Aveti nevoie de o casa de schimb valutar in orasul unde locuiti? Cititi lista urmatoare, aici veti gasi informatii utile despre afacerile locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai comoda, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Urziceni

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Calea Bucuresti nr. 103, Urziceni

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Calea Bucuresti nr. 53A, Urziceni 925300

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Urziceni potrivita?

Descoperirea unei case de schimb valutar Urziceni adecvate va poate asista sa puneti deoparte o suma importanta de bani. Contrar a ceea ce cred multi oameni, cursul de schimb nu este singurul element care distinge doua astfel de locatii. De aceea, este necesar sa cunoasteti ceilalti parametri care va dau ocazia sa selectati cea mai buna unitate pentru dvs.

Pozitionarea

Una dintre cele mai evidente deosebiri dintre astfel de sedii este pozitionarea acestora. Tranzactionarea la o casa de schimb valutar pozitionata intr-un aeroport va fi mult mai costisitoare decat cea efectuata la o unitate situata in oras. Acest lucru se datoreaza pozitionarii acestora, in principal (de exemplu, chiria in aeroporturi presupune cheltuieli foarte mari), dar si din cauza concurentei.

Desigur, in situatia in care cea mai apropiată locatie in care se pot schimba bani este situata la 10-20 km de aeroport, este probabil ca o casa de schimb valutar sa profite de imposibilitatea persoanelor de a tranzactiona valuta la alta casa. De asemenea, atunci cand o singura unitate se bucura de exclusivitate pentru a tranzactiona valuta intr-o anumita zona (aeroport, centru comercial etc), va fi liber sa-si impuna tarifele dorite.

Dimpotriva, in cazurile in care mai multe case de schimb valutar sunt pozitionate in aceeasi zona ori pe aceeasi artera, sunt sanse ca ofertele lor sa fie similare si competitive, cel putin pe valutele principale, si fiecare birou sa gaseasca o alta modalitate de a iesi in evidenta.

Valutele ce pot fi cumparate si vandute

Casele de schimb valutar nu sunt la fel – unele tranzactioneaza sume diferite pentru fiecare tip de moneda.

Care este motivul? Acest fapt se intampla partial datorita volumului de cumparare si vanzare al fiecarei valute. Atunci cand paritatea pentru fiecare valuta este mai apropiata, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Din pacate, nu ne intalnim cu aceasta situatie, iar casa ajunge pe de o parte, sa-si suplimenteze rezervele achizitionand unele monede, si mai mult, trebuie sa plafoneze sumele pentru monedele din care au prea mult. Si, la fel ca la multi furnizori, cand numarul comenzilor ajunge mai mare, costul unitar scade.

In general, toate casele de schimb valutar gestioneaza un volum echivalent de monede foarte cunoscute precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot axa pe una sau mai multe valute mai putin obisnuite. In general, o casa de schimb valutar Urziceni se va axa pe o valuta anume pe baza planului de afaceri sau din cauza contractelor cu operatori de turism sau agentii specifice care vor asigura un flux ridicat de clienti din aceeasi tara. Pentru ca volumul nu este acelasi, la fel va fi si pretul aplicat.

In sfarsit, in aceeasi casa de schimb valutar, costul poate varia de la o moneda la alta de la 2% peste cursul interbancar al monedei pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru o alta moneda mai putin solicitata.

Serviciile disponibile

Solicitarea unor servicii poate fi, de asemenea, un factor de diferentiere prin care se realizeaza variatii a costului care se va reflecta in tarifele afisate.

Vreti sa achizitionati monedele folosind un card bancar sau aveti deja banii de care aveti nevoie in numerar? In unele birouri puteti sa platiti folosind un card de credit, in vreme ce la altele putem folosi doar numerar. In primul caz, comisioanele de tranzactie se vor achita prin reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane se vor regasi partial in ratele practica.

Alegerea marimii bancnotelor in care sa primiti banii este posibila in unele case de schimb valutar, in timp ce altele va vor oferi doar bancnote mari, ce se pot dovedi greu de schimbat. Bancnotele mari sunt mai practice si mai usor de numarat pentru angajatul de la birou, si este mai eficient sa pastreze aceeasi valoare in bancnote mari decat mici.

Mai mult, este mai accesibil din punct de vedere al aprovizionarii (costuri de transport, livrare etc.). Cand i se ofera clientului ocazia sa hotarasca marimea bancnotelor este astfel un serviciu costisitor, si cel mai probabil costul de va reflecta in tarifele practicate. In acelasi timp, casele de schimb valutar care furnizeaza bancnote noi vor expune rate putin mai crescute decat cele care furnizeaza bancnote vechi bancnote vechi.

Pe scurt, selectionarea unui birou de schimb valutar Urziceni trebuie facuta luand in considerare aceste intrebari:

 1. Va aflati in apropierea multor case de schimb valutar – unde cu cat concurenta este mai mare, cu atat preturile afisate sunt mai bune?
 2. Moneda pe care doriti sa o tranzactionati se gaseste usor in locul in care va aflati?
 3. Serviciul de care aveti nevoie este unul special?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?