Va intereseaza o casa de schimb valutar in localitatea d-voastra? Cititi lista de pe aceasta pagina, acolo sunt disponibile informatii folositoare despre serviciile locale din acest domeniu, informatii care sa va faca cautarea mai comoda, precum:

 • numele casei de schimb sau al firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook
Pentru a solicita orice fel de informatii legate de astfel de servicii (curs de schimb, posibilitatea negocierii, servicii de transfer etc) va rugam sa va adresati direct firmelor listate pe site, la datele de contact furnizate pentru fiecare.

Case de schimb valutar in Zimnicea

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Adresa firmei Dvs aici

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Ne pare rau 🙁 , inca nu sunt firme inscrise pentru orasul Zimnicea.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvent tranzactionate monede la o casa de schimb valutar (inclusiv non stop)

Cele mai frecvent cumparate / vandute denominari la o casa de schimba valutar sunt:

 • Euro (EUR);
 • Dolar (USD);
 • Lira sterlina (GBP);
 • Francul elvetian (CHF).

In functie de zona geografica, si cererea de pe piata, la un exchange office mai pot fi tranzactionate si urmatoarele:

 • Dolar australian (AUD);
 • Dolar canadian (CAD);
 • Yen japonez (JPY);
 • Forint maghiar (HUF);
 • Leva bulgareasca (BGN);
 • Dinar sarbesc (RSD).

 

Cum alegeti o casa de schimb valutar Zimnicea potrivita?

Descoperirea unei case de schimb valutar Zimnicea convenabile va poate sustine sa salvati o suma mare de bani. In comparatie cu ceea ce cred multe persoane, paritatea de schimb nu este singurul aspect care face diferenta intre doua case de amanet diferite. Prin urmare, este necesar sa va informati despre toti ceilalti factori care va permit sa alegeti cea mai potrivita unitate de acest fel.

Amplasamentul

Una dintre cele mai evidente diferente dintre diferite birouri este amplasarea lor. Tranzactionarea la o casa de schimb valutar pozitionata intr-un aeroport va fi mult mai costisitoare decat cea efectuata la o unitate situata in oras. Acest situatie se datoreaza pozitionarii acestora, in principal (de exemplu, chiria in aeroporturi presupune cheltuieli foarte mari), dar si din cauza concurentei.

Bineinteles, in situatia in care cea mai apropiată locatie in care se pot schimba bani se afla la 10-20 km de aeroport, este foarte posibil ca o casa de schimb valutar sa profite de lipsa de posibilitate a oamenilor de a cumpara valuta din alta parte. De asemenea, in situatia in care doar o firma se bucura de exclusivitate pentru a vinde si cumpara valute intr-o anumita zona (aeroport, centru comercial etc), va fi liber sa-si impuna tarifele dorite.

Cu toate acestea, in cazurile in care mai multe case de schimb valutar sunt situate in aceeasi zona sau chiar pe aceeasi strada, exista sanse ca tarifele lor sa fie similare si competitive, cel putin pe principalele valute, si fiecare birou sa foloseasca o alta modalitate de a se diferentia.

Valutele ce pot fi cumparate si vandute

Nu toate casele de schimb valutar sunt la fel – fiecare alege monedele pe care le tranzactioneaza mai mult.

Din ce motiv se intampla asta? Acest lucru se datoreaza partial sumelor tranzactionate in fiecare valuta. In situatia in care diferenta de pret pentru monedele tranzactionate ar fi mai scazuta, toate valutele schimbate de unii clienti ar fi revandute altor clienti. Din nefericire, acest lucru nu se intampla, iar casa ajunge pe de o parte, sa-si creasca stocurile procurand valutele care lipsesc, iar pe de alta parte, trebuie sa vanda excesul de valute pe care il are. Si, ca si in cazul altor distribuitori, atunci cand fluxul de tranzactionare creste, costul unitar scade.

De cele mai multe ori, toate casele de schimb valutar gestioneaza un volum echivalent de monede foarte cunoscute precum dolarul, euro, lira sterlina etc., dar se pot axa pe valute mai putin tranzactionate. De fapt, o casa de schimb valutar Zimnicea se va axa pe o anumita moneda pe baza modului de lucru sau din cauza intelegerilor cu operatori de turism sau companii care vor asigura un flux ridicat de clienti din aceeasi tara. Pentru ca volumul nu este acelasi, si pretul aplicat va fi altul.

In sfarsit, in aceeasi casa de schimb valutar, costul poate varia de la o moneda la alta de la 2% peste cursul practicat de banci pentru o valuta comuna (euro, dolar etc.) pana la 15% peste, pentru monedele care sunt putin tranzactionate.

Operatiunile de care puteti beneficia

Cererea de servicii se poate dovedi, totodata, un mod de a face diferenta care explica o variatie a costului care se va reflecta in tarifele afisate.

Optati pentru a tranzactiona monedele cu ajutorul cardului bancar sau aveti deja suma necesara in numerar? Unele birouri pot propune intr-adevar o plata cu cardul de credit, dar la altele vom putea plati doar cu numerar. In prima varianta, comisioanele de tranzactie se vor achita prin reteaua bancara (aproximativ 2%) si aceste comisioane se vor regasi partial in ratele practica.

Decizia in ceea ce priveste marimea bancnotelor in care sa intrati in posesia banilor este oferita de catre unele case de schimb valutar, in timp ce altele ofera doar posibilitatea de a primi bancnote mari, uneori dificil de utilizat. Bancnotele mari sunt mai facil de gestionat si de numarat pentru functionarul de la ghiseu, si este mai usor sa depoziteze aceeasi valoare in bancnote care sa nu fie de dimensiuni mici.

De asemenea, este mai accesibil in ceea ce priveste aprovizionarea (costuri de transport, livrare etc.). Cand i se ofera clientului optiunea sa decida ce bancnote doreste este astfel un serviciu scump, si acel cost va fi inclus in rata de schimb valutar. In acelasi timp, casele de schimb valutar care furnizeaza bancnote noi vor afisa rate usor mai mari decat unitatile care ofera doar bancnote vechi.

Pe scurt, optarea pentru un birou de schimb valutar Zimnicea trebuie facuta luand in considerare aceste intrebari:

 1. Va aflati in apropierea multor case de schimb valutar – unde cu cat concurenta este mai mare, cu atat preturile afisate sunt mai bune?
 2. Cautati sa tranzactionati o moneda comuna pentru locul in care sunteti
 3. Urmariti caracteristici speciale pentru tranzactia dumneavoastra?(schimb prin card de credit, alegerea bancnotei, garantia de preluare a valutelor)?