Va intereseaza o casa de schimb valutar in localitatea Dvs? Cititi lista de mai jos, am adunat informatii folositoare despre serviciile locale din acest domeniu, informatii care sa va faca cautarea mai simpla, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Zimnicea

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Adresa firmei Dvs aici

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Ne pare rau 🙁 , inca nu sunt firme inscrise pentru orasul Zimnicea.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Zimnicea potrivita?

Gasirea unei case de schimb valutar Zimnicea potrivite va poate sustine sa salvati o suma mare de bani. In comparatie cu ceea ce cred multe persoane, cursul de schimb nu este singurul element care face diferenta intre doua case de amanet diferite. De aceea, este util sa luati in considerare toti ceilalti factori care va ofera oportunitatea sa alegeti cea mai buna unitate pentru dvs.

Locatia

Probabil printre cele mai evidente diferente dintre astfel de sedii este locatia lor. Schimbarea banilor la o casa de schimb valutar care se afla intr-un aeroport va fi mult mai costisitoare decat cea efectuata la o locatie care se afla in oras. Acest fapt se intampla din cauza pozitionarii acestora, in principal (de exemplu, chiria in aeroporturi presupune cheltuieli foarte mari), dar si datorita altor firme din domeniu.

Intr-adevar, in situatia in care urmatorul birou in care se pot schimba bani este situata la 10-20 km de aeroport, este foarte posibil ca o casa de schimb valutar sa profite de incapacitatea oamenilor de a tranzactiona valuta la alta casa. De asemenea, in situatia in care doar o firma se bucura de exclusivitate pentru a schimba diferite valute intr-un anume loc (aeroport, centru comercial etc), va fi liber sa-si impuna tarifele dorite.

Dimpotriva, in cazurile in care mai multe case de schimb valutar sunt localizate in aceeasi zona ori pe aceeasi strada, exista sanse ca ratele lor sa fie asemanatoare si competitive, cel putin pe principalele valute, si fiecare birou sa foloseasca un alt mod de a se diferentia.

Oferta si cererea de valuta

Nu toate casele de schimb valutar sunt la fel – unele sunt mai active pe o piata pentru o anumita moneda decat altele.

De ce? Acest fapt se datoreaza partial volumului de cumparare si vanzare al fiecarei valute. Atunci cand paritatea pentru fiecare moneda ar fi mai echilibrata, toate valutele schimbate de unii clienti ar fi revandute altor clienti. Din nefericire, nu ne intalnim cu aceasta situatie, iar casa este obligata pe de o parte, sa-si completeze depozitele achizitionand unele monede, si mai mult, trebuie sa plafoneze sumele pentru monedele din care au prea mult. Si, la fel ca la multi furnizori, cand numarul comenzilor ajunge mai mare, costul unitar scade.

In general, toate casele de schimb valutar gestioneaza un volum echivalent de monede foarte cunoscute precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot axa pe valute mai putin tranzactionate. In general, o casa de schimb valutar Zimnicea se va axa pe o anumita moneda datorita planului de afaceri sau din cauza acordurilor cu firme de turism sau afaceri care vor asigura un flux ridicat de clienti din aceeasi tara. Avand in vedere ca volumul difera, si preturile practicate se vor modifica.

In sfarsit, pentru aceeasi casa de schimb valutar, cheltuielile pot sa varieze intre valute de la 2% peste cursul pe care l-am primi la banca pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru monedele care sunt putin tranzactionate.

Serviciile disponibile

Nevoia de servicii poate fi, totodata, o deosebire in ceea ce priveste diferentele din care poate rezulta o diferenta a preturilor afisate de catre unitate.

Vreti sa achizitionati monedele cu un card de credit sau detineti suma necesara in numerar? Unele unitati ofera posibilitatea de a plati cu cardul bancar, in timp ce altele propun doar sa va schimbe banii cu numerar. In primul caz, comisioanele de tranzactie vor fi debursate in reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane se vor regasi partial in ratele practica.

Decizia in ceea ce priveste marimea bancnotelor in care sa primiti banii este oferita de catre unele case de schimb valutar, dar altele ofera doar posibilitatea de a primi bancnote mari, uneori dificil de utilizat. Bancnotele mari sunt mai usor de utilizat pentru angajatul care efectueaza tranzactia, si este mai usor sa pastreze aceeasi suma in bancnote care sa nu fie de dimensiuni mici.

De asemenea, este mai facil in ceea ce priveste aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Cand i se ofera clientului posibilitatea sa aleaga bancnotele este astfel un serviciu scump, si acel cost va fi inclus in rata de schimb valutar. In mod similar, casele de schimb valutar care furnizeaza bancnote noi vor afisa rate putin mai crescute decat unitatile care ofera doar bancnote vechi.

Pe scurt, alegerea unui birou de schimb valutar Zimnicea trebuie sa se bazeze pe raspunsul primit la aceste intrebari:

 1. Exista in zona mai multe case de schimb valutar – unde cu cat concurenta este mai mare, cu atat preturile afisate sunt mai bune?
 2. Moneda pe care o cautati este comuna sau rara in locul in care va aflati?
 3. Serviciul de care aveti nevoie este unul special?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?