Va intereseaza o casa de schimb valutar in localitatea d-voastra? Cititi lista urmatoare, acolo sunt disponibile informatii de interes despre firmele locale din acest domeniu, informatii care va vor face cautarea mai simpla, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Videle

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Adresa firmei Dvs aici

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Ne pare rau 🙁 , inca nu sunt firme inscrise pentru orasul Videle.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Videle potrivita?

Alegerea unei case de schimb valutar Videle adecvate va poate asista sa puneti deoparte o suma considerabila. Contrar a ceea ce cred multi oameni, paritatea de schimb nu este singurul aspect care diferentiaza doua astfel de locatii. De aceea, este necesar sa cunoasteti ceilalti parametri care va dau ocazia sa selectati cea mai potrivita unitate de acest fel.

Amplasamentul

Una dintre cele mai evidente diferente dintre astfel de sedii este locatia lor. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar situata intr-un aeroport va va costa mai mult decat cea efectuata la o unitate situata in oras. Acest lucru se intampla din cauza locatiei lor, de obicei (de exemplu, chiria in aeroporturi este extrem de mare), dar si din cauza concurentei.

Intr-adevar, daca cea mai apropiată locatie la care se poate face schimb valutar se afla la 10-20 km de aeroport, este frecvent posibil ca o casa de schimb valutar sa profite de imposibilitatea clientilor de a-si schimba banii in alta parte. De asemenea, in situatia in care un singur birou beneficiaza de exclusivitate pentru a schimba diferite valute intr-un anume loc (aeroport, centru comercial etc), va putea sa practice orice tarife.

Pe de alta parte, in cazurile in care mai multe case de schimb valutar sunt localizate in aceeasi zona sau chiar pe aceeasi artera, exista sanse ca tarifele lor sa fie asemanatoare si competitive, cel putin pe monedele principale, si fiecare birou sa gaseasca o alta modalitate de a se diferentia.

Oferta si cererea de valuta

Nu toate casele de schimb valutar sunt la fel – unele sunt mai active pe o piata pentru o anumita moneda decat altele.

De ce? Acest fapt se intampla partial datorita volumului valutelor tranzactionate. In situatia in care diferenta de pret pentru monedele tranzactionate ar fi mai scazuta, toate valutele schimbate de unii clienti ar fi revandute altor clienti. Din nefericire, aceasta situatie nu are loc, iar casa ajunge pe de o parte, sa-si suplimenteze stocurile cumparand valutele care lipsesc, si de asemenea, trebuie sa vanda excesul de valute pe care il are. Si, ca si in cazul multor furnizori, cand numarul comenzilor ajunge mai mare, costul unitar scade.

De cele mai multe ori, toate casele de schimb valutar au un rulaj asemanator de monede foarte cunoscute precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot axa pe valute mai putin tranzactionate. De fapt, o casa de schimb valutar Videle se va specializa pe o paritate anume datorita planului de afaceri sau din cauza acordurilor cu firme de turism sau companii care vor aduce multi clienti dintr-o anumita tara la birou. Avand in vedere ca volumul difera, la fel va fi si pretul aplicat.

Nu in ultimul rand, in aceeasi casa de schimb valutar, costul poate varia de la o moneda la alta de la 2% peste cursul practicat de banci pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru monedele care sunt putin tranzactionate.

Serviciile oferite

Cererea de servicii se poate dovedi, in acelasi timp, o deosebire in ceea ce priveste diferentele care explica o variatie a costului care se va reflecta in tarifele afisate.

Doriti sa va cumparati monedele cu ajutorul cardului bancar sau detineti suma necesara in numerar? Unele birouri pot propune intr-adevar o plata cu cardul de credit, in timp ce altele propun doar sa va schimbe banii cu numerar. In prima situatie, comisioanele de tranzactie vor fi platite in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi incluse partial in rata paritatii.

Optarea pentru marimea bancnotelor in care sa vi se dea banii este posibila in unele case de schimb valutar, in timp ce altele ofera doar posibilitatea de a primi bancnote mari, uneori dificil de utilizat. Bancnotele mari sunt mai usor de utilizat pentru functionarul de la ghiseu, si este mai eficient sa stocheze aceeasi valoare in bancnote de dimensiuni mai mari.

De asemenea, este mai facil pentru a realiza aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Daca i se da clientului ocazia sa hotarasca marimea bancnotelor este astfel un serviciu neprofitabil, si acel cost se poate reflecta in tarifele oferite. In mod similar, casele de schimb valutar care ofera bancnote noi vor expune rate usor mai mari decat cele care furnizeaza bancnote vechi bancnote vechi.

Acestea fiind spuse, alegerea unui birou de schimb valutar Videle trebuie facuta luand in considerare aceste intrebari:

 1. Va aflati in apropierea multor case de schimb valutar – deoarece cand exista mai multe unitati, pretul este mai competitiv)?
 2. Moneda pe care doriti sa o tranzactionati se gaseste usor in locul in care va aflati?
 3. Urmariti caracteristici speciale pentru tranzactia dumneavoastra?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?