Zalau

Va intereseaza o casa de schimb valutar in localitatea Dvs? Consultati lista de mai jos, acolo sunt disponibile informatii utile despre firmele locale din acest domeniu, informatii care sa va faca cautarea mai comoda, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
 
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.
 

Case de schimb valutar in Zalau

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Ne pare rau, inca nu sunt case de schimb valutar inscrise pentru Zalau.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Sponsored:

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Zalau potrivita?

Gasirea unei case de schimb valutar [oras] potrivite va poate ajuta sa salvati o suma considerabila. Contrar a ceea ce cred multi oameni, cursul de schimb nu este singurul element care diferentiaza doua unitati din aceasta industrie. De aceea, este folositor sa va informati despre restul factorilor care va ofera oportunitatea sa alegeti acel exchange office care vi se potriveste cel mai bine.

Locatia

Una dintre cele mai evidente diferente dintre diferite birouri este locatia lor. Tranzactionarea la o casa de schimb valutar situata intr-un aeroport va va costa mai mult decat cea efectuata prin intermediul unei unitati din oras. Acest fapt se datoreaza pozitionarii acestora, de cele mai multe ori (de exemplu, chiria in aeroporturi este extrem de mare), dar si din cauza altor firme din domeniu.

Desigur, daca urmatorul birou unde se poate tranzactiona valuta este situata la 10-20 km de aeroport, este frecvent posibil ca o casa de schimb valutar sa profite de lipsa de posibilitate a clientilor de a tranzactiona valuta la alta casa. In mod similar, in situatia in care un singur birou are un acord exclusiv pentru a tranzactiona valuta intr-un anume loc (aeroport, centru comercial etc), va putea sa practice orice tarife.

Dimpotriva, atunci cand mai multe case de schimb valutar sunt pozitionate in aceeasi zona sau chiar pe aceeasi artera, sunt sanse ca tarifele lor sa fie similare si competitive, cel putin pe monedele principale, si fiecare birou sa gaseasca o alta modalitate de a iesi in evidenta.

Oferta si cererea de valuta

Casele de schimb valutar nu sunt la fel – unele sunt mai active pe o piata pentru o anumita moneda decat altele.

Care este motivul? Acest lucru se datoreaza partial sumelor tranzactionate in fiecare valuta. Atunci cand paritatea pentru fiecare valuta este mai apropiata, toate valutele schimbate de unii clienti ar fi revandute altor clienti. Cu toate acestea, aceasta situatie nu are loc, iar casa trebuie pe de o parte, sa-si creasca depozitele cumparand unele valute, iar pe de alta parte, trebuie sa vanda excesul de valute pe care il are. Si, la fel ca la multi furnizori, pe masura ce comenzile devin mai mari, costul unitar scade.

In general, toate casele de schimb valutar tranzactioneaza un volum similar de monede foarte cunoscute precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot orienta pe una sau mai multe valute mai putin obisnuite. In realitate, o casa de schimb valutar Zalau se va orienta pe o valuta anume din cauza strategiei comerciale sau din cauza contractelor cu agentii de turism sau afaceri care vor aduce multi clienti dintr-o anumita tara la birou. Deoarece volumul este diferit, si pretul aplicat va fi altul.

In sfarsit, pentru aceeasi casa de schimb valutar, costul poate sa difere intre monede de la 2% peste cursul interbancar al monedei pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru monedele care sunt putin tranzactionate.

Serviciile disponibile

Solicitarea unor servicii poate fi, de asemenea, o deosebire in ceea ce priveste diferentele din care poate rezulta o diferenta a preturilor afisate de catre unitate.

Optati pentru a tranzactiona monedele cu un card de credit sau aveti deja banii de care aveti nevoie in numerar? Unele birouri pot propune intr-adevar o plata cu cardul de credit, in vreme ce la altele putem folosi doar numerar. In prima varianta, comisioanele de tranzactie se vor achita prin reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane vor fi partial integrate ratelor afisate.

Optarea pentru marimea bancnotelor in care sa primiti banii este oferita de catre unele case de schimb valutar, in timp ce altele vor tranzactiona doar bancnote mari, uneori dificil de utilizat. Bancnotele mari sunt mai facil de gestionat si de numarat pentru angajatul de la birou, si este mai eficient sa pastreze aceeasi cantitate in bancnote de dimensiuni mai mari.

De asemenea, este mai convenabil pentru a realiza aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). A oferi clientului ocazia sa hotarasca marimea bancnotelor este astfel un serviciu costisitor, si cel mai probabil costul de va reflecta in tarifele practicate. De asemenea, casele de schimb valutar care ofera bancnote noi vor expune rate usor mai mari decat unitatile care ofera doar bancnote vechi.

Pe scurt, selectionarea unui birou de schimb valutar Zalau trebuie facuta luand in considerare aceste intrebari:

 1. Exista in zona mai multe case de schimb valutar – unde concurenta ridicata va avea un impact pozitiv asupra ratelor aplicate?
 2. Cautati sa tranzactionati o moneda comuna pentru locul in care sunteti
 3. Aveti nevoie de un anumit serviciu(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?