va fi si pretul aplicat.

In cele din urma, in aceeasi casa de schimb valutar, costul poate sa difere intre monede de la 2% peste cursul practicat de banci pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru o alta moneda mai putin solicitata.

Operatiunile de care puteti beneficia

Cererea de servicii se poate dovedi, de asemenea, o deosebire in ceea ce priveste diferentele din care poate rezulta o diferenta a tarifelor pe care le va practica o unitate.

Doriti sa va cumparati monedele folosind un card bancar sau ati pregatit banii de care aveti nevoie in numerar? In unele birouri puteti sa platiti folosind un card de credit, dar la altele vom putea plati doar cu numerar. In prima situatie, comisioanele de tranzactie vor fi platite in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane se vor regasi partial in ratele practica.

Optarea pentru marimea bancnotelor in care sa primiti banii este oferita de catre unele case de schimb valutar, dar altele vor tranzactiona doar bancnote mari, care nu sunt acceptate peste tot. Bancnotele mari sunt mai facil de gestionat si de numarat pentru functionarul de la ghiseu, si este mai usor sa pastreze aceeasi valoare in bancnote mari decat mici.

De asemenea, este mai convenabil pentru a realiza aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Cand i se ofera clientului ocazia sa aleaga bancnotele este astfel un serviciu costisitor, si cel mai probabil costul de va reflecta in tarifele practicate. De asemenea, casele de schimb valutar care furnizeaza bancnote noi vor afisa rate usor mai mari decat unitatile care ofera doar bancnote vechi.

Pe scurt, optarea pentru un birou de schimb valutar Turnu Magurele trebuie sa se bazeze pe raspunsul primit la aceste intrebari:

 1. Exista in zona mai multe case de schimb valutar – unde concurenta ridicata va avea un impact pozitiv asupra ratelor aplicate?
 2. Moneda pe care o cautati este comuna sau rara in locul in care va aflati?
 3. Aveti nevoie de un anumit serviciu(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?