Aveti nevoie de o casa de schimb valutar in localitatea Dvs? Cititi lista de mai jos, acolo sunt disponibile informatii folositoare despre serviciile locale din acest domeniu, informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Voluntari

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Blvd. Pipera 49, Voluntari

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Voluntari potrivita?

Descoperirea unei case de schimb valutar Voluntari convenabile va poate asista sa economisiti o suma importanta de bani. Spre deosebire de ceea ce cred majoritatea oamenilor, rata de schimb nu este singurul aspect care diferentiaza doua unitati din aceasta industrie. De aceea, este folositor sa cunoasteti toti ceilalti factori care va ofera oportunitatea sa alegeti cea mai potrivita unitate de acest fel.

Pozitionarea

Probabil printre cele mai evidente diferentieri dintre diferite birouri este amplasarea lor. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar situata intr-un aeroport va fi mult mai costisitoare decat cea efectuata la o locatie care se afla in oras. Acest lucru se intampla din cauza locatiei lor, de cele mai multe ori (de exemplu, chiria in aeroporturi presupune cheltuieli foarte mari), dar si din cauza altor firme din domeniu.

Intr-adevar, daca urmatoarea unitate unde se poate tranzactiona valuta se afla la 10-20 km de aeroport, este foarte posibil ca o casa de schimb valutar sa profite de incapacitatea clientilor de a tranzactiona valuta la alta casa. In mod similar, atunci cand doar o firma se bucura de exclusivitate pentru a vinde si cumpara valute intr-o anumita zona (aeroport, centru comercial etc), are posibilitatea sa impuna orice tarife doreste.

Pe de alta parte, in cazurile in care mai multe case de schimb valutar sunt localizate in aceeasi zona sau chiar pe aceeasi strada, sunt sanse ca tarifele lor sa fie asemanatoare si competitive, cel putin pe principalele valute, si fiecare unitate sa gaseasca o alta cale de a iesi in evidenta.

Tipurile de valuta tranzactionata

Nu toate casele de schimb valutar sunt la fel – unele tranzactioneaza sume diferite pentru fiecare tip de moneda.

De ce? Acest fapt se datoreaza partial sumelor tranzactionate in fiecare valuta. Atunci cand paritatea pentru fiecare moneda ar fi mai echilibrata, tot ceea ce au vandut unii clienti ar fi cumparat de altii. Din nefericire, acest lucru nu se intampla, iar casa trebuie pe de o parte, sa-si suplimenteze rezervele cumparand valutele care lipsesc, si de asemenea, trebuie sa vanda excesul de valute pe care il are. Si, ca si in cazul altor distribuitori, cand numarul comenzilor ajunge mai mare, costul unitar scade.

De cele mai multe ori, toate casele de schimb valutar gestioneaza un volum echivalent in cazul valutelor populare precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot specializa pe una sau mai multe valute mai putin obisnuite. In realitate, o casa de schimb valutar Voluntari se va axa pe o valuta anume pe baza modului de lucru sau din cauza acordurilor cu firme de turism sau companii care au capacitatea de a aduce multi clienti care cauta aceeasi valuta. Deoarece volumul este diferit, la fel va fi si pretul aplicat.

In sfarsit, pentru aceeasi casa de schimb valutar, costul poate sa difere intre monede de la 2% peste cursul pe care l-am primi la banca pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru o alta moneda mai putin solicitata.

Serviciile oferite

Nevoia de servicii poate ajunge sa fie, de asemenea, un mod de a face diferenta prin care se realizeaza variatii a costului care se va reflecta in tarifele afisate.

Vreti sa achizitionati monedele cu un card de credit sau ati pregatit banii de care aveti nevoie in numerar? Unele unitati ofera posibilitatea de a plati cu cardul bancar, dar la altele vom putea plati doar cu numerar. In prima varianta, comisioanele de tranzactie vor fi debursate in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi partial integrate ratelor afisate.

Alegerea marimii bancnotelor in care sa primiti banii este posibila in unele case de schimb valutar, in timp ce altele ofera doar posibilitatea de a primi bancnote mari, care nu sunt acceptate peste tot. Bancnotele mari sunt mai practice si mai usor de numarat pentru angajatul de la birou, si este mai eficient sa stocheze aceeasi cantitate in bancnote mari decat mici.

De asemenea, este mai facil din punct de vedere al aprovizionarii (costuri de transport, livrare etc.). Cand i se ofera clientului optiunea sa aleaga bancnotele este astfel un serviciu neprofitabil, si acel cost se poate reflecta in tarifele oferite. De asemenea, casele de schimb valutar care ofera bancnote noi vor afisa rate usor mai mari decat unitatile care ofera doar bancnote vechi.

Pe scurt, selectionarea unui birou de schimb valutar Voluntari trebuie sa se bazeze pe raspunsul primit la aceste intrebari:

 1. Va aflati in apropierea multor case de schimb valutar – unde cu cat concurenta este mai mare, cu atat preturile afisate sunt mai bune?
 2. Moneda pe care o cautati este comuna sau rara in locul in care va aflati?
 3. Aveti nevoie de un anumit serviciu(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?