Aveti nevoie de o casa de schimb valutar in localitatea d-voastra? Cititi lista de mai jos, aici veti gasi informatii utile despre serviciile locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai comoda, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Videle

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Adresa firmei Dvs aici

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Ne pare rau 🙁 , inca nu sunt firme inscrise pentru orasul Videle.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Videle potrivita?

Alegerea unei case de schimb valutar Videle adecvate va poate sustine sa puneti deoparte o suma mare de bani. Spre deosebire de ceea ce cred majoritatea oamenilor, cursul de schimb nu este singurul aspect care distinge doua unitati din aceasta industrie. Asadar, este folositor sa cunoasteti ceilalti parametri care va ofera oportunitatea sa alegeti cea mai potrivita unitate de acest fel.

Amplasamentul

Una dintre cele mai evidente diferentieri dintre diferite birouri este amplasarea lor. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar situata intr-un aeroport va va costa mai mult decat cea efectuata prin intermediul unei unitati din oras. Acest lucru se datoreaza pozitionarii acestora, in principal (de exemplu, chiria in aeroporturi presupune cheltuieli foarte mari), dar si din cauza competitorilor.

Desigur, atunci cand cea mai apropiată locatie la care se pot schimba bani o gasim la 10-20 km de aeroport, este probabil ca o casa de schimb valutar sa profite de imposibilitatea oamenilor de a tranzactiona valuta la alta casa. Totodata, atunci cand doar o firma are un acord exclusiv pentru a schimba diferite valute intr-un anume loc (aeroport, centru comercial etc), va fi liber sa-si impuna tarifele dorite.

Dimpotriva, atunci cand mai multe case de schimb valutar sunt situate in aceeasi zona sau chiar pe aceeasi artera, sunt sanse ca ratele lor sa fie similare si competitive, cel putin pe monedele principale, si fiecare unitate sa gaseasca un alt mod de a se diferentia.

Valutele ce pot fi cumparate si vandute

Casele de schimb valutar nu sunt la fel – unele tranzactioneaza sume diferite pentru fiecare tip de moneda.

Din ce motiv se intampla asta? Acest fapt se intampla partial datorita volumului de cumparare si vanzare al fiecarei valute. In situatia in care diferenta de pret pentru monedele tranzactionate ar fi mai scazuta, toate valutele schimbate de unii clienti ar fi revandute altor clienti. Din pacate, aceasta situatie nu are loc, iar casa ajunge pe de o parte, sa-si creasca rezervele achizitionand unele monede, si mai mult, trebuie sa plafoneze sumele pentru monedele din care au prea mult. Si, la fel ca la multi furnizori, pe masura ce comenzile devin mai mari, costul unitar scade.

De cele mai multe ori, toate casele de schimb valutar gestioneaza un volum echivalent in cazul valutelor populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot axa pe valute mai putin tranzactionate. In general, o casa de schimb valutar Videle se va axa pe o paritate anume din cauza strategiei comerciale sau din cauza acordurilor cu agentii de turism sau afaceri care au capacitatea de a aduce multi clienti care cauta aceeasi valuta. Deoarece volumul este diferit, si pretul aplicat va fi altul.

In cele din urma, in aceeasi casa de schimb valutar, cheltuielile pot sa varieze intre valute de la 2% peste cursul practicat de banci pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru monedele care sunt putin tranzactionate.

Serviciile disponibile

Cererea de servicii se poate dovedi, totodata, un factor de diferentiere care explica o variatie a costului care se va reflecta in tarifele afisate.

Doriti sa va cumparati monedele folosind un card bancar sau ati pregatit suma necesara in numerar? Unele birouri pot propune intr-adevar o plata cu cardul de credit, in timp ce altele propun doar sa va schimbe banii cu numerar. In primul caz, comisioanele de tranzactie vor fi platite in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane se vor regasi partial in ratele practica.

Decizia in ceea ce priveste marimea bancnotelor in care sa vi se dea banii este oferita de catre unele case de schimb valutar, in timp ce altele vor tranzactiona doar bancnote mari, ce se pot dovedi greu de schimbat. Bancnotele mari sunt mai facil de gestionat si de numarat pentru angajatul care efectueaza tranzactia, si este mai simplu sa stocheze aceeasi suma in bancnote mari decat mici.

De asemenea, este mai convenabil pentru a realiza aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Daca i se da clientului optiunea sa hotarasca marimea bancnotelor este astfel un serviciu scump, si cel mai probabil costul de va reflecta in tarifele practicate. De asemenea, casele de schimb valutar care ofera bancnote noi vor expune rate un pic mai mari decat in cazul celor care ofera bancnote vechi.

Pe scurt, alegerea unui birou de schimb valutar Videle trebuie sa se bazeze pe raspunsul primit la aceste intrebari:

 1. Va aflati in apropierea multor case de schimb valutar – unde cu cat concurenta este mai mare, cu atat preturile afisate sunt mai bune?
 2. Cautati sa tranzactionati o moneda comuna pentru locul in care sunteti
 3. Aveti nevoie de un anumit serviciu(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?