Cautati o casa de schimb valutar in localitatea unde locuiti? Consultati lista de mai jos, aici veti gasi informatii folositoare despre afacerile locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai usoara, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Urziceni

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Calea Bucuresti nr. 103, Urziceni

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Calea Bucuresti nr. 53A, Urziceni 925300

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Urziceni potrivita?

Alegerea unei case de schimb valutar Urziceni convenabile va poate asista sa economisiti o suma importanta de bani. In comparatie cu ceea ce cred multe persoane, cursul de schimb nu este singurul element care distinge doua astfel de locatii. De aceea, este util sa va informati despre ceilalti parametri care va permit sa alegeti unitatea care vi se potriveste cel mai bine.

Pozitionarea

Probabil printre cele mai evidente diferente intre diferitele unitati este pozitionarea acestora. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar pozitionata intr-un aeroport va fi mai nefavorabila decat cea efectuata la o locatie care se afla in oras. Acest situatie se intampla din cauza pozitionarii acestora, de cele mai multe ori (de exemplu, chiria in aeroporturi presupune cheltuieli foarte mari), dar si din cauza competitorilor.

Intr-adevar, in situatia in care urmatoarea unitate in care se poate tranzactiona valuta o gasim la 10-20 km de aeroport, este frecvent posibil ca o casa de schimb valutar sa foloseasca in avantajul ei incapacitatea clientilor de a tranzactiona valuta la alta casa. Totodata, in situatia in care un singur birou se bucura de exclusivitate pentru a tranzactiona valuta intr-un anume loc (aeroport, centru comercial etc), are posibilitatea sa impuna orice tarife doreste.

Dimpotriva, in acele cazuri in care mai multe case de schimb valutar sunt pozitionate in aceeasi zona sau chiar pe aceeasi artera, exista sanse ca ofertele lor sa fie similare si competitive, cel putin pe valutele principale, si fiecare unitate sa gaseasca o alta modalitate de a iesi in evidenta.

Tipurile de valuta tranzactionata

Casele de schimb valutar nu sunt la fel – unele tranzactioneaza sume diferite pentru fiecare tip de moneda.

Din ce motiv se intampla asta? Acest situatie se datoreaza partial volumului valutelor tranzactionate. Daca oferta si cererea pentru fiecare valuta este mai apropiata, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Din nefericire, aceasta situatie nu are loc, iar casa ajunge pe de o parte, sa-si completeze depozitele procurand unele monede, iar pe de alta parte, trebuie sa plafoneze sumele pentru monedele din care au prea mult. Si, ca si in cazul altor distribuitori, atunci cand fluxul de tranzactionare creste, costul unitar scade.

De obicei, toate casele de schimb valutar gestioneaza un volum echivalent in cazul valutelor populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot axa pe monede pe care nu le tranzactioneaza foarte multa lume. In realitate, o casa de schimb valutar Urziceni se va specializa pe o anumita moneda din cauza planului de afaceri sau din cauza acordurilor cu agentii de turism sau afaceri care vor aduce multi clienti dintr-o anumita tara la birou. Avand in vedere ca volumul difera, la fel va fi si pretul aplicat.

In cele din urma, in aceeasi casa de schimb valutar, costul poate varia de la o moneda la alta de la 2% peste cursul interbancar al monedei pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru monedele care sunt putin tranzactionate.

Serviciile oferite

Nevoia de servicii poate ajunge sa fie, de asemenea, un mod de a face diferenta prin care se realizeaza variatii a tarifelor pe care le va practica o unitate.

Doriti sa va cumparati monedele cu ajutorul cardului bancar sau ati pregatit banii de care aveti nevoie in numerar? Unele birouri pot propune intr-adevar o plata cu cardul de credit, in vreme ce la altele putem folosi doar numerar. In primul caz, comisioanele de tranzactie vor fi debursate in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi incluse partial in rata paritatii.

Optarea pentru marimea bancnotelor in care sa primiti banii este oferita de catre unele case de schimb valutar, dar altele ofera doar posibilitatea de a primi bancnote mari, uneori dificil de utilizat. Bancnotele mari sunt mai facil de gestionat si de numarat pentru angajatul care efectueaza tranzactia, si este mai usor sa depoziteze aceeasi suma in bancnote mari decat mici.

De asemenea, este mai convenabil in ceea ce priveste aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). A oferi clientului posibilitatea sa hotarasca marimea bancnotelor este astfel un serviciu scump, si acel cost se poate reflecta in tarifele oferite. In acelasi timp, casele de schimb valutar care ofera bancnote noi vor expune rate putin mai crescute decat unitatile care ofera doar bancnote vechi.

Pe scurt, alegerea unui birou de schimb valutar Urziceni o vom face dupa ce raspundem la aceste intrebari:

 1. Exista in zona mai multe case de schimb valutar – deoarece cand exista mai multe unitati, pretul este mai competitiv)?
 2. Cautati sa tranzactionati o moneda comuna pentru locul in care sunteti
 3. Aveti nevoie de un anumit serviciu(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?